سیاسی 10:50 - 07 تیر 1401
رئیس مجلس گفت: در رابطه بحث استیضاح وزیر صمت، با رئیس جمهور و معاون اول وی صحبت‌هایی کردم، دولت به این نتیجه رسیده که این وزارت خانه به دو وزارت خانه تبدیل و دو وزیر به مجلس معرفی کند.

قالیباف: دولت به این نتیجه رسیده وزات صمت به دو وزارتخاته تقسیم شود

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز 7 تیر پارلمان در خصوص استیضاح وزیر صمت که در دستور کار مجلس بود اظهار داشت: لازم می دانم این مسئله را با صراحت عرض کنم ما حتماً وظیفه خودمان می دانیم که هر سه قوا مخصوصاً در مسائل مدیریتی و اجرایی کشور در خدمت مردم بوده و در حل مشکلات هم هماهنگی و همدلی داشته باشیم.

وی افزود: اگر مجلس به این نتیجه برسد که وزیری را استیضاح کند،  هیچ نیتی در مجلس جز اصلاح امور و پیشرفت کار و کمک به دولت نیست؛ این به معنای اختلاف نیست؛ مجلس یک وظیفه ذاتی دارد که باید به آن پایبند باشد.



رئیس مجلس با بیان اینکه وزارت صمت جز سنگین ترین مجموعه های دولت است، گفت: بارها به دولت گفته ام که این وزارت خانه مشکلات ساختاری و مدیریت دارد که باید به آن دقت کرد.



قالیباف ادامه داد: مجلس به هر حال به این نتیجه رسیده است که باید وزیر صمت را استیضاح کند؛ با توجه به اینکه امروز پایان زمان استیضاح ها است و تا کنون 17 نفر از عزیزان در لیست استیضاح هستند و همچنین اگر استیضاح کنندگان بیشر از 10 نفر باشد قابل وصول است.



وی تصریح کرد: در این رابطه با رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور صحبت هایی کردم و بحث ساختاری را هم به رئیس جمهور اعلام کردم؛ دولت هم خودش این دغدعه را داشت؛ دولت به این نتیجه رسیده است که در این وزارت خانه تجدید نظر شود و به دو وزارت خانه تبدیل شود و دو وزیر به مجلس معرفی کند و یک اصلاح اصولی صورت بگیرد و به عنوان لایحه مجلس ارائه شود.

رئیس مجلس گفت: با توجه به اینکه دولت خودش به این نتیجه رسیده است، از آقای سیاهکلی که اولین نفری بود که طرح استیضاح را ارائه کرد، خواهش میکنم چون دولت تصمیم به اقدام و اصلاح گرفته این فرصت را به دولت دهیم تا این کار انجام شود.

انتهای پیام/


11607569
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عشرت شایق به‌عنوان رئیس مجمع بانوان ادوار مجلس و سکینه الماسی به‌عنوان سخنگوی این مجمع انتخاب شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رییس مرکز پژوهش‌های مجلس می‌گوید یکی از معیار‌های شرافت هر جامعه، میزان توجه آن به معلولان و صدا‌های ناشنیده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: آقای ترامپ یا می‌تواند رئیس‌جمهور صلح باشد یا رئیس‌جمهور جنگ؛ نمی‌تواند هم‌زمان هر دو باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه قفقاز می‌گوید ما در حوزه قفقاز عموماً و با جمهوری آذربایجان خصوصاً، با یکپارچگی فرهنگی، تمدنی و تاریخی مواجهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در توضیح دلایل عدم حضور ایران در اجلاس سران «شرم‌الشیخ»، تأکید کرد: این اجلاس به معنای واقعی «بین‌المللی» نبود و عدم شرکت ایران به معنای از دست دادن یک فرصت دیپلماتیک نیست و بازیگری در عرصه بین‌المللی صرفاً به حضور ف...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس با تقاضای دوفوریت در مورد طرح الزام دولت به خودداری از تحویل اسناد پذیرش معاهده مقابله با تامین مالی تروریسم (سی اف تی) مخالفت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر تعامل نزدیک و سازنده دولت و نهاد‌های عمومی برای خدمت‌رسانی به مردم، گفت: هیچگاه در ارتباط دولت و نهاد‌های عمومی احساس نکردیم که در دو طرف میز هستیم چراکه یک هدف و راه مشترک داریم و از این رویکرد بویژه در جنگ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اوگاندا برای شرکت در نوزدهمین اجلاس میان‌دوره‌ای وزرای خارجه کشور‌های عضو جنبش عدم تعهد خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون مشترک ایران و ارمنستان خاطرنشان کرد: برای جمهوری اسلامی ایران صلح در قفقاز یک اولویت راهبردی است و همواره از حاکمیت و تمامیت ارضی همه همسایگان از جمله ارمنستان حمایت کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اتهام‌های بی‌اساس و ادعا‌های غیرمسئولانه و شرم‌آور رئیس‌جمهور آمریکا در رابطه با ایران را که روز دوشنبه در کنست رژیم صهیونیستی و در حضور جنایتکاران نسل‌کش ایراد شد، شدیداً محکوم می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است