بین‌الملل 08:44 - 07 بهمن 1398
رئیس پارلمان عراق حمله راکتی دیشب به سفارت آمریکا در بغداد را محکوم و اعلام کرد، این حملات به وجهه کشور آسیب می‌رساند.

رئیس پارلمان عراق حمله به سفارت آمریکا را محکوم کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق در بیانیه‌ای حملات راکتی مکرر به این سفارتخانه را مردود دانست و اعلام کرد، این اقدام به وجهه کشور آسیب زده، دولت و حاکمیت آن را تضعیف می‌کند و علاوه بر آن با عرف و توافق‌نامه‌های بین‌المللی نیز مغایرت دارد.

وی گفت، حمله به هرگونه هیئت خارجی حمله به موجودیت کشور عراق است. دستگاه‌های امنیتی باید کسانی را که از قانون تعدی کرده، مورد پیگرد قرار داده و هویت آنها را فاش کند.

الحلبوسی ادامه داد، تداوم این حملات به منافع عالی کشور و روابط دیپلماتیک آن لطمه می‌زند و پیامدهای خطرناکی در پی دارد که باید در شرایط فعلی از آن اجتناب کرد. وی تأکید کرد، بغداد به تعهدات قانونی برای محافظت از مقرهای هیئت‌های دیپلماتیک متعهد است.

سه راکت به ساختمان سفارت آمریکا در منطقه "الخضراء" در مرکز بغداد، پایتخت عراق اصابت کرده است و در اثر آن دست کم سه آمریکایی زخمی شده‌اند.

انتهای پیام


10364070
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سند جدید امنیت ملی آمریکا با پیش‌بینی تضعیف تمدن اروپا، اتحادیه اروپا را به ناکامی در محدودسازی آزادی‌های سیاسی و تضعیف هویت قاره متهم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید با دروغین خواندن گزارش روزنامه واشنگتن‌پست عنوان مجرم رسانه‌ای را به آن داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌ها می‌گویند هگزت با افشای اطلاعات محرمانه جان نیروهای آمریکایی را به خطر انداخته و اکنون مسئولیت حملات در منطقه کارائیب را نمی‌پذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت نروژ اعلام کرد برای تقویت توان دفاعی و حضور بازدارنده خود، به خرید زیردریایی‌های بیشتر نیاز دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات دولت روسیه تاکید کرد که این کشور منتظر است که آمریکا نتایج مذاکرات جدید با اوکراین را در اختیار مسکو بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ جایزه نمایشی «صلح فیفا» را دریافت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشی تازه نشان می‌دهد که بحران انسانی در پایتخت سودان عمق یافته و تقریباً تمام خانواده‌ها با گرسنگی مواجه‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی اظهارات عمران خان ضد فرمانده ارتش پاکستان، ارتش او را بیمار روانی توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد فلسطینی فاش کرد که رژیم اسرائیل در ادامه‌ی جنایات خود علیه بشریت برای خانواده یکی از رهبران اسیر فلسطینی مزاحمت ایجاد می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا و گروه ۷ در حال بررسی ممنوعیت کامل حمل‌ونقل دریایی نفت روسیه هستند و قصد دارند آن را جایگزین اعمال محدودیت بر قیمت نفت کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است