سیاسی 09:34 - 07 تیر 1401

مجلس از وزارت نیرو تحقیق و تفحص می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه ۷ تیر ماه) در صحن علنی مجلس با تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد وزارت نیرو در خصوص انتقال آب بین حوضه‌ای با ۱۲۰ رأی موافق، ۸۱ رأی مخالف و ۱۶ رأی ممتنع موافقت کردند.

محورهای این تحقیق و تفحص به شرح زیر است:

۱- آثار و پیامدهای سدهای ساخته شده بر محیط زیست، میراث فرهنگ، آموزش، بهداشت و زیست جوامع محلی مخزن و پائین دست سدهای ساخته شده توسط وزارت نیرو

۲- نحوه تطابق جانمایی سدها و تخصیص از آن‌ها در ارتباط با حفظ محیط زیست و تمامی ذی نفعان حوضه و بررسی عملکردهای زیست محیطی، فنی، مالی و اقتصادی سدهای ساخته شده

۳- بررسی چگونگی نحوه اخذ ردیف‌های اجرایی پروژه‌های توسعه‌ای منابع آب اعم از مجوز تخصیص، تصویب مطالبات، قراردادهای اجرا و عملکرد شرکت‌های مشاور، مجوز محیط زیستی، منابع طبیعی، میراث فرهنگی، پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی، جهاد کشاورزی، امور عشایر و ... و انطباق مجوزهای صادره با روندهای قانونی

۴- نحوه برخورد با برداشت‌های غیر مجاز، آب‌های زیرزمینی و سطحی، متجاوزان به حریم بستر و حفط مرفولوژی رودخانه و چگونگی بهره برداری آب در تولیدات کشاورزی و اقدامات انجام شده برای اصلاح الگوهای کشت

۵- نحوه تدوین برنامه بهره برداری از منابع سطحی و زیرزمینی در دشت‌های مختلف

۶- بررسی رعایت اصول یونسکو در اجرای پروژه‌های انتقال آب و سدسازی و بررسی ساختار ارزیابی محیط زیستی پروژه‌های توسعه ای مطابق با معیارهای جهانی


11607422
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با اشاره به شکل گیری گروه دوستان منشور در سازمان ملل برای مقابله با قلدرمآبی آمریکا، تاکید کرد: ایران و روسیه برای مقابله با تحریم‌های یک جانبه آمریکا با هم همکاری می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، گفت: توطئه‌های دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران هیچگاه موفق نبوده و این درحقیقت نشان‌دهنده قدرت انقلاب اسلامی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه عملکرد ما در حوزه ایمنی در شان مردم کشور نیست، گفت: ما همگی برای ایجاد این شرایط مسئول هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح با حضور در دانشگاه جامع امام حسین (ع) بر ضرورت اکتساب فناوری‌های نوظهور و اقتدارآفرین تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین وضعیت و عملکرد اجرای قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» در شورای فنی دیوان محاسبات کشور مورد بررسی قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر محدود و محصور نشدن سقف یادگیری دانش‌آموزان، به امکانات و فناوری‌های قدیمی و ناکارآمد برای امروز و آینده، تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «تعیین مناسبت‌های جدید برای درج در تقویم رسمی کشور» که در جلسه ۹۲۴ مورخ ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی، به تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ضمن تعیین الزامات مدیریت پروژه‌های حمل‌ونقل ریلی تصریح کرد: مهم‌ترین اولویت ما در بخش حمل‌ونقل، توسعه ناوگان عمومی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران در دیدار همتای روس خود گفت: ما مواضع مشابهی در خصوص تقریبا همه مسائل بین‌المللی داریم و در همه مسائل از هم حمایت کردیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور از هدف‌گذاری برای تکمیل سامانه پایش پروژه‌های کلان کشور در حوزه انرژی، سلامت، آموزش و کشاورزی تا پیش از عید خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است