سیاسی 09:34 - 07 تیر 1401

مجلس از وزارت نیرو تحقیق و تفحص می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه ۷ تیر ماه) در صحن علنی مجلس با تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد وزارت نیرو در خصوص انتقال آب بین حوضه‌ای با ۱۲۰ رأی موافق، ۸۱ رأی مخالف و ۱۶ رأی ممتنع موافقت کردند.

محورهای این تحقیق و تفحص به شرح زیر است:

۱- آثار و پیامدهای سدهای ساخته شده بر محیط زیست، میراث فرهنگ، آموزش، بهداشت و زیست جوامع محلی مخزن و پائین دست سدهای ساخته شده توسط وزارت نیرو

۲- نحوه تطابق جانمایی سدها و تخصیص از آن‌ها در ارتباط با حفظ محیط زیست و تمامی ذی نفعان حوضه و بررسی عملکردهای زیست محیطی، فنی، مالی و اقتصادی سدهای ساخته شده

۳- بررسی چگونگی نحوه اخذ ردیف‌های اجرایی پروژه‌های توسعه‌ای منابع آب اعم از مجوز تخصیص، تصویب مطالبات، قراردادهای اجرا و عملکرد شرکت‌های مشاور، مجوز محیط زیستی، منابع طبیعی، میراث فرهنگی، پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی، جهاد کشاورزی، امور عشایر و ... و انطباق مجوزهای صادره با روندهای قانونی

۴- نحوه برخورد با برداشت‌های غیر مجاز، آب‌های زیرزمینی و سطحی، متجاوزان به حریم بستر و حفط مرفولوژی رودخانه و چگونگی بهره برداری آب در تولیدات کشاورزی و اقدامات انجام شده برای اصلاح الگوهای کشت

۵- نحوه تدوین برنامه بهره برداری از منابع سطحی و زیرزمینی در دشت‌های مختلف

۶- بررسی رعایت اصول یونسکو در اجرای پروژه‌های انتقال آب و سدسازی و بررسی ساختار ارزیابی محیط زیستی پروژه‌های توسعه ای مطابق با معیارهای جهانی


11607422
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی نوشت: با بالا و پایین کردن نرخ بهره نمی‌شود انتظارات تورمی در آمریکا را مدیریت (لنگر) کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی همزمان با فرارسیدن دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها تأکید کرد: دولت وفاق ملی در کنار نیرو‌های مسلح برای دفاع از کیان کشور و حل مسائل معیشتی و اقتصادی مردم با جدیت ایستاده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر پیوند‌های تاریخی، فرهنگی و اجتماعی میان ایران و اقلیم کردستان عراق، گفت: جمهوری اسلامی ایران آماده است مسائل و مطالبات همسایگان را از مسیر گفت‌و‌گو و تعامل پیگیری کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران امور خارجه ایران و ترکیه در تماسی تلفنی درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور از توافق ایران و ترکیه برای فعال‌سازی یک مرز جدید و بررسی امکان ایجاد یک مرز جدید دیگر، تقویت همکاری‌های امنیتی و انتظامی و تشکیل کارگروه‌های مشترک در حوزه‌های مبارزه با قاچاق سلاح، تروریسم، مواد مخدر و مهاجرت غیرقانونی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات صدر اعظم آلمان نوشت: «صدر اعظم آلمان نمی‌تواند از جنگ و جنایت حمایت کند و همزمان خود را قهرمان صلح و معلم اخلاق معرفی کند.»
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: نیروهای مسلح، امروز از آمادگی بسیار بیشتری نسبت به پیش از جنگ تحمیلی در حوزه توان رزمی، عملیاتی و هم در زمینه ذخایر عملیاتی و سلاح‌های راهبردی، برخوردارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود، گفت: متوسط عمر مسکن در ایران حدود ۲۰ سال است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف و اعتماد سیاسی، در سطح راهبردی هدایت می‌شود و تهران اهتمام ویژه‌ای برای پیشبرد و تقویت روابط در عرصه‌های مختلف دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی در پیامی نوشت: این دویست روز، تنها پاسخ به یک تهاجم نبود؛ بلکه فرصتی تاریخی برای ترمیم بخشی از زخم‌هایی بود که در حافظه دو قرن گذشته ایران باقی مانده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است