اقتصادی 12:41 - 14 خرداد 1399
قیمت طلا پس از کاهش در روز گذشته، در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحت تاثیر صعود بازارهای سهام، تغییر چندانی نداشت و ثابت ماند.

روند صعودی قیمت طلا متوقف شد

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور تغییر چندانی نداشت و در ۱۷۲۷ دلار و ۶۵ سنت ایستاد. بهای معاملات این بازار پس از سه روز متوالی افزایش، روز سه شنبه ۰.۷ درصد کاهش داشت.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش، به ۱۷۳۲ دلار و ۲۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز گذشته با بیش از ۱۶ دلار معادل حدود یک درصد کاهش، در ۱۷۳۴ دلار بسته شد.

به گفته استفن اینس، استراتژیست ارشد بازار در شرکت اکسی کورپ، سرمایه گذاران زیادی طلا را به عنوان پوششی برای ریسک در بازارهای سهام خریداری کرده بودند اما بازارهای سهام صعود کرده‌اند و این سرمایه‌گذاران اکنون دلیلی ارزشی برای نگهداری طلا نمی‌بینند.

بازارهای سهام آسیا تحت تاثیر اقدامات محرک مالی بیشتر و تسهیل محدودیتهای اجتماعی که نگرانیها درباره شیوع مجدد ویروس کرونا و اعتراضات خشونت آمیز در آمریکا را تحت الشعاع قرار داد، به بالاترین حد در سه ماهه گذشته صعود کردند.

دولتها و بانکهای مرکزی در سراسر جهان به منظور حمایت از رشد اقتصادهایشان که از شیوع ویروس کرونا آسیب دیده‌اند، تدابیر محرک مالی گسترده‌ای را به اجرا گذاشته اند.

بر اساس گزارش رویترز، سرمایه‌گذاران امیدوارند که بانک مرکزی اروپا اقدامات محرک مالی به ارزش حدود ۵۰۰ میلیارد یورو را در نشست روز پنج شنبه خود رونمایی کند.

شاخص دلار ۰.۲ درصد کاهش یافت و نزدیک به پایینترین حد خود در دو ماه اخیر معامله شد و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی ارزان‌تر کرد.

در این بین، تظاهرات در آمریکا با وجود مقررات منع رفت و آمد ادامه دارد.

طلا در شرایط ابهامات سیاسی و مالی به پناهگاه مطمئن دارایی تبدیل شده و با افزایش تقاضای خرید روبرو می شود. بهای این فلز ارزشمند از ابتدای سال ۲۰۲۰ تاکنون حدود ۱۹ درصد رشد کرده است.

موجودی طلای "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایه گذاری قابل معامله در بورس با پشتوانه طلا است، روز سه شنبه برای ششمین روز متوالی رشد کرد که منعکس کننده تقاضای قوی برای خرید طلا است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با یک درصد افزایش، به ۱۹۶۸ دلار و ۲۰ سنت صعود کرد. بهای هر اونس نقره ۱.۳ درصد سقوط کرد و به ۱۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، به ۸۳۶ دلار و ۲۵ سنت رسید.

انتهای پیام


10559307
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: از روز چهارشنبه ۲۶ آذرماه شاهد کاهش نسبی دمای هوا در نواحی غرب و شمال غرب کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی گفت: پس از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین، مصرف سوخت ۴۰ درصد کاهش یافته و خوشبختانه وفاق خوبی بین مردم و مسئولان در این زمینه شکل گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هواشناسی استان تهران روز دوشنبه با صدور هشدار سطح زرد نسبت به بارش ناپیوسته برف و باران در استان به ویژه در ارتفاعات اعلام کرد که از روز چهارشنبه کاهش نسبی دما برای این کلانشهر دور از انتظار نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بورس در نظر دارد مجوز پذیره‌نویسی ۳ صندوق سرمایه‌گذاری در شاخه کالایی فلزات صنعتی (نقره) را برای شرکت‌های سبدگردان بازده، سبدگردان توسعه فیروزه و سبدگردان هامرز صادر کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آزمایشگاه و مکانیک خاک گفت: بیش از ۸۴هزارکیلومتر از راه های کشور طی یکسال گذشته تصویربرداری شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن شرکت‌های سراسری و بزرگ‌مقیاس حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: ناوگان تجاری کشور در وضعیت نامطلوبی قرار دارند که در تلاش برای رفع این معضل هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: دو ایرلاین دولتی حدود ۷ همت بدهی به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۲۴ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» میانگین زمان ترخیص کالا‌ها از تاریخ کوتاژ اداری تا صدور پروانه گمرکی در گمرکات کشور طی هفت‌ماهه سال‌جاری ۷ روز بوده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت گاز استان تهران از مصرف ۹۱ میلیون مترمکعب گاز در ۲۴ ساعت گذشته در این استان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است