اجتماعی 16:46 - 22 خرداد 1398

معرفی ۶۰۰ رزمنده فاقد مدارک بالینی به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الله فرهادی گفت: برابر تبصره بند الف ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه، آن دسته از رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس که فاقد مدارک بالینی هم‌زمان با حادثه هستند با تأیید شورای عالی پزشکی نیروی مربوطه حداقل ۵ درصد جانبازی توسط بنیاد دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: بر همین اساس و مطابق دستورالعمل تبصره بند الف ماده ۸۷ ابلاغی ستاد کل نیروهای مسلح به نیروهای سه‌گانه ارتش، سپاه و نیروی انتظامی با تشکیل جلسات متعدد و هماهنگی‌های لازم با ایثارگران نیروهای مذکور، عملیات اجرایی این بند از قانون از اسفندماه سال ۱۳۹۷ شروع و تاکنون بیش از ۱۵۰۰ پرونده به صورت مشترک بررسی‌شده است که از این تعداد بالغ‌بر ۶۰۰ پرونده تأیید و جهت اخذ درصد به کمسیون پزشکی بنیاد ارسال شده‌اند.

مدیرکل پذیرش و امور اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به برگزاری مستمر جلسات بررسی پرونده‌ها به‌صورت هفتگی گفت: این جلسات با نیروهای مربوطه تا تعیین تکلیف تمام متقاضیان ادامه خواهد داشت و آن دسته از پرونده‌هایی که دارای نقص مدرک هستند به یگان مربوطه اعلام می‌شوند تا پس از رفع نقص مجدداً جهت طی مراحل اداری بررسی‌شده و اقدام لازم برای آنها به عمل آید.

فرهادی در پایان اظهار داشت: توصیه می‌شود که یگان‌های مربوطه در استان‌ها برای تسریع کار و جلوگیری از نارضایتی رزمندگان متقاضی مشمول قانون فوق به ابلاغیه ستاد کل توجه و برابر گام‌های ابلاغی نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند.


10149263
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین خدمت‌رسانی شهرداری تهران به زائران اربعین ۱۴۰۴ با استقرار در مرزها و شهرهای مقدس عراق آغاز شد و خدمات شهری، فرهنگی و بهداشتی به زائران ارائه می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، از آمادگی کامل کمیته‌های خدمات شهری، ترافیکی، بهداشتی و فرهنگی این شهرداری برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی آمار‌های سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می‌دهد که طی سه سال گذشته به دلیل توجه بیشتر هموطنان عزیز به توصیه‌ها و نکات ایمنی و نیز افزایش مراقبت‌ها در سواحل، آمار تلفات ناشی از غرق شدگی در دریا با کاهشی قابل توجه مواجه بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سامانه‌ها و هوش قضایی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: آیین‌نامه اجرایی نحوه استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیند‌های قضایی دو هدف تسریع در رسیدگی‌ها و دقت و اتقان را دنبال می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری شهرداری تهران از تقسیم کار بین مناطق و سازمان‌ها برای پوشش مراسم اربعین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت تأمین اجتماعی نحوه برخورداری از حمایت‌هایی مانند کمک‌هزینه ازدواج و مراسم ترحیم را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام قاضی عسکر اربعین را نماد مقاومت جهانی علیه ظلم و ستم خواند و تأکید کرد این حرکت پیام وحدت و عدالت را به جهان می‌رساند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخورد سواری ۲۰۶ با اتوبوس بی آر تی در بزرگراه چمران سبب بروز حادثه شد، اما خوشبختانه مصدومی به همراه نداشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در برخی از معابر و بزرگراه‌های حال حاضر پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۸۸ در وضعیت قابل قبول قرار دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است