علمی فناوری 16:57 - 13 اسفند 1399

تمام مدارک تحصیلی از سال ۸۵ در سامانه‌ استعلام ثبت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات، سامانه استعلام مدارک تحصیل با هدف توسعه دولت الکترونیکی اجرایی شده است و برای همیشه بساط مدرک فروشی را جمع خواهد کرد.

از این پس، شناسایی مدارک جعلی تنها با یک کلیک امکان‌پذیر است.

از طریق سامانه httpd://emt.medu.ir مدارک تحصیلی دیپلم و پایین‌تر و از طریق سامانه httpd://estelam.ir مدارک تحصیلی کاردانی و بالاتر قابل‌استعلام شده است. از طریق اپلیکیشن دولت همراه به نشانی httpd://mob.gov.ir نیز هر دوی این سامانه‌ها قابل‌دسترس هستند.

تاکنون تمام مدارک تحصیلی که از سال ۱۳۸۵ به بعد صادر شده‌اند، در بانک اطلاعاتی این سامانه‌ها جمع‌آوری شده است و هر روز تکمیل‌تر می‌شود.

وزارت ارتباطات خطاب به متقاضیان اعلام کرد: اگر مدرک شما در این سامانه وجود نداشته باشد، پس از ثبت درخواست از مدرسه تا دانشگاه محل تحصیل، اخذ و به این سامانه‌ها اضافه خواهد شد. بنابراین بهتر است با مراجعه به این سامانه‌ها صحت مدارک تحصیلی خود را ارزیابی کنید.


10976325
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان برای نخستین بار موفق به چاپ سه‌بعدی جفت جنین در آزمایشگاه شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آمار‌ها نشان می‌دهد که سالیانه ۶ میلیون ماموریت در اورژانس کشور انجام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه با حضور بیش از ۷۰۰ دانشجو از ۸۶ دانشگاه ایران برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: مردم باید شیرینی اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع مهم در نظام بهداشت و سلامت را احساس کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان امور دانشجویان با اشاره به اهمیت ورزش در سلامت جسم و روان دانشجویان، هدف اصلی المپیاد ورزش‌های فناورانه را تقویت همدلی و نشاط در محیط دانشگاه‌ها دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی مصرف انگور تازه را برای برخی افراد ممنوع کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» احمد آریایی‌نژاد با هشدار درباره خروج سالانه هزاران دانشجوی مستعد به خارج از کشور بر اثر کمبود ظرفیت پزشکی، این روند را اتلاف سرمایه ملی دانست و پیشنهاد کرد با ایجاد دانشگاه‌های غیرانتفاعی داخلی و برگزاری آزمون‌های چندمرحله‌ای، هم از مهاجرت...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، در اجلاس وبیناری با اعلام آغاز کشوری برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع، از پیگیری مصوبه مجلس مبنی بر اختصاص ۸۰ همت به وزارت بهداشت خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارنامه نتایج آزمون معوق کارشناس رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت سامسونگ در حال آماده شدن برای عرضه گلکسی S26 اولترا با مشخصات و قابلیت‌های شگفت انگیز است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است