اقتصادی 19:11 - 26 دی 1400

عرضه ۱۵ هزار تن شکر سفید برای مصارف خانوار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، یزدان سیف، معاون وزیر جهاد کشاورزی با ارسال نامه‌ای به استانداران سراسر کشور، قیمت هر کیسه ۵۰ کیلوگرمی شکر سفید را با احتساب ۹ درصد مالیات ارزش افزوده هر کیلوگرم به مباشرین معرفی شده (درب انبار)، ۱۲۵,۳۵۰ ریال اعلام کرد و افزود: تعیین شیوه، شبکه و مباشرین توزیع شکر تخصیصی بر عهده کارگروه تنظیم بازار استان است تا از طریق شبکه‌های منتخب اعم از تعاونی‌های مصرف، اصناف منتخب، مراکز عرضه مستقیم کالا، میادین میوه و تره بار و… در سطح کشور توزیع شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: شکر مذکور باید در بسته بندی‌های مناسب و مورد نیاز مصرف خانوار عرضه گردد و از فروش به صورت فله خودداری شود.

وی اظهار داشت: سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، بازرسان سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها، سازمان تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف ایران، مکلفند نسبت به کنترل و نظارت بر روند توزیع کالا و رعایت قیمت فروش کالاهای موضوع طرح اقدام و در صورت بروز تخلف اقدام قانونی را با هماهنگی مراجع ذیربط به عمل آورند.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به این که مهلت جذب مقادیر تخصیصی تا پایان بهمن ماه سال جاری می‌باشد، تاکید کرد: با توجه به لزوم کنترل قیمت شکر در بازار، سرعت عمل و کالارسانی در سریع‌ترین زمان ممکن در شبکه‌های مصرف، مورد انتظار است.


11412869
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران گفت: سازوکار فروش قسطی یا خرید اعتباری در واقع یک فرهنگ اقتصادی است که به پر کردن خلأ نقدینگی موجود در جامعه کمک می‌کند و این موضوع در بسیاری از کشورهای دنیا هم رایج است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران گفت: سازوکار فروش قسطی یا خرید اعتباری در واقع یک فرهنگ اقتصادی است که به پر کردن خلأ نقدینگی موجود در جامعه کمک می‌کند و این موضوع در بسیاری از کشورهای دنیا هم رایج است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پدیده‌های خانه‌های خالی بانکی و استراتژی مالکان برای جبران رکود با افزایش اجاره، فشار را بر مستأجران دوچندان کرده است که یک کارشناس مسکن در این خصوص توضیحاتی داد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت سپرده‌گذاری مرکزی سود سهام عدالت برای برخی سهامداران واریز نخواهد شد، اما این سهامداران فرصت دارند در فهرست واریز‌ی‌ها قرار گیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق‌های ارزی به عنوان یکی از ابزار‌های نوین مالی در اقتصاد ایران، به منظور جمع‌آوری منابع ارزی از عموم سرمایه‌گذاران طراحی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه گفت: افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان در شرایط تورم بالای ۴۵ درصد، موجب فقیرتر شدن ۲۰ تا ۲۵ درصد این اقشار در سال آینده خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدتی است که بازار خودرو با فراز و نشیب‌های متعددی روبروست که دلایل متعددی بر این موضوع تأثیرگذار هستند. یک کارشناس صنعت خودرو درمورد آن توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان فرآورده‌های خام دامی گفت: بنابر آمار در ۹ ماهه امسال ۴۰ هزارتن گوشت گرم و منجمد وارد کشور شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی گفت: با توجه به تصویب قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی در هفته اخیر شورا پیش بینی می شود که طبق قانون نرخ محصولات توسط وزیر جهاد تا اواسط هفته اعلام می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن حبوبات گفت: تسریع در واردات حبوبات و تنظیم بازار نیازمند ضرورت هرچه سریع‌تر پرداخت ارز است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است