بین‌الملل 20:27 - 11 آذر 1399

چین آشکارا تحریم‌های بین‌المللی علیه کره‌شمالی را نقض می‌کند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خارجه آمریکا امروز سه‌شنبه بار دیگر ضمن اتخاذ موضعی خصمانه علیه پکن، چین را به «نقض آشکار» تعهدات خود در زمینه رعایت تحریم‌های بین‌المللی علیه کره شمالی متهم کرد!

«الکس وانگ» (Alex Wong) معاون بخش کره شمالی وزارت خارجه آمریکا در یک سخنرانی ادعا کرد که چین تلاش می کند تحریم‌های سازمان ملل که با هدف مجاب کردن پیونگ‌یانگ برای کنار گذاشتن تسلیحات هسته‌ای اش در نظر گرفته شده است را خنثی کند.

معاون بخش کره شمالی وزارت خارجه آمریکا در ادامه اضافه کرد که چین با نقض ممنوعیت های سازمان ملل همچنان میزبان دست‌کم ۲۰ هزار کارگر کره شمالی است.

این در حالیست که وزارت خارجه آمریکا همچنین در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۵ میلیون دلار پاداش برای ارائه اطلاعاتی در زمینه نقض این تحریم‌ها تعیین کرده است.

گفتنی است، تا کنون ۳ دُور مذاکرات میان سران کره شمالی و آمریکا پیرامون موضوع هسته ای پیونگ یانگ با کارشکنی‌های مکرر واشنگتن به شکست منتهی شد.

پیونگ یانگ چندین بار اعلام کرده است که هدف از برنامه دفاع موشکی و هسته ای این کشور مقابله با تهدیدات و اقدامات خصمانه آمریکا علیه کره‌شمالی است.


10836784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ترکیه می‌گوید هواپیمای حامل رئیس ستاد کل ارتش لیبی و ۴ نفر دیگر پس از دریافت سیگنال فرود اضطراری در نزدیکی آنکارا سقوط کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا این هفته تعداد زیادی نیرو و تجهیزات را در بحبوحه تنش‌های فزاینده با ونزوئلا به کارائیب اعزام کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بلژیک بیانیه مداخله خود را در پرونده نسل‌کشی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری ارائه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین پس از گفت‌و‌گو با رئیس کمیسیون اروپا گفت که مذاکرات جاری «می‌تواند وضعیت را به طور اساسی تغییر دهد».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل در جلسه امروز خود به بررسی گزارشی در مورد ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ در مورد برجام می‌پردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهرک‌نشینان اسرائیلی شبانه به یک خانه فلسطینی در جنوب کرانه باختری اشغالی اسرائیل حمله کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری آمریکا آرشیو جدیدی از حدود ۳۰ هزار سند مرتبط با پرونده جفری اپستین را منتشر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین روز سه‌شنبه از آمریکا خواست تا ذخایر هسته‌ای خود را کاهش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هند روز سه‌شنبه بسته بازسازی ۴۵۰ میلیون دلاری برای سریلانکا اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌های فعال فلسطینی اعلام کردند که پلیس لندن فعال سوئدی را در تظاهراتی در حمایت از فلسطین دستگیر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است