اقتصادی 00:09 - 15 تیر 1401
مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) گفت: از پرداخت مبالغ حق تقدم‌های استفاده نشده سهامداران از طریق سامانه سجام استقبال می‌کنیم.

استقبال از واریز مبالغ حق تقدم‌های استفاده نشده از طریق سجام

محمد باغستانی مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ با بیان اینکه یکی از راهبردهای کلان این شرکت، ارائه خدمات مطلوب به سهامداران بازار سرمایه است، افزود: سمات زیر ساخت‌های فنی لازم را برای توزیع سود شرکت‌ها، پرداخت سود سنواتی و حق تقدم‌های استفاده نشده فراهم کرده است و امیدواریم با همکاری شرکت‌ها بتوانیم این خدمات را به نحو شایسته‌ای انجام دهیم.

محمد باغستانی به نامه اوایل اردیبهشت ماه امسال سازمان بورس و اوراق بهادار به کلیه ناشران ثبت شده نزد این سازمان مبنی بر اجرایی شدن فرایند پرداخت مطالبات سنواتی سهامداران اشاره کرد و افزود : 21 شرکت در 10 روز نخست تیرماه امسال سود سنواتی خود را از طریق اطلاعات سامانه سجام به سهامداران خود واریز کردند تا پرداخت این سودها به رقم 65 شرکت برسد.

وی با بیان اینکه پرداخت سود سنواتی سهامداران از نیمه اردیبهشت ماه امسال آغاز شده است، اظهار داشت: تاکنون حدود 8 هزار میلیارد ریال سود سنواتی و حق تقدم استفاده نشده برای 3 میلیون و 500 هزار سهامدار از طریق شرکت سپرده گذاری مرکزی به حساب سهامداران واریز شده است. 

باغستانی خاطر نشان کرد : 12 شرکت (سرمایه گذاری پردیس، صندوق بازنشستگی کشوری، داروسازی فارابی، تامین سرمایه بانک ملت، غلتک سازان سپاهان، لیزینگ ایران و شرق، بانک پارسیان، کویر تایر، سرمایه گذاری پارس آریان، پتروشیمی فن آوران، بانک خاورمیانه پرداخت الکترونیک سامان کیش و سرمایه گذاری امید) نیز حق تقدم استفاده نشده خود را از طریق اطلاعات سامانه سجام به حساب سهامداران واریز کرده‌اند. 

مدیرعامل سمات از سهامدارانی که تاکنون ثبت نام و احراز هویت خود را در سامانه سجام انجام نداده اند، درخواست کرد، هر چه سریعتر این اقدام را انجام دهند تا این شرکت بتواند امسال سود مجامع، مطالبات سنواتی و حق تقدم استفاده نشده سهامداران را از طریق اطلاعات این سامانه پرداخت کند.

سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) با هدف ایجاد سامانه ای یکپارچه، فراگیر و ارائه خدمات مطلوب به سهامداران بازار سرمایه راه اندازی شده است.

علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت www.sejam.ir به صورت حضوری و غیر حضوری ثبت نام خود را در این سامانه انجام دهند و به باشگاه بزرگ مشتریان بازار سرمایه ملحق شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس برخی مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت موضوع «واریز هزینه حق تقدم مستقیما از طریق حساب کارگزاری»، «امکان پرداخت وجه حق‌تقدم توسط سامانه «سجام»» و «درخواست تبدیل حق تقدم به سهام از طریق سجام» خواستار پاسخگویی مسئولان مربوط شدند.

انتهای پیام/


11615476
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز ۲۵ آبان ماه حراج شمش طلا مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲۵ آبان‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، اولویت نخست این شرکت برای گذر از خشکسالی‌های کنونی و تنها راه‌برون رفت از وضعیت قرمز آب در این استان را مدیریت مصرف دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار عملیات حمل صادراتی کلینکر را از ایستگاه راه آهن هشتگرد (کارخانه سیمان آبیک) به مقصد ترکیه آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر بازار سرمایه در خصوص روند حرکتی شاخص‌های بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری-پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری، برای بازه زمانی اول تا ۳۰ آذرماه، از روز یکشنبه ۲۵ آبان آغاز می‌شود. پیش فروش بلیت قطار در تمامی محورها (مسیرهای رفت تا تاریخ ۳۰ آذر و مسیرهای برگشت تا اول دی) ، از ساعت ۸:۳۰ تا ۱...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری، برای بازه زمانی اول تا ۳۰ آذرماه، از امروز (یکشنبه، ۲۵ آبان‌ماه) آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۱۶.۹۵ میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از توزیع برنج پاکستانی با قیمت مصوب طی روز‌های آتی در بازار خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: واحد گاز شماره ۶ نیروگاه سیکل ترکیبی نیشابور با ظرفیت ۱۲۳ مگاوات، توسط شرکت جنرال الکتریک ساخته شده و عمر آن به بیش از سه دهه می‌رسد. این قدمت، عملیات تعمیراتی را پرریسک و روند آن را کند می‌کند، اما...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است