اقتصادی 00:19 - 01 بهمن 1399
بسیاری از ارزهای مهم دیجیتالی صعود محسوسی را تجربه کردند.

اتریوم رکورد جدید زد/بیتکوین به مسیر صعودی برگشت

به گزارش ایسنا به نقل از سی ان بی سی، ارزهای دیجیتالی کماکان با نوسان بالایی در حال معامله هستند و در این بین ارز دیجیتالی اتریوم که دومین بازار بزرگ رمزارز ها پس از بیتکوین محسوب می شود نیز روز نوزدهم ژانویه با ثبت رقم ۱۴۳۴ دلار به رکورد تازه ای در این زمینه دست پیدا کرد.  

 برخی از معامله گران و کارشناسان معتقدند صعود ارزهای دیجیتالی بیش از حد بوده و هر لحظه امکان ترکیدن حباب قیمتی آن ها وجود دارد. به عقیده این دسته از معامله گران، ارزهای دیجیتالی هنوز وابستگی بسیار زیادی به بیتکوین دارند و اگر این ارز به هر دلیل دچار ریزش سنگین شود، سرنوشت مشابهی برای سایر ارزها رقم خواهد خورد. در حال حاضر ۶۹ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیتکوین و ۱۳ درصد در اختیار اتریوم است.  بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله گران بر بستر بلاک چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.  

به گفته بانک جی پی مورگان جریان سرمایه ورودی به بازار ارزهای دیجیتالی در ماه های پایانی سال قبل افزایش کاملا محسوسی داشته است و این مساله بدان معنا خواهد بود که پتانسیل رشد زیادی برای ارزهای دیجیتالی در سال ۲۰۲۱ متصور خواهد بود.  بزرگ ترین بانک آمریکایی از احتمال رسیدن ارزش بیتکوین به ۱۴۶ هزار دلار در بلندمدت خبر داده است. در حال حاضر ‌ارزش بازار بیتکوین ۷۱۹ میلیارد دلار برآورد می شود که در صورت تحقق قله پیش بینی شده چی پی مورگان، این میزان با رشد ۴.۶ برابری به ۲.۷ تریلیون دلار خواهد رسید.  

سرگی نظروف- بنیان گذار موسسه چین لینک- گفت: هر چه بیشتر می گذرد اطمینان مردم و معامله گران نسبت به ارزهای دیجیتالی بیشتر می شود و فناوری بلاک چین بیشتر و بیشتر وارد زندگی روزمره می شود. شاید به نظر برخی ها بازار ارزهای دیجیتالی یک تریلیون دلار ارزش نداشته باشد اما واقعیت این است که این بازار پتانسیل رسیدن به ارقام بسیار بالاتری را دارد.  

بروزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ۱۳ ظهر به وقت شرقی)

۱- بیتکوین

قیمت: ۳۶ هزار و ۳۴۱.۶۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۶ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۶.۵۵ درصد افزایش

۲- اتریوم

قیمت: ۱۳۵۷.۴۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱۴.۶ درصد افزایش 

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۶.۶۷ درصد افزایش

۳- لایت کوین

قیمت: ۱۵۷.۱۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۷.۹۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۴.۷۶ درصد افزایش

۴- بیتکوین کش

قیمت: ۵۱۹.۰۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۸.۲۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۹.۵۹ درصد افزایش

۵- مونرو

قیمت: ۱۶۲.۵۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۸۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۳ درصد کاهش

۶- میکر

قیمت: ۱۴۳۱.۰۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۴۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۰۵ درصد کاهش

۷- دش

قیمت: ۱۲۵.۶۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۷۴ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۵۳ درصد افزایش

۸- زد کش

قیمت: ۱۰۵.۴۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۹۶ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۰.۰۹ درصد افزایش

انتهای پیام


10911758
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، انجام عملیات مبارزه با علف های هرز و آبیاری بارانی مزارع کلزا بدلیل عدم بارش در دستور کار قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۵ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشتری برای خرید خودروی شما تماس می‌گیرد و مبلغی بیشتر از قیمت واقعی را پیشنهاد می‌دهد. همه‌چیز ایده‌آل به‌نظر می‌رسد؛ اما با گذشت چند هفته، همچنان پای معامله ماشین نرفته‌اید و در دام قیمت‌گذاری افتاده‌اید!
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، هزینه صدور و تمدید کارت بازرگانی به ترتیب ۸۰ و ۶۰ میلیون ریال تعیین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اقتصاد و امور دارایی گفت: در بودجه امسال تلاش جدی صورت می‌دهیم که کسری بودجه را کم کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاحیه دستورالعمل ناظر بر اوراق گام به تصویب هیات عالی بانک مرکزی رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت ایران در دیدار با وزیر بازرگانی ترکیه از افزایش ۲ میلیارد دلاری حجم مبادلات بازرگانی در سال آینده و رسیدن حجم معاملات دو کشور به ۱۰ میلیارد دلار خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دستورالعمل نحوه محاسبه نسبت خالص دارایی‌های ثابت بانکی مؤسسات اعتباری بازنگری و به روزرسانی شد و به تصویب هیأت عالی بانک مرکزی رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در برخی از محور‌های مواصلاتی کشور از روز چهارشنبه تا شنبه (۵ تا ۸ آذرماه ۱۴۰۴) خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته کاهش ۱۰ درصدی ضایعات میزان تولید محصولات کشاورزی را حداقل ۱۰ میلیون تن افزایش می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است