بین‌الملل 19:46 - 11 آذر 1399

الکاظمی: بر برگزاری انتخابات پارلمانی در ۶ ژوئن اصرار داریم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق امروز در سخنانی در جریان نشست کابینه این کشور گفت: ما ششم ژوئن آینده را موعد برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی اعلام می کنیم.

وی افزود: ما بر برگزاری انتخابات زودهنگام در این تاریخ اصرار داریم. ما مُصر هستیم تا در راستای موفقیت برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در این تاریخ گام برداریم.

نخست وزیر عراق با اشاره به تحولات و درگیری ها در استان ذیقار در جنوب این کشور، بیان کرد: همه وزیران باید همه امکانات خود را بسیج کنند و تلاش مضاعفی برای خدمت به ساکنان ذیقار و برآورده کردن خواسته های آنها در بخش های بهداشتی، کشاورزی، صنعتی و دیگر بخش ها به کار گیرند.

الکاظمی در ادامه همچنین گفت: کمیساریای عالی انتخابات عراق باید مورد حمایت قرار گیرد و همه موانع پیش روی آن برطرف شود. موانع و بروکراسی پیش روی کمیساریای عالی انتخابات باید برداشته شود.

انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق قرار است ششم ژوئن ۲۰۲۱ (نیمه خرداد ۱۴۰۰) برگزار شود. رییس جمهوری عراق ۱۵ آبانماه جاری قانون جدید انتخابات این کشور را پس از تصویب در پارلمان، تایید کرد.


10836752
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان در تماس تلفنی طرح پیشنهادی آمریکا برای پایان جنگ اوکراین را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور فنلاند و نخست‌وزیر ایتالیا پس از دیدار هیات‌های آمریکا و اوکراین در ژنو درباره طرح تسویه بحران اوکراین، به واشنگتن سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در مورد درگیری روسیه و اوکراین تأکید کرد که «ممکن است اتفاق خوبی در حال رخ دادن باشد.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اتحادیه اروپا امروز با مقام‌های ارشد تجاری آمریکا در بروکسل دیدار می‌کنند تا اجرای بخش‌های بیشتری از توافق ژوئیه را پیگیری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفاع هوایی روسیه یک پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرد و باعث تعطیلی فرودگاه‌ها شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد حضور این جنبش در قاهره نشانه جدیت آن در پیشبرد مرحله دوم توافق آتش‌بس است؛ اما ادامه نقض‌های اسرائیل می‌تواند کل توافق را از بین ببرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران لبنانی امروز در خیابان الحمرا بیروت علیه تجاوزات اسرائیل و دخالت‌های آمریکا راهپیمایی کرده و خواستار اتحاد علیه این تجاوز شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عناصر داعش در اردوگاه‌ها به‌طور سیستماتیک خشونت، تهدید و گردآوری نیرو را پیش می‌برند، تا جایی که برخی زندانیان برای تنها ۵۰ دلار آماده قتل‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کره جنوبی گفت که کره شمالی و جنوبی در «وضعیت بسیار خطرناکی» هستند که در آن هر لحظه امکان درگیری وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های اروپایی از احتمال برگزاری مذاکرات حل بحران اوکراین بدون حضور خود ابراز نگرانی کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است