بین‌الملل 19:46 - 11 آذر 1399

الکاظمی: بر برگزاری انتخابات پارلمانی در ۶ ژوئن اصرار داریم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق امروز در سخنانی در جریان نشست کابینه این کشور گفت: ما ششم ژوئن آینده را موعد برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی اعلام می کنیم.

وی افزود: ما بر برگزاری انتخابات زودهنگام در این تاریخ اصرار داریم. ما مُصر هستیم تا در راستای موفقیت برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در این تاریخ گام برداریم.

نخست وزیر عراق با اشاره به تحولات و درگیری ها در استان ذیقار در جنوب این کشور، بیان کرد: همه وزیران باید همه امکانات خود را بسیج کنند و تلاش مضاعفی برای خدمت به ساکنان ذیقار و برآورده کردن خواسته های آنها در بخش های بهداشتی، کشاورزی، صنعتی و دیگر بخش ها به کار گیرند.

الکاظمی در ادامه همچنین گفت: کمیساریای عالی انتخابات عراق باید مورد حمایت قرار گیرد و همه موانع پیش روی آن برطرف شود. موانع و بروکراسی پیش روی کمیساریای عالی انتخابات باید برداشته شود.

انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق قرار است ششم ژوئن ۲۰۲۱ (نیمه خرداد ۱۴۰۰) برگزار شود. رییس جمهوری عراق ۱۵ آبانماه جاری قانون جدید انتخابات این کشور را پس از تصویب در پارلمان، تایید کرد.


10836752
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس دفاع مدنی غزه اعلام کرد آمار افرادی که امروز در پی نقض آتش‌بس از سوی رژیم اسرائیل به شهادت رسیده‌اند، افزایش پیدا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از یک روز حملات مرگبار رژیم اسرائیل در غزه، ارتش این رژیم مدعی شد اجرای مجدد آتش‌بس آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در دیدار با زلنسکی در کاخ سفید خواستار پذیرش شرایط روسیه برای پایان جنگ شد و به تهدید پوتین درباره نابودی اوکراین اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند گذرگاه رفح و سایر گذرگاه‌های غزه از فردا صبح بازگشایی و ارسال کمک‌های انسانی از سر گرفته می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئتی از حماس برای پیگیری اجرای آتش‌بس و گفت‌و‌گو با میانجیگران وارد قاهره شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاروان تکواندوکاران افغانستان برای شرکت در مسابقات آسیایی و جهانی عازم بحرین و چین شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه حملات امروز و نقض مکرر آتش‌بس، رژیم اسرائیل تحویل کمک‌ها به غزه را تا اطلاع ثانوی متوقف خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزارت کشور حکومت طالبان با تکذیب شایعات مربوط به بازگشت نیروهای آمریکایی به پایگاه بگرام، هرگونه توافق با واشنگتن در این زمینه را رد کرد و هشدار داد مردم افغانستان در صورت وقوع چنین اتفاقی سکوت نخواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تایباد از افزایش ۳۰ درصدی خروج اتباع غیرمجاز خودمعرف افغان از مرز دوغارون در مهرماه نسبت به ماه‌های تابستان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال بیش از یک میلیون و ۲۰ هزار نفر از این مرز به افغانستان بازگشته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران با اشاره به ظرفیت‌های گسترده معدنی افغانستان، این پتانسیل را فرصتی طلایی برای گسترش همکاری‌های مهندسی و جذب سرمایه‌گذاری ایرانی خواند و از افتتاح دفتر این سازمان در کابل خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است