اقتصادی 14:37 - 25 تیر 1398
یک کارشناس بازار طلا و سکه با اشاره به تاثیر کاهش ارزش دلار بر بازار طلا و افزایش عرضه سکه از سوی صاحبان آن گفت: بعد از حدود دو سال قیمت طلای خام ۱۸ عیار به کمتر از ۴۰۰ هزار تومان رسیده و هر گرم طلا به قیمت ۳۹۶ هزار و ۸۰۰ تومان ارزش‌گذاری شده است.

قیمت طلا به نرخ ۲ سال قبل رسید

محمدرضا کشتی‌آرای در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در پی کاهش شدید قیمت دلار در بازار ایران، ارزش طلا و انواع سکه روند نزولی به خود گرفته است و این موضوع عاملی شده تا قیمت هر گرم طلا بعد از دو سال به کمتر از ۴۰۰ هزار تومان برسد.

این کارشناس بازار طلا و سکه با بیان این‌که حجم عرضه از تقاضا پیشی گرفته است، گفت: در چند روز اخیر میزان فروش و عرضه سکه در بازار به شدت افزایش یافته و این موضوع در کنار کاهش ارزش دلار، عامل کاهش قابل توجه قیمت طلا و سکه بوده است.

وی یادآور شد: صاحبان سکه در چند روز اخیر به این نتیجه رسیده‌اند که نگهداری سکه سودی برای آنها ندارد و داشته‌های خود را در بازار عرضه کرده‌اند که در پی این اتفاقات، حباب سکه به ۱۳۰ هزار تومان کاهش یافته و بررسی‌ها نشان از آن دارد که حباب سکه طی یک روز اخیر، ۹۰ هزار تومان کاهش یافته است که در نهایت منجر به کاهش ۱۸۰ هزار تومانی قیمت سکه طی یک روز اخیر شده است.

کشتی‌آرای با تاکید مجدد بر این‌که ارزش طلای خام ۱۸ عیار بعد از دو سال به کمتر از ۴۰۰ هزار تومان رسیده است، یادآور شد: در حال حاضر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم چهار میلیون تومان، سکه تمام طرح جدید چهار میلیون و ۵۰ هزار تومان، نیم سکه دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۱۳۰ هزار تومان، سکه گرمی ۹۶۰ هزار تومان، هر مثقال طلای خام ۱۷ عیار یک میلیون و ۷۲۰ هزار تومان و هر گرم طلای خام ۱۸ عیار ۳۹۶ هزار و ۸۰۰ تومان ارزش‌گذاری شده است.

انتهای پیام


10179217
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:از روز شنبه سامانه بارشی جدیدی از سمت شمال‌غرب و غرب کشور وارد می‌شود که موجب بارش گسترده باران و برف در این مناطق می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:نزدیک به ۳۰ تا ۳۴ درصد در سال به نیروگاه‌های کشور گازرسانی انجام می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی گاز ایران با اشاره به رشد قابل توجه گازرسانی شهری در کشور پس از پیروزی انقلاب گفت: تا بهمن ۱۳۵۷ فقط ۹ شهر از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند بودند که این رقم تا بهمن ۱۴۰۴ به یک‌هزار و ۳۵۸ شهر افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور افزایش وام مسکن روستایی به ۵۰۰ میلیون تومان را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان اقتصادی معتقدند اصلاح سیاست‌های ارزی گام بلند در جهت مهار تورم و حذف رانت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: حضور در میان مردم وظیفه شخصی بنده است و دولتمردان نیز به عنوان یکی از آحاد مردم، در کنار آنان و انقلاب حضور دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تردد در محور چالوس و آزادراه تهران –شمال در مسیر شمال به جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: کاهش سهمیه سوخت بخش کشاورزی امنیت غذایی را در معرض خطر قرار می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ تا پایان سال به یک میلیون و ۳۸۰ هزارتن برسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است