بین‌الملل 10:16 - 07 اسفند 1398
نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر از هدف‌گیری و سرنگون‌سازی یک فروند پهپاد ترکیه‌ای در جنوب طرابلس خبر داده و تاکید کردند با هرگونه تهدید امنیتی علیه خود مقابله خواهند کرد.

هدف‌گیری یک پهپاد ترکیه‌ای در جنوب طرابلس توسط نیروهای حفتر

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، احمد المسماری، سخنگوی فرماندهی کل ارتش ملی لیبی با انتشار بیانیه‌ای در صفحه شخصی خود در فیسبوک اعلام کرد: مبروک الغزوی، فرمانده اتاق عملیات نظامی منطقه غرب هدف‌گیری و سرنگون‌سازی یک فروند پهپاد ترکیه‌ای در جنوب طرابلس را پس از برخاستن از پایگاه ترکیه واقع در فرودگاه بین‌المللی معیتیقه تایید کرد.

المسماری تاکید کرد: ارتش ملی لیبی پرواز پهپادها را اقدامی خصمانه و تروریستی از سوی ترکیه و به معنای نقض آتش‌بس اعلام شده در منطقه می‌داند.

سخنگوی فرماندهی کل ارتش ملی لیبی در ادامه بر آمادگی نیروهای خود برای مقابله با هرگونه تهدید امنیتی که امنیت و آرامش طرابلس و نیروهایش را به خطر بیندازد، تاکید کرد. 

وی در پایان گروه‌های تروریستی تحت فرمان ترکیه را به ایجاد رعب و وحشت در میان غیرنظامیان در طرابلس متهم کرد و گفت: آنها با سلاح‌های سنگین در چندین پایگاه در داخل طرابلس منازل غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهند.

انتهای پیام


10414436
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی که نشان‌دهنده عمق شکاف سیاسی در واشنگتن است، نیمی از نمایندگان و سناتور‌های دموکرات از حضور در سخنرانی سالانه ترامپ خودداری کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی با ابراز بدبینی به رویکرد ترامپ، هشدار دادند که واشنگتن ممکن است با نادیده گرفتن نگرانی‌های تل‌آویو به یک توافق سریع تن دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف، فردا در ژنو با ویتکاف و کوشنر دیدار می‌کند تا مقدمات نشست سه‌جانبه با روسیه در ماه مارس را فراهم آورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی آسیب دیدن خط لوله انتقال نفت شرکت‌های آمریکایی، واشنگتن از اوکراین خواست از هدف قرار دادن زیرساخت‌هایی که به اقتصاد آمریکا مربوطند، خودداری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در سخنرانی سالانه خود در کنگره، با طرح ادعا‌هایی علیه فعالیت‌های هسته‌ای و منطقه‌ای ایران، به تشریح دلایل خود برای اقدام نظامی احتمالی پرداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با استقرار نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی سواحل ایران، نخست وزیر هند در سفری کم سابقه به اراضی اشغالی سفر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیل‌گران صهیونیست با ابراز نگرانی از فروپاشی مذاکرات با عربستان، معتقدند بیانیه مشترک اخیر کشور‌های اسلامی نشان‌دهنده یک ائتلاف سنی جدید است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه فاش کردند که سفر اخیر رئیس‌جمهور مصر به عربستان، تلاشی پنهانی برای مهار شکاف عمیق میان ریاض و ابوظبی بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جمعی از برجسته‌ترین تحلیلگران آمریکا تاکید کردند که توهم ترامپ برای وادار کردن ایران به پذیرش شروط غیرممکن از طریق بمباران، تنها به گسترش بی‌ثباتی ختم می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها از تقابل سیگنال‌های جنگی و دیپلماتیک در منطقه نشان می‌دهد که اعزام جنگنده و سفر‌های دیپلماتیک، جهان را میان فرضیه حمله یا یک تاکتیک فریب معلق نگه داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است