اجتماعی 17:07 - 23 مرداد 1399

کشف ۱۲ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در مرکز تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی ولی پور گودرزی اظهار کرد: اوایل هفته جاری ماموران پلیس امنیت اقتصادی در رصد های اطلاعاتی دریافتند فردی مقادیر زیادی لوازم خانگی قاچاق در انبار یک مجتمع تجاری در مرکز تهران دپو کرده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ افزود: تحقیقات تکمیل شد و کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی موفق به شناسایی محل انبار و هویت مالک آن شدند و مشخص شد که وی تعدادی لوازم خانگی قاچاق در این انبار جمع آوری کرده است.

وی با اشاره به اینکه نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس شد، تصریح کرد: دستور دستگیری متهم و بازرسی از داخل انبار اخذ شد و روز گذشته تیمی از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی به محل انبار اعزام شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با بیان اینکه در این رابطه یک متهم دستگیر شد، خاطرنشان کرد: در بررسی از داخل انباری ۱۸۰ دستگاه چرخ گوشت، ۱۳۱ دستگاه آبمیوه گیری و ۲۵۴ دستگاه زودپز فاقد بارنامه و مجوزهای گمرکی کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران با اشاره به اینکه با دستور قضائی اموال کشف شده تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تهران شد، گفت: ارزش ریالی کالای مکشوفه بنا به نظر کارشناسان بیش از ۱۲ میلیارد ریال برآورد شده است.

ولی پور گودرزی در پایان اظهارکرد: متهم در تحقیقات مقدماتی به جرم ارتکابی اقرار کرد و برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.


10665851
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اجتماع بزرگ فاطمیون دارالمؤمنین تهران همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا‌(س)، عصر دوشنبه ۳ آذرماه با حضور گسترده مردم و مداحان برجسته کشور در میدان ۱۳ آبان برگزار خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر قوه قضاییه اعلام کرد: مراجع قضایی آفریقای جنوبی به درخواست ایران برای بررسی علت مرگ یک جوان ایرانی در کشور یاد شده پاسخ دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرد سه ایستگاه آتش‌نشانی برای مهار آتش‌سوزی گسترده در یک کارگاه رنگرزی در بزرگراه آزادگان اعزام شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران از برپایی ۱۵۵ ایستگاه صلواتی و سمنوپزان و بیش از ۱۵ تجمع بزرگ عزاداری در شهر تهران به منظور برگزاری مراسمات سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری فاتب از دستگیری یک سارق در نمایشگاه بین المللی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از بازسازی ۴۸ دستگاه اتوبوس از ابتدای سال جاری و ادامه روند نوسازی ۵۱ دستگاه دیگر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: مطالبات غیرجاری شبکه بانکی تا پایان خردادماه امسال، هزار و ۲۶۸ همت بوده که از این مبلغ، ۴۵۵ همت آن مربوط به ۱۰۰ شخص حقوقی بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه از دستگیری باندی مرکب از تعدادی کارچاق‌کن و یک نفر از کارکنان دستگاه قضا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بازپرس دادسرای جرایم پزشکی تهران گفت: در مواردی که پرونده سقط جنین وجود داشته، بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد آنها مربوط به شکایت مرد از همسرش به دلیل سقط بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ تهران از تکمیل سه پروژه کوچک‌مقیاس، اما اثرگذار در حوزه ارتقای کیفیت فضا‌های عمومی خبر داد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است