اقتصادی 12:30 - 03 خرداد 1399

تشکیل ستاد تنظیم بازار در حوزه نهاده‌های دامی در وزارت جهاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی در جلسه هم اندیشی با تشکل‌ها، اتحادیه‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی با اشاره به این نکته که تولید محصول کشاورزی و صادرات آن باید توسط یک سیاست واحد اداره شود، خاطرنشان کرد: از آن جایی که وزارت جهاد کشاورزی در ستاد تنظیم بازار تنها یک عضو از ۱۴ عضو بوده و تصمیم‌گیری‌ها بیشتر معطوف به مصرف‌کننده است، پیشنهاد اجرایی شدن تشکیل ستاد تنظیم بازار در حوزه نهاده‌های دامی در وزارت جهاد کشاورزی را به هیئت دولت دادیم که توسط معاون اول رئیس‌جمهور تأیید شد.

وی تصریح کرد: ما افتخار داریم که کنار تشکل‌ها باشیم تا در تصمیم گیری ها با هم مشورت کنیم و بتوانیم با همراه شدن با هم از تولیدکننده دفاع کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: قدم دوم ما این است که صادرات محصولات کشاورزی در اختیار ستاد تنظیم بازار تشکیل شده در وزارت جهاد کشاورزی قرار گیرد.

خاوازی با اشاره به مسئله تهاتر در محصولات کشاورزی تصریح کرد: مسئله تهاتر در هیئت دولت مطرح و تأیید شده و باید توسط تشکل‌ها پیگیری شود که از این طریق می‌توانیم با صادرات مرغ، گوشت و محصولات دیگر مورد نیاز بخش را وارد کنیم.

وی افزود: در بحث صادرات محصولات کشاورزی با رایزنی با وزارت خارجه مقرر شد تا رایزن‌ها و دیپلمات‌ها برای صادرات محصولات کشاورزی همکاری بیشتری کنند.

وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با تخصیص ارز به واردات نهاده‌های کشاورزی و دامی عنوان کرد: برای واردت جو، ذرت و کنجاله سویا ارز دولتی همچنان پابرجا و تمام این کالاها جزوه کالاهای اساسی محسوب می‌شود.

وی در رابطه با واگذاری تصدی‌گری‌ها به بخش خصوصی اظهار کرد: واگذاری‌ها باید با جزئیات اتفاق بیفتد و ما هم سعی می‌کنیم تا جایی که امکان دارد واگذاری‌ها را پیگیری کنیم.

خاوازی تصریح کرد: اصلاح نظام توزیع باید در دستور کار قرار گیرد و مقرر شده سامانه بازارگاه با یک سامانه دیگر جایگزین شده تا مشکلات توزیع مرتفع شود.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش وزن برخی دام‌ها در استان‌های کشور و نیاز به صادرات بیان کرد: ما در رابطه با صادرات دام با معاون امور تولیدات دامی جلساتی را داشته ایم و مقرر شده که این موضوع به سرعت ساماندهی شود.


10543746
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر اینکه ایران سرزمین فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری به‌ویژه در حوزه نفت و گاز است، گفت: برای همکاری با کشور‌های دوست سبدی از قرارداد‌ها را طراحی کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از افزایش ۳ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز غنی در فاز ۱۳ پارس جنوبی خبر داد و گفت: این اقدام کمک شایان توجهی به تأمین پایدار گاز کشور در فصل سرد می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ایران‌خودرو با ارسال نامه‌ای به سازمان حمایت خواستار افزایش قیمت محصولات شد، اما طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، این سازمان به‌دلیل ناقص بودن مستندات، با درخواست خودروساز همراهی نکرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، اطلاعیه در خصوص تعیین تکلیف کارت سوخت مالکین دارای چندخودرو منتشر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته در نواحی شمال غرب شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اجرایی شدن موافقتنامه‌های تجاری و ایجاد منطقه آزاد نقطه عطف در تاریخ روابط تجاری و اقتصادی بلاروس و ایران تلقی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت:ماهانه ۱۰ همت به طور متوسط درآمد دولت از کاهش تخصیص گاز به پتروشیمی‌ها کاهش می‌یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است