گوناگون 08:30 - 08 اسفند 1393
یکی از خورش های محلی گیلان، که به خاطر طعم منحصر به فرد خود، از معروفیت زیادی برخوردار است.

خورش مرغ ترش

 امام علی علیه السلام فرمودند: هر کس بد اخلاق باشد، خانواده ‏اش از او دلتنگ و خسته می ‏شوند.

 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، تنوع در غذاهای شمالی بسیار زیاد است به طوری که در نواحی مختلف شمال ایران، این غذاها به شیوه‌های متفاوت از هم درست می‌شوند.

 

این غذا در مدت 1 ساعت و 40 دقیقه آماده سرو می‌باشد و برای 6 تا 8 نفر کافی است. برای تهیه این غذا بهتر است از مرغ چرب و درشت استفاده کنید. معمولا از گوشت اردک و مرغابی برای پخت این غذا استفاده می‌کنند که چرب‌تر از مرغ است.

 

مقدار سیر را بر حسب ذائقه‌تان تنظیم کنید. می‌توانید 1 تا 2 بوته سیر برای تهیه این خورشت خوشمزه استفاده کنید.

 

مواد لازم:

مرغ درشت     1عدد           

مخلوط سبزیجات (تره، جعفری، نعناع، گشتیز)   1 کیلو

سیر       1  بوته

لپه         2 قاشق سوپ‌خوری

آرد برنج    1  پیمانه

آب نارنج   یک پیمانه

روغن       150 گرم

تخم‌مرغ     4 عدد

نمک     به مقدار لازم



طرز تهیه:

 

    مرغ را تمیز می‌کنیم و می‌شوییم. در یک تابه روغن را داغ می‌کنیم و مرغ درسته را کمی سرخ می‌کنیم تا هنگام پخت، مرغ نشود. سپس در یک قابلمه دیگر با 2 لیوان آب می‌گذاریم بپزد.

    لپه را تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و داخل مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم مرغ و لپه نیم پز شوند.



    سپس سیر راشسته و ریز خرد می‌کنیم. سبزی‌ها را هم پاک کرده، می‌شوییم و ریز خرد می‌کنیم. در یک تابه که کمی عمق داشته باشد، سبزی را سرخ می‌کنیم و همراه با سیر خردشده در ظرف مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم چند جوش بزند تا عطر و طعم سبزی‌ها و سیر به خورد مرغ برود.



  بعد آرد برنج را در کمی آب سرد حل می‌کنیم و کم‌کم به خورش اضافه می‌کنیم (آرد برنج باید در آب سرد حل شود، در غیر این صورت گلوله می‌شود و در خورش حل نمی‌شود)؛ مرتب به هم می‌زنیم تا گلوله نشود.



 نمک، فلفل و آب نارنج را به دلخواه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند جوش بزند.

 در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها را می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. بعد آن را کم‌کم به خورش اضافه می‌کنیم و مرتب به هم می‌زنیم. بعد از چند جوش، خورش آماده است. می‌توانیم مرغ را درسته سرو کنیم و مخلوط خورش را اطراف آن قرار دهیم یا مرغ را تکه‌تکه کنیم و همراه با آب خورشت سرو نماییم.

 

پارسی گرد /2021


5933591
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است