بین‌الملل 12:11 - 08 بهمن 1400
مطالعه‌ای که توسط اندیشکده "رند" (RAND) منتشر شد، ارتش آمریکا را به دلیل "ضعف‌های قابل توجه" و "ناهماهنگی" در بررسی پرونده‌های مربوط به تلفات غیرنظامیان در کابل مقصر دانست و به دنبال آن پنتاگون از بررسی گسترده آن خبر داد.

تحقیقات یک اندیشکده، پنتاگون را درخصوص "تلفات غیرنظامیان" در کابل زیر سوال برد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، ارتش آمریکا به علت حمله اشتباه هواپیمای بدون سرنشین خود در کابل در تاریخ ۲۹ اوت که منجر به کشته شدن ۱۰ غیرنظامی از جمله هفت کودک شد، تحت نظارت شدید قرار دارد.

نه تنها ارتش آمریکا با هدف گیری اشتباه خود خرابی به بار آورد، بلکه در عواقب اولیه حمله، ارزیابی پنتاگون به این نتیجه رسید که شبه نظامیان داعش را که آماده حمله علیه نیروهای آمریکایی بودند، کشته است!

مطالعه مستقل این اندیشکده که طبق قوانین کنگره الزامی بود، به این نتیجه رسید که ضعف‌های سیستمی در وزارت دفاع باعث می‌شود که این وزارتخانه از وظایف خود در قبال تلفات غیرنظامی کوتاهی کند. 

براساس این گزارش، وزارت دفاع آمریکا به طور کافی مجهز، آموزش دیده و سازمان دهی شده نیست و نمی‌تواند از پس مسئولیت خود درخصوص حل و فصل موضوع پیش آمده، بربیاید.

این گزارش گفته است که ارتش آمریکا گاهی اوقات در گفت‌وگو با افراد خارج از دولت یا نیروهای مسلح که ممکن است اطلاعاتی در دست داشته باشند، "ناتوان" است و این مسئله مشکلات را تشدید می‌کند.

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا روز پنجشنبه صورت جلسه‌ای را صادر کرد و خواستار ایجاد طرحی برای "کاهش و واکنش" به تلفات و آسیب‌های وارد شده به غیرنظامیان شد؛ همچنین وی درخواست کرد تا اواخر سال جاری میلادی یک "مرکز عالی حفاظت غیرنظامی" تاسیس شود.

یک مقام ارشد در وزارت دفاع آمریکا درخصوص تصمیم آستین توضیح داد که جمع‌آوری اطلاعات از منابع خارج از دولت و ارتش آمریکا برای اصلاحات، "کلیدی و مهم" خواهد بود.

وی افزود: این چیزی نیست که ما به طور مداوم به خوبی آن را انجام دهیم؛ این چیزی است که ما قصد داریم آن را تغییر دهیم.

انتهای پیام


11430072
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله لبنان برای برگزاری تجمع بزرگ مردمی در محکومیت اهانت دشمنان به مقام معظم رهبری فراخوان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس خواستار عذرخواهی رئیس جمهور آمریکا بابت اظهاراتش درباره این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سند استراتژیک اصلاح‌شده آمریکا آمده است که این کشور حمایت «محدودتری» از دیگر اعضای ناتو ارائه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان الحشدالشعبی گفت که مرز‌های عراق با سوریه تحت کنترل کامل قرار دارد و در حال حاضر هیچ گروهی در سوریه توان تهدید عراق را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه انگلیسی به تشدید اختلافات میان اوکراین و اتحادیه اروپا در پی ارائه یک طرح از سوی ترامپ اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جنبش وجود نسبت به انتقال بمب‌های ساعتی از سوریه به عراق توسط آمریکا هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد که سند پیوستن به شورای صلح غزه ارائه شده از سوی ترامپ را امضا نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حماس نسبت به انحراف نهاد موسوم به شورای صلح از اهداف خود و زیرپا گذاشتن حقوق فلسطینیان هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که اتاوا با طرح‌های او برای استقرار سامانه دفاع موشکی در گرینلند مخالف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مردم ونزوئلا در تظاهراتی خواستار بازگشت رئیس جمهور کشورشان شدند که توسط آمریکا ربوده شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است