اقتصادی 01:22 - 24 مرداد 1401

توسعه همکاری های ایران و جمهوری موریس در دستور کار قرار دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکتر سید احسان خاندوزی طی سخنانی در این دیدار که در محل این وزارتخانه برگزار شد، ضمن استقبال از دیدگاه طرف مقابل مبنی بر توسعه همکاری‌ها و سرمایه گذاری متقابل، آمادگی جمهوری اسلامی برای سرمایه گذاری و همکاری در زمینه تکنولوژی‌های پیشرفته صنایع دارو سازی و فناوری نانو ابراز آمادگی کرد.

وزیر اقتصاد همچنین موافقت جمهوری اسلامی برای همکاری متقابل دو کشور برای تأمین امنیت غذایی ایران و موریس با توجه به جنگ اوکراین و نیز توسعه سرمایه گذاری‌های طرف ایرانی در جمهوری موریس در زمینه ساختمان سازی و تأمین مصالح ساختمانی را اعلام کرد.

وی جمهوری موریس را دروازه مراودات مالی جنوب آفریقا خواند و از اراده جمهوری اسلامی برای تقویت همکاری‌ها و مراودات مالی با کشورهای این حوزه تاکید کرد.

خاندوزی ابراز امیدواری کرد، با تشکیل هیأت‌های مشترک دو کشور به منظور بررسی زمینه‌های همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری موریس، شاهد ابتکارات طرفین در خصوص افزایش حجم تجارت دو کشور باشیم.

این گزارش حاکی است، «سوگاتیش» وزیر بازرگانی و کار جمهوری موریس نیز که در رأس یک هیئت عالیرتبه به ایران سفر کرده است، در سخنانی در این دیدار بر تمایل و اراده جدی این کشور برای توسعه همکاری‌های تجاری و سرمایه گذاری متقابل با ایران تأکید کرد.


11654597
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» محصولات خرما، پسته، انجیر، انگور و چای از فهرست محصولات کشاورزی و غذایی پرآب بر حذف خواهند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت:طبق قانون هیچ دستگاهی حق ندارد بدون ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان اقدام به ارائه خدمات کند که در این زمینه بیمه مرکزی پیشقدم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت: اولین شهر هوشمند دریایی در منطقه آزاد قشم با حضور وزیر اقتصاد و دارایی تصویب شده و به زودی رونمایی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد قشم گفت: اولین شهر هوشمند دریایی در منطقه آزاد قشم با حضور وزیر اقتصاد و دارایی تصویب شده و به زودی رونمایی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از راه اندازی مرکز جدید پایش تولیدات کشاورزی با همکاری و بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» راهکار‌های رفع موانع توسعه‌ای و تقویت سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد اینچه‌برون بین دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، رئیس بنیاد مستضعفان بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد گفت:در حال حاضر سقف اختیارات سازمان امور مالیاتی در زمینه بخشودگی جرایم در حال بازنگری و کاهش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات شاخص کل بورس با افزایش ۳۴ هزار و ۹۶۳ واحد در سطح ۳ میلیون و ۱۷۴ هزار واحد ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی از ابتدای سال تا ۲۶ آبان، ۳۶ میلیارد و ۸۵۹ میلیون دلار برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیاز‌های خدماتی و گروه تجاری و بازرگانی تامین ارز انجام داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۴۷ هزار قطعه زمین برای محرومان کشور در کمتر از یک سال تأمین و به متقاضیان تحویل داده شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است