علمی فناوری 16:31 - 10 تیر 1399

اشتغال جوانان با توجه به دانش و فناوری محقق می شود

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری عصر سه شنبه در حاشیه افتتاح کارخانه نوآوری در استان گیلان با اشاره به یکی از مؤلفه‌های ایجاد اشتغال توجه به دانش و فناوری است، اظهار کرد: نگاه ویژه به این حوزه ایجاد اشتغال برای جوانان را مهیا می‌کند.

وی با تأکید بر ضرورت بهره گیری از بخش خصوصی برای ایجاد فرصت‌های شغلی در کشور، افزود: اشتغال جوانان با توجه به دانش و فناوری محقق می‌شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه آمادگی لازم برای حمایت از طرح‌های دانش بنیان و فناورانه را داریم، گفت: با جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی طرح‌های نیمه تمام در حوزه دانش بنیان و فناوری شناسایی و به نتیجه خواهند رسید.

ستاری در ادامه با ابزار خوشحالی از ورود استان گیلان به حوزه طرح‌های دانش بنیان و فناوری، گفت: ما آمادگی لازم برای حمایت و عملیاتی کردن طرح‌های دانش بنیان و فناورانه را داریم.


10596877
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعات ثابت کرده است که خنده منظم تأثیر مثبت قابل توجهی بر سلامت قلب، سیستم ایمنی و رفاه عمومی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ درصدد آن است تا با عرضه یک گوشی تاشو با نمایشگر عریض، اپل را به چالش بکشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: نگاه ایران به سازمان جهانی بهداشت فراتر از یک نهاد پشتیبان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر نقش راهبردی گزینش در صیانت از حریم معلمی و امنیت فرهنگی کشور، خواستار تقویت ساختار، نیروی انسانی و حرکت به‌سوی گزینش فناورپایه و آینده‌نگر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: شیر توزیع شده در مدارس در هیچ منطقه‌ای از کشور، آلوده نبوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کتاب «تجاری‌سازی نوآوری، تبدیل دستاورد‌های فناورانه به محصول»، نوشته جری شافِلد، با ترجمه دکتر ابوالقاسم عربیون، اشکان آذری‌ها و محمدامین فرخ، با هدف ارائه یک مسیر عملی برای عبور از ایده تا بازار به کوشش انتشارات جهاد دانشگاهی تهران چاپ و م...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: باید نظام پرداخت کارانه‌ای در حوزه سلامت مورد بازنگری قرار بگیرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یارانه خدمات آزمایشگاهی ویژه فصل زمستان ۱۴۰۴ با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دستور جمع‌آوری فوری چند فرآورده غیرمجاز، تقلبی و دارای مشکلات کیفی از سطح عرضه، توسط سازمان غذا و دارو صادر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش از ثبت‌نام۵۵۲ هزار نفر برای شرکت در آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است