علمی فناوری 16:31 - 10 تیر 1399

اشتغال جوانان با توجه به دانش و فناوری محقق می شود

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری عصر سه شنبه در حاشیه افتتاح کارخانه نوآوری در استان گیلان با اشاره به یکی از مؤلفه‌های ایجاد اشتغال توجه به دانش و فناوری است، اظهار کرد: نگاه ویژه به این حوزه ایجاد اشتغال برای جوانان را مهیا می‌کند.

وی با تأکید بر ضرورت بهره گیری از بخش خصوصی برای ایجاد فرصت‌های شغلی در کشور، افزود: اشتغال جوانان با توجه به دانش و فناوری محقق می‌شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه آمادگی لازم برای حمایت از طرح‌های دانش بنیان و فناورانه را داریم، گفت: با جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی طرح‌های نیمه تمام در حوزه دانش بنیان و فناوری شناسایی و به نتیجه خواهند رسید.

ستاری در ادامه با ابزار خوشحالی از ورود استان گیلان به حوزه طرح‌های دانش بنیان و فناوری، گفت: ما آمادگی لازم برای حمایت و عملیاتی کردن طرح‌های دانش بنیان و فناورانه را داریم.


10596877
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان از رونمایی نرم‌افزار تخصصی صنف طلا و جواهر خبر داد که با محاسبه آنلاین قیمت طلا، اجرت ساخت و وزن قطعه روی دستگاه کارت‌خوان کار می‌کند و در پایان، با احراز هویت مشتری، شناسنامه الکترونیک طلا صادر می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۵ ( .Ph.D) از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت تقویت حضور و مشارکت دانش‌آموزان در مراسم ۱۳ آبان تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تاکنون ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج در سامانه این سازمان برای دریافت خدمات نشان‌دار شده‌اند
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۵، از طریق سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خوردن برخی از حبوبات برای وعده صبحانه پیشنهاد می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییس اورژانس استان تهران گفت: آمار‌های هفته گذشته اورژانس نشان می‌دهد که از همه تماس‌های شهروندان به اورژانس حدود ۱۷۹۶ مورد مزاحم معادل ۳.۲ درصد کل تماس‌ها با این مرکز مزاحم تلفنی بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس تمهیدات فنی برای ارتقا و افزایش ظرفیت شبکه تلفن همراه در ورزشگاه پارس شیراز پیش بینی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی با تبریک میلاد حضرت زینب (س)، فرارسیدن روز پرستار را به پرستاران سختکوش و وظیفه‌شناس کشور تبریک گفت و از تلاش‌ها و نقش‌آفرینی آنان در حفظ سلامت مردم قدردانی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته وزیر ارتباطات، با آغاز رسمی مهاجرت از زیرساخت‌های مسی به فیبر نوری، فصل تازه‌ای در ارتباطات کشور رقم خورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است