بین‌الملل 02:29 - 18 خرداد 1399

تشکیل کابینه جدید اسرائیل برای مقابله با برنامه هسته ای ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تایمز آو ایزرئیل، تلویزیون اسرائیل روز شنبه گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر سر تشکیل یک کابینه امنیتی اختصاصی توافق کرده اند که وظیفه اصلی آن رسیدگی به موضوعات مهم و حساسی همچون الحاق کرانه باختری و برنامه هسته ای ایران است.

بنا به گزارش شبکه ۱۳ خبری اسرائیل، پس از آنکه نتانیاهو و گانتز-رؤسای دو حزب «لیکود» و «ائتلاف آبی و سفید» - به این نتیجه رسیدند که کابینه امنیتی فعلی با ۱۶ وزیر و چهار ناظر بی در و پیکرتر از آن است که بر سر موضوعات بسیار مهم به شیوه ای مؤثر بحث و مذاکره کنند، اواسط هفته گذشته در مورد تشکیل یک کابینه امنیتی جداگانه و اختصاصی به توافق رسیدند.

این کابینه امنیتی اختصاصی احتمالاً مشتمل بر هشت وزیر ارشد کابینه رژیم صهیونیستی خواهد بود و احزاب سیاسی تحت رهبری نتانیاهو و گانتز- لیکود و آبی و سفید- از سهمیه برابری در این کابینه برخوردارند.

شبکه ۱۳ خبری اسرائیل همچنین به نقل از چهار وزیر و مقام ارشد صهیونیستی - که نامشان را فاش نکرد - گزارش داد که حتی گروه کوچکتری شامل نتانیاهو، گانتز و «گابی اشکنازی» وزیر خارجه این رژیم تشکیل می‌شود تا به صورت خاص طرح اشغال کرانه باختری را پیش ببرند.

گفتنی است که هرگونه تصمیم اخذ شده در این تشکلهای کوچکتر همچنان به تأیید کابینه امنیتی ۱۶ عضوی نیاز خواهد داشت.


10563077
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در استان نورستان افغانستان سنگ یک کیلویی یاقوت کشف شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی با اشاره به چالش‌های آمریکا خواستار تمرکز بر داخل شده و کنایه زد که واشنگتن به زودی از چین برای کمک به اوکراین باید قرض بگیرید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سابق وزیر خارجه انگلیس با اشاره به عملیات نظامی یمن در دریای سرخ علیه اسرائیل و حامیان آن اعلام کرد استراتژی این کشور باید تغییر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور سوریه اعلام کرد که در جدیدترین دور از درگیری‌ها، بیش از ۳۰ نفر در درگیری‌های مسلحانه در شهر سویدا کشته و ۱۰۰ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی ادعا کرد که ترامپ به شدت از همتای روس خود عصبانی است و به زودی بسته‌ای تهاجمی برای اوکراین اعلام خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آمریکا از کشته و زخمی شماری از افراد در پی وقوع تیراندازی در یک کلیسا در شرق این کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است