بین‌الملل 02:29 - 18 خرداد 1399

تشکیل کابینه جدید اسرائیل برای مقابله با برنامه هسته ای ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تایمز آو ایزرئیل، تلویزیون اسرائیل روز شنبه گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر سر تشکیل یک کابینه امنیتی اختصاصی توافق کرده اند که وظیفه اصلی آن رسیدگی به موضوعات مهم و حساسی همچون الحاق کرانه باختری و برنامه هسته ای ایران است.

بنا به گزارش شبکه ۱۳ خبری اسرائیل، پس از آنکه نتانیاهو و گانتز-رؤسای دو حزب «لیکود» و «ائتلاف آبی و سفید» - به این نتیجه رسیدند که کابینه امنیتی فعلی با ۱۶ وزیر و چهار ناظر بی در و پیکرتر از آن است که بر سر موضوعات بسیار مهم به شیوه ای مؤثر بحث و مذاکره کنند، اواسط هفته گذشته در مورد تشکیل یک کابینه امنیتی جداگانه و اختصاصی به توافق رسیدند.

این کابینه امنیتی اختصاصی احتمالاً مشتمل بر هشت وزیر ارشد کابینه رژیم صهیونیستی خواهد بود و احزاب سیاسی تحت رهبری نتانیاهو و گانتز- لیکود و آبی و سفید- از سهمیه برابری در این کابینه برخوردارند.

شبکه ۱۳ خبری اسرائیل همچنین به نقل از چهار وزیر و مقام ارشد صهیونیستی - که نامشان را فاش نکرد - گزارش داد که حتی گروه کوچکتری شامل نتانیاهو، گانتز و «گابی اشکنازی» وزیر خارجه این رژیم تشکیل می‌شود تا به صورت خاص طرح اشغال کرانه باختری را پیش ببرند.

گفتنی است که هرگونه تصمیم اخذ شده در این تشکلهای کوچکتر همچنان به تأیید کابینه امنیتی ۱۶ عضوی نیاز خواهد داشت.


10563077
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی فاش کردند وزیر جنگ و فرماندهان ارشد نظامی اسرائیل با حضور در یک واحد عملیاتی مخفی سناریو‌های مقابله با تهران را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیفل اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته دو بار تیراندازی خطرناک در نزدیکی نیرو‌های این سازمان رخ داده است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی با فاش کردن فاکتور یک تریلیون شِکلی جنگ، هشدار دادند که تبعات مالی این «شکست تاریخی» به نسل‌های آینده منتقل خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده جمهوری‌خواه با انتقاد شدید از تهدید‌های نظامی ترامپ علیه ایران، خواستار تمرکز بر مشکلات داخلی آمریکا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیل‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های ارضی روسیه در سالی که گذشت از مجموع تصرفات آن در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ هم بیشتر بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اکثر کشور‌های جهان با تحریم کنفرانس هوش مصنوعی در رژیم اسرائیل، اعتراض خود را به نسل‌کشی در غزه نشان دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم تشدید اختلافات بی‌سابقه میان ریاض و ابوظبی، پیش‌بینی می‌شود که این ائتلاف برای مهار سقوط ۱۸ درصدی قیمت نفت، اختلافات سیاسی را کنار بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امنیت سایبری بلژیک با هشدار نسبت به سلطه مطلق واشینگتن بر فضای مجازی، تأکید کرد که اروپا استقلال دیجیتال خود را از دست داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی آتش گرفتن چادر خانواده‌ای در غزه هنگام آشپزی، مادربزرگ و نوه ۵ ساله او به شهادت رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ای آمریکایی با اشاره به بی‌میلی ترامپ برای رویارویی با روسیه، هشدار داد که تلاش‌های زلنسکی برای دریافت تضمین‌های ملموس امنیتی بی‌نتیجه ماند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است