سیاسی 21:22 - 22 خرداد 1398

همکاری‌های ژاپن و ایران پیوسته ادامه داشته است

به گزارش خبرنگار مهر، آبه شینزو نخست وزیر ژاپن در نشست خبری مشترک با حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان، با بیان اینکه برای اینجانب بسیار افتخار آمیز است که در نودمین سالگرد روابط دو کشور به ایران سفر کردم و با استقبال گرم و محبت آمیزی روبرو شدم، اظهار داشت: اینجانب راه بسیار طولانی را پیمودم تا به ایران بیایم و این سفر ۴۱ سال پس از سفر نخست وزیر ژاپن انجام شده است.

وی با تاکید بر اینکه همکاری‌های ژاپن و ایران به عنوان کشورهای کهن و تاریخی و کشورهای بزرگ فرهنگی از طریق احساسات مردم دو کشور، پیوسته ادامه داشته است، افزود: بعضی حرف‌های اینجانب که برای مردم ایران خواهم گفت، شاید به گوش‌های شما خوش نواز نباشد، اما چون آرزو دارم پشتوانه شما بشوم، جسارتا این حرف‌ها را خواهم گفت.

ادامه دارد…


10149292
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با رد احتمال وقوع جنگ با ایران گفت: هیچ نشانه‌ای از قصد دشمن برای حمله وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس با بیان اینکه ایران برای دفاع از خود از کسی اجازه نمی‌گیرد، گفت: پاسخ مردم ایران به هر ماجراجویی و شرارتی گسترده، بدون اغماض و حتی غیرمنتظره است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: اکنون روایت «شکست‌ناپذیری» که محور ماشین اسطوره‌سازی اسرائیل است، فرو ریخته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، مدیریت مصرف و ذینفع‌سازی مردم را محور اصلی اصلاح ناترازی انرژی و بازنگری در سیاست‌های این حوزه عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه پاسداران در جنگ تحمیلی گفت: در صورت هرگونه ماجراجویی جدید، اراده و توان نیرو‌های مسلح برای پاسخ به دشمن متفاوت از گذشته خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور برای تسریع امدادرسانی به مناطق آسیب‌دیده خوزستان و هرمزگان، به مسئولان مربوطه دستور رسیدگی داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران گفت: ایران همچنان برای توافقی آماده است که بر احترام متقابل و منفعت متقابل بنا شود و رفع ملموس و قابل راستی‌آزمایی تحریم‌ها را دربر بگیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت: با تصویب کمیسیون تلفیق، مالیات بر ارزش افزوده ۱۰ درصد باقی ماند و کمیسیون با افزایش مالیات مخالفت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان انرژی اتمی بعد از ظهر امروز با حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گزارشی به نمایندگان در خصوص اقدامات و برنامه‌های این سازمان ارائه داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است