علمی فناوری 13:42 - 03 بهمن 1399
فراخوان حل نیاز تحقیقاتی در زمینه مهندسی سویه نوترکیب بیان کننده آنزیم‌های هیدانتوئین و کربومویلاز با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک شرکت دانش بنیان منتشر شد.

فراخوان حل نیاز تحقیقاتی در یک زمینه مهندسی سویه نوترکیب

به گزارش ایسنا، گروه‌های پژوهشی و فناور توانمند برای ارائه راه‌حل مذکور باید تا ۸ بهمن ماه جاری پروپوزال خود را از طریق سایت صندوق نوآوری ثبت کنند.

صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور تقویت توان توسعه فناوری شرکت‌های دانش بنیان با رویکرد نوآورانه و همکاری فناورانه، خدمت جدیدی را طراحی کرده است که از این طریق نیازهای تحقیقاتی و فناورانه شرکت‌های دانش بنیان و پس از آن گروه‌های پژوهشی و فناور توانمند برای اجرای طرح‌های تحقیقاتی و توسعه فناوری‌های مورد نیاز این شرکت‌ها را شناسایی می‌کند.

در صورت توافق پروپوزال دهنده منتخب (مجری تحقیق) و شرکت دانش‌بنیان (متقاضی تحقیق) قرارداد سه‌جانبه‌ای بین «صندوق نوآوری و شکوفایی»، «متقاضی» و «مجری» منعقد خواهد شد که صندوق نوآوری در قالب این قرارداد تا ۷۰ درصد از هزینه اجرای تحقیقات را به شکل بلاعوض به متقاضی پرداخت خواهد کرد. این مبلغ به طور مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت اجرای طرح در اختیار مجری قرار می‌گیرد.

هدف اصلی انجام این پروژه تحقیقاتی، طراحی یک سیستم آنزیمی است که در آن یک سویه باکتریایی نوترکیب صنعتی بتواند با ترشح آنزیم، پیش ماده هیدانتوئنین را با پاراهیدروکسی فنیل گلایسین تبدیل کند.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، انتظار می‌رود در فاز اول این پروژه تحقیقاتی تیم مجری با استفاده از روش‌های مهندسی ژنتیک، ژن‌های رمز کننده دو آنزیم هیدانتوئیناز و کربومویلاز را به ژنوم میزبان مناسب اضافه کرده و یک سویه نوترکیب فعال ایجاد کند.

در فاز دوم پروژه، تیم مجری شرایط رشد سویه نوترکیب و تولید آنزیم توسط این سویه را در محیط کشت صنعتی، بهینه‌سازی کند.

علاقمندان می‌توانند تا ۸ بهمن ماه جاری پروپوزال خود را در قالب فایل WORD از طریق سامانه غزال به آدرس ghazal.inif.ir/grant  ارسال کنند.

انتهای پیام


10915432
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شکستن قولنج گردن می‌تواند خطراتی را در پی داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آموزش و پرورش با صدور اطلاعیه‌ای، شایعه انتشار سؤالات آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی، پیش از برگزاری آزمون را قویاً تکذیب کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان با انجام تحقیقاتی درباره پیامد‌های استفاده مداوم و مکرر از شبکه‌های اجتماعی که روی ابعاد مختلف زندگی تاثیر می‌گذارد، هشدار دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش و آموززش کشور از انتشار دفترچه سوالات آزمون اختصاصی گروه آزمایشی علوم تجربی نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی با دستور رئیس‌جمهور ابلاغ شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در طب سنتی پیشنهاد می‌شود اکثر بیماران سردرد را بدون استفاده از دارو درمان کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه ۲۷ تیر ماه با رقابت بیش از ۳۹۹ هزار متقاضی در سلامت کامل برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت «اوپن‌ای‌آی» یک عامل هوش مصنوعی جدید را برای «چت‌جی‌پی‌تی» معرفی کرده که می‌تواند کار‌های مربوط به رایانه را به جای کاربر انجام دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (امرو) حذف سرخک و سرخجه در ایران را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان تبریک گفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه کنکور با امنیت کامل برگزار شد، گفت: سال تحصیلی برای نو ورود‌ها با توجه به اینکه اعلام نتایج قاعدتاً در نیمه مهرماه خواهد بود، با قدری تاخیر شروع خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است