اجتماعی 05:05 - 11 فروردین 1399
معاون شهردار خبر داد
سرپرست معاونت حمل و نقل شهرداری تهران از افزایش سرفاصله حرکت وسایل حمل و نقل عمومی در پی شیوع کرونا خبر داد.

کاهش ۸۵ درصدی مسافران مترو و اتوبوس/ هر ١۵ دقیقه یک قطار

یوسف حجت در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه ستاد کرونا در تهران تصمیم بر کاهش خدمت رسانی وسایل حمل و نقل عمومی در پی شیوع کرونا گرفته است، گفت: برهمین اساسی تمام خطوط وسایل حمل و نقل عمومی پایش شدند تا میزان مسافران آنها احصا شود.

وی با بیان اینکه تعداد مسافران حمل و نقل عمومی بشدت کاهش یافته بگونه ای که در پی شیوع کرونا تعداد مسافران ٨۵ درصدکاهش یافته است، افزود: به دلیل تصمیم ستادکرونای استان تهران مبنی بر کاهش ارائه خدمات ناوگان حمل و نقل عمومی سرفاصله خط مترو تهران _کرج به یک ساعت افزایش یافت و مابقی خطوط مترو نیز سرفاصله حرکت قطارها به ١۵ دقیقه افزایش یافت.

حجت با تاکید براینکه تعداد اتوبوس های فعال در خطوط اتوبوسرانی نیز کاهش یافته است گفت: جالب است که بدانید در این مدت تعداد مسافران مترو کاهش یافته بگونه ای که در خط فرودگاه امام خمینی(ره) در یک روز تنها سه مسافر از آن استفاده کردند یا بعضاً دیده می شود که اتوبوس ها خالی در سطح شهر تردد می کنند.

وی افزود: این سرفاصله ها تا پایان بیماری کرونا ادامه دارد اما خطوط حمل و نقل عمومی مدام پایش می شود و در صورت افزایش تعداد مسافران سرفاصله ها کاهش می یابد اما تا زمانی که تعداد مسافران به همین تعداد باشد نمی‌توانیم ناوگان را با تعداد بیشتر وارد شهر کنیم.

حجت در مورد آخرین وضعیت اجرای طرح ترافیک در بعد از تعطیلات نوروز گفت: طرح ترافیک در شرایط کرونایی از ساعت٨تا١٧ خواهد بود.

انتهای پیام


10462367
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد گفت: به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی (ع) دفاتر ثبت ازدواج در روز شنبه مورخ ۱۳ دی ماه تا ساعت ۱۹ فعال خواهند بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به تکمیل ظرفیت بهشت زهرا (س)، از ضرورت ایجاد چند آرامستان جدید در نقاط مختلف پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط‌زیست دریایی و تالاب‌ها سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: با هدف صیانت از دریاها، سواحل و تالاب‌های ساحلی و کاهش اثرات زیست‌محیطی فعالیت‌های نفتی، کارگروه مشترک راهبری و سیاست‌گذاری میان سازمان حفاظت محیط‌زیست و شرکت ملی نفت ایران تشکیل...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: ۱۶۸ دستگاه اتوبوس متوقف‌شده در ایران خودرو دیزل باید تا پیش از پایان سال پس از انجام تعمیرات به چرخه خدمت‌رسانی بازگردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد و گفت: در حال حاضر ترافیک در محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران- شمال سنگین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرمت و استحکام‌بخشی خانه تاریخی امین‌لشکر، از بنا‌های واجد ارزش دوره قاجار واقع در محله عودلاجان منطقه ۱۲ شهر تهران آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت، اکنون (۱۱دی ماه) در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در معابر حال حاضر شهر تهران در روز پنج شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه کشور اعلام کرد: امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه دارای ترافیک سنگین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از تمهیدات حمل و نقلی ویژه این شرکت برای مراسم بزرگداشت ششمین سالگرد شهادت سردار دل‌ها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است