فرهنگی‌هنری 14:17 - 05 بهمن 1400

«فصل انگور» در جشنواره فیلم نیویورک

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم کوتاه «فصل انگور» به کارگردانی بهروز خرم در چهارمین دوره جشنواره meihodo که از تاریخ ۱۰ مارس ۲۰۲۲ برابر با ۱۹ اسفند در شهر نیویورک برگزار می‌شود، حضور خواهد داشت.

این جشنواره با همکاری سینماگران کشور ژاپن و آمریکا، با هدف حمایت و کشف استعدادهای جوان سینما میزبان چهره‌های شاخص سینمای جهان مانند ژولیت بینوش، آنگ لی، تان دان و ... بوده است و امسال نیز مایکل داگلاس بازیگر برنده اسکار به عنوان مشاور و مهمان ویژه در این رویداد حضور خواهد داشت.

فیلم‌های کوتاه داستانی، مستند، موزیک ویدئو و ... از بخش‌های اصلی این فستیوال است و علاوه بر جایزه بزرگ ۲۰ هزار دلاری در هر بخش جوایز نقدی دیگری به برگزیدگان اهدا خواهد شد.

فیلم کوتاه «فصل انگور» نوشته الهام نامی و بهروز خرم با تهیه‌کنندگی امین آذریان توسط کمپانی پخش فرست‌ اسکرین فیلم با مدیریت سولماز اعتماد در بخش رقابت فیلم‌های داستانی این جشنواره اکران خواهد شد.

طراحی پوستر این فیلم توسط علی مرادی بارانی انجام شده است.


11426014
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار پیامی از تولید و پخش سریال تلویزیونی «پسران هور» تقدیر کرد و آن را نمونه‌ای ارزشمند از روایت هنرمندانه حماسه‌های دوران دفاع مقدس دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم کوتاه سلامون از دشواری‌های ساخت آثار اقتباسی و شرایط سخت پشت صحنه فیلم در دریای جنوب سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حانیه فراهانی کارگردان فیلم کوتاه باکس ترش و ملس درباره این اثر توضیحاتی را ارائه کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش و مخاطب نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار‌هنر و تماشاخانه‌سنگلج تا پایان روز جمعه ۲ آبان ماه ۱۴۰۴ اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در ادامه طرح پخش فیلم‌های دنباله‌دار تاریخ سینما، از روز یکشنبه ۴ آبان‌ماه سری فیلم‌های «ونوم» را پخش می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «دست ناپیدا» گفت: وضعیت سینمای ما زخمی را ایجاد کرده و اکنون فساد به فضای مجازی سرایت کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین اختتامیه چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران شامگاه جمعه برگزار شد و برگزیدگان این دوره از جشنواره معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عمل نکردن به حقوق مالی باعث گرفتار شدن انسان‌ها در آخرت می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شناخت سنت‌های الهی دریچه‌ای به سمت رستگاری انسان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان با معاون صدا، دو طرف بر گسترش همکاری‌های رسانه‌ای و نقش رادیو در ترویج فرهنگ اراده و امید تأکید کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است