بین‌الملل 08:50 - 26 اردیبهشت 1401

سئول: از کمک به پیونگ یانگ دریغ نخواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ، «یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی امروز دوشنبه اعلام کرد که چنانچه پیونگ یانگ بپذیرد، سئول از هیچ تلاشی جهت کمک برای مقابله با شیوع گسترده ویروس کرونا در این کشور فروگذار نخواهد کرد.

رئیس جمهور کره جنوبی در این باره گفت: ما نباید از ارائه کمک‌های لازم به مردم کره شمالی که در معرض خطر ویروس کرونا هستند، خودداری کنیم.

یون ادامه داد: اگر مقامات کره شمالی بپذیرند، ما از هیچ گونه حمایت لازم مانند دارو، از جمله واکسن کووید -۱۹، تجهیزات پزشکی و پرسنل مراقبت‌های بهداشتی دریغ نخواهیم کرد.

اظهارات وی در حالی است که پیشتر نیز رسانه‌های این کشور گزارش داده بودند که سئول در رابطه به کمک به همسایه شمالی خود درباره مقابله با ویروس کرونا، تصمیم به برگزاری نشستی با یپونگ یانگ در این زمینه گرفته است.

پیشتر و در پی شیوع گسترده کرونا در کره شمالی، «کیم جونگ اون» رهبر این کشور در این باره اظهار داشته بود که کشورش به دلیل گسترش این ویروس با آشفتگی بزرگ مواجه است.

رهبر کره شمالی در جلسه‌ای با مقامات این کشور مذکور از آنها خواسته بود تا از اقدامات موفق کنترل ویروس کرونا در سایر کشورها از جمله چین درس بگیرند.


11562476
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین اعلام کرد که مذاکرات طولانی با مقامات آمریکایی فعلا متوقف شده و قرار است صبح فردا ادامه یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید پدافند هوایی آن در شب گذشته و بامداد یکشنبه بیش از ۲۰۰ پهپاد اوکراینی را رهگیری و سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله روز گذشته به نظامیان آمریکایی و سوری در مرکز سوریه، دمشق پنج مظنون که احتمالا با این حادثه مرتبط هستند را بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در حمله روز گذشته به غزه که سبب به شهادت رسیدن یک فرمانده برجسته این جنبش شد، از خط قرمز مهمی عبور کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی دولت استرالیا را در حادثه تیراندازی امروز سیدنی در جشن یهودیان مقصر دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خلیل الحیه، مذاکره‌کننده ارشد حماس، شهادت فرمانده برجسته فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی در شهر غزه را نقض جدی توافق آتش‌بس خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی وارد برلین شد تا با صدراعظم آلمان و جمعی از سران اروپایی و ناتو درباره وضعیت مذاکرات صلح اوکراین گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا تیراندازی دسته‌جمعی در سیدنی که تا کنون ۱۲ کشته بر جای گذاشته، محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید اگر آمریکا و اروپا تضمین‌های امنیتی مناسبی ارائه دهند، اوکراین حاضر است از پیگیری عضویت در ناتو صرف نظر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین می‌گوید روسیه در روند صلح اوکراین اروپا را متمایل به ادامه جنگ می‌داند و توجهی به کشور‌های این اتحادیه ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است