بین‌الملل 08:50 - 26 اردیبهشت 1401

سئول: از کمک به پیونگ یانگ دریغ نخواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ، «یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی امروز دوشنبه اعلام کرد که چنانچه پیونگ یانگ بپذیرد، سئول از هیچ تلاشی جهت کمک برای مقابله با شیوع گسترده ویروس کرونا در این کشور فروگذار نخواهد کرد.

رئیس جمهور کره جنوبی در این باره گفت: ما نباید از ارائه کمک‌های لازم به مردم کره شمالی که در معرض خطر ویروس کرونا هستند، خودداری کنیم.

یون ادامه داد: اگر مقامات کره شمالی بپذیرند، ما از هیچ گونه حمایت لازم مانند دارو، از جمله واکسن کووید -۱۹، تجهیزات پزشکی و پرسنل مراقبت‌های بهداشتی دریغ نخواهیم کرد.

اظهارات وی در حالی است که پیشتر نیز رسانه‌های این کشور گزارش داده بودند که سئول در رابطه به کمک به همسایه شمالی خود درباره مقابله با ویروس کرونا، تصمیم به برگزاری نشستی با یپونگ یانگ در این زمینه گرفته است.

پیشتر و در پی شیوع گسترده کرونا در کره شمالی، «کیم جونگ اون» رهبر این کشور در این باره اظهار داشته بود که کشورش به دلیل گسترش این ویروس با آشفتگی بزرگ مواجه است.

رهبر کره شمالی در جلسه‌ای با مقامات این کشور مذکور از آنها خواسته بود تا از اقدامات موفق کنترل ویروس کرونا در سایر کشورها از جمله چین درس بگیرند.


11562476
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دور جدید مذاکرات نمایندگان بلندپایه طالبان و پاکستان با محوریت بررسی تمدید آتش‌بس،احترام به تمامیت ارضی و حل سایر اختلافات دوجانبه، در استانبول آغاز به کار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین محموله از کمک‌های بشردوستانه چین شامل ۱۵۶ خانه پیش‌ساخته،برای اسکان آوارگان و مهاجران بازگشته به افغانستان، به وزارت امور مهاجرین طالبان تحویل داده شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سازمان مدافع حقوق فلسطینیان در حال پیگیری راه‌هایی برای محاکمه شهروندان انگلیسی است که در کنار ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه شرکت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده وزارت خارجه روسیه در امور اوکراین گفت که اتحادیه اروپا تمام تلاش خود را برای جلوگیری از تماس مستقیم بین روسیه و آمریکا در مورد حل بحران اوکراین انجام می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی در مورد فصل زمستان پیش رو برای فلسطینیان غزه هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر کشور ایران گفت: لایحه تشکیل سازمان ملی مهاجرت در مراحل پایانی قانونی خود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی وزیر کشور ایران گفت: لایحه تشکیل سازمان ملی مهاجرت در مراحل پایانی قانونی خود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های رژیم صهیونیستی امروز اقدام به انفجار چند ساختمان مسکونی در جنوب نوار غزه کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خدمات عمومی طالبان از آغاز کار فاز دوم خط آهن حیاتی خواف-هرات خبر داد و گفت این پروژه که افغانستان را به ایران و ترکیه متصل می‌کند،تا دو سال دیگر به بهره‌برداری کامل برسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت دولتی نفت و گاز آذربایجان (SOCAR) در دیدار با سفیر طالبان در باکو، از گسترش همکاری‌های نزدیک با کابل اطمینان داد و ابراز امیدواری کرد که به زودی به افغانستان سفر کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است