اجتماعی 10:55 - 07 تیر 1401
رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد استان تهران گفت: 1708 مورد خدمت حقوقی در 3 ماهه سال جاری به مددجویان تحت حمایت این نهاد در استان تهران ارائه شده است.

ارائه 1700خدمت حقوقی به مددجویان تهرانی

به گزارش گروه رفاه خبرگزاری فارس، ولی اله محمدی، با تبریک هفته قوه قضائیه ارائه خدمات حقوقی و قضایی به مددجویان تحت حمایت این نهاد، اشاره کرد و گفت: در سه ماهه نخست امسال  1708  نفر از خدمات مشاوره حقوقی و معاضدت قضایی برخوردار شده اند.

وی افزود: این خدمات شامل تنظیم اظهارنامه، شکوائیه، دادخواست، لایحه شرکت در جلسات دادگستری و اعلام وکالت در پرونده های قضایی از سوی وکلای معاضدت و نیکوکار است.

محمدی با بیان اینکه در این مدت زمان  167 میز حقوقی در سطح استان تهران برپا شده است،افزود: در این راستا 157 وکیل نیکوکار با کمیته امداد در استان تهران همکاری دارند.

رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان ،خاطرنشان کرد: وکلای نیکوکار در هفته به صورت متناوب در مجموعه کمیته امداد استان تهران حضور دارند و مددجویان به آنها مراجعه کرده و این خدمات حقوقی و قضایی را دریافت می‌کنند.

وی بیان کرد: از جمله برنامه‌های کمیته امداد در استان تهران برای مددجویان، مشاوره و خدمات حقوقی و قضایی است؛ مشکل حقوقی مددجویان در بسیاری موارد از طریق کمک وکلای نیکوکار حل می‌شود و موجب احقاق حق آنها شده و آرامش را به آنها بر می‌گردانند.

محمدی در پایان به برنامه های این اداره به مناسبت هفته قوه قضائیه اشاره کرد و افزود: مقرر شده است با حضور معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و هیأت همراه به مددجویانی که دارای مشکلات حقوقی در محاکم هستند یا مدعی  ضایع شدن حق و حقوق خود در محاکم قضایی هستند و سایر افراد متقاضی خدمات حقوقی و معاضدت قضایی مشکلات خود را بیان می کنند و اقدامات لازم برای آنها انجام خواهد شد.

رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد استان تهران،اظهار کرد: پرونده‌های مربوط به مسائل خانوادگی و امور حسبی، بیشترین موضوعات مرتبط با خدمات حقوقی و قضایی مددجویان  تحت حمایت این نهاد را شامل می‌شود.

انتهای پیام/


11607570
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، خلاصه‌ای از مهم‌ترین اقدامات در حوزه حقوق بشر و شهروندی در سه‌ماهه دوم سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: اعتبارات و تسهیلات شغلی بهزیستی می‌تواند از طریق موسسات حمایتی در اختیار افراد دارای معلولیت شنوایی قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عابدی گفت: برای ۸۰۰ نفر از مدیران در طول یکسال استنکاف از آرای قطعی دیوان عدالت اداری گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای پرداخت خسارات اثاثیه خانواده‌هایی که منازل آنها در جنگ ۱۲ روزه آسیب‌دیده بود، در انتظار اقدام دولت هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۳۷ هزار تن نهاده احتکاری از ۶ شرکت متخلف تنها در یک ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری اعلام کرد که یک ایرانی محبوس در زندان‌های ژاپن برای گذراندن ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، امروز حدود ۷ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی تهران اعلام کرد که نیروی جدید آقا استخدام می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است