اجتماعی 10:55 - 07 تیر 1401
رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد استان تهران گفت: 1708 مورد خدمت حقوقی در 3 ماهه سال جاری به مددجویان تحت حمایت این نهاد در استان تهران ارائه شده است.

ارائه 1700خدمت حقوقی به مددجویان تهرانی

به گزارش گروه رفاه خبرگزاری فارس، ولی اله محمدی، با تبریک هفته قوه قضائیه ارائه خدمات حقوقی و قضایی به مددجویان تحت حمایت این نهاد، اشاره کرد و گفت: در سه ماهه نخست امسال  1708  نفر از خدمات مشاوره حقوقی و معاضدت قضایی برخوردار شده اند.

وی افزود: این خدمات شامل تنظیم اظهارنامه، شکوائیه، دادخواست، لایحه شرکت در جلسات دادگستری و اعلام وکالت در پرونده های قضایی از سوی وکلای معاضدت و نیکوکار است.

محمدی با بیان اینکه در این مدت زمان  167 میز حقوقی در سطح استان تهران برپا شده است،افزود: در این راستا 157 وکیل نیکوکار با کمیته امداد در استان تهران همکاری دارند.

رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان ،خاطرنشان کرد: وکلای نیکوکار در هفته به صورت متناوب در مجموعه کمیته امداد استان تهران حضور دارند و مددجویان به آنها مراجعه کرده و این خدمات حقوقی و قضایی را دریافت می‌کنند.

وی بیان کرد: از جمله برنامه‌های کمیته امداد در استان تهران برای مددجویان، مشاوره و خدمات حقوقی و قضایی است؛ مشکل حقوقی مددجویان در بسیاری موارد از طریق کمک وکلای نیکوکار حل می‌شود و موجب احقاق حق آنها شده و آرامش را به آنها بر می‌گردانند.

محمدی در پایان به برنامه های این اداره به مناسبت هفته قوه قضائیه اشاره کرد و افزود: مقرر شده است با حضور معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و هیأت همراه به مددجویانی که دارای مشکلات حقوقی در محاکم هستند یا مدعی  ضایع شدن حق و حقوق خود در محاکم قضایی هستند و سایر افراد متقاضی خدمات حقوقی و معاضدت قضایی مشکلات خود را بیان می کنند و اقدامات لازم برای آنها انجام خواهد شد.

رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد استان تهران،اظهار کرد: پرونده‌های مربوط به مسائل خانوادگی و امور حسبی، بیشترین موضوعات مرتبط با خدمات حقوقی و قضایی مددجویان  تحت حمایت این نهاد را شامل می‌شود.

انتهای پیام/


11607570
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: ساخت پالایشگاه خون و آغاز مسیر تولید دارو‌های مشتق از پلاسما در دستور کار قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دهقان گفت: باید ظرفیت‌های ملی به کار گرفته شود تا مسائل مردم توسط خودشان حل شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری جمعیت هلال احمر با اعلام آغاز اصلاحات ساختاری و اولویت‌بندی پروژه‌های نیمه‌تمام، از برنامه‌ریزی برای تبدیل هلدینگ به نهاد مالی تحت نظارت بورس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به نقش مردم در حل مسائل اجتماعی گفت: هرجا که به مردم میدان داده‌ایم، توانسته‌اند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی برای حل مشکلات اقدام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی و نصب مجسمه «سرباز وطن در میدان نبرد» با حضور شهردار منطقه ۱۴، اقامیری عضو شورای اسلامی شهر تهران و جمعی از خانواده شهدا برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پیامی درگذشت هنرمند متعهد، عنایت‌الله بخشی را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل درمان ستاد مبارزه با موادمخدر با تشریح ابعاد «مراکز امید و زندگی» تأکید کرد: این مراکز تنها محل درمان نیستند، بلکه نقشه راهی جامع برای ساختن دوباره زندگی افرادی هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در دولت چهاردهم، نگاه سازمان این است که سیاست‌های محیط‌زیستی نباید مانع توسعه تلقی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به فعالیت حدود ۳۵ هزار دستفروش در پایتخت گفت: در حال حاضر نزدیک به ۲۰ هزار نفر از این افراد در قالب حدود ۶۰ بازار ساماندهی‌شده اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: ۷۶ درصد جابه‌جایی‌ها با خودروی شخصی، ۱۳ درصد با تاکسی، حدود ۶ درصد با مترو و مابقی با اتوبوس انجام می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است