بین‌الملل 11:05 - 21 تیر 1399
مشاور رئیس جمهوری لبنان در گفت‌وگوی تلویزیونی به صحبت درباره پیامدهای قانون تحریم‌های آمریکا علیه نظام سوریه موسوم به قانون "سزار" (قیصر) بر لبنان و منطقه و راه‌های مقابله با آن پرداخت.

مشاور عون: پیامدهای قانون سزار شامل همه منطقه می‌شود

به گزارش ایسنا، سلیم جریصاتی، مشاور رئیس جمهوری لبنان در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه المیادین با اشاره به قانون سزار آمریکا علیه نظام سوریه، اظهار کرد: صحیح است که قانون سزار کشورهای لبنان، اردن و عراق را مستقیماً هدف نمی‌گیرد اما پیامدهای این قانون تمامی منطقه را دربر می‌گیرد. این پیامدها بیشتر از آن چیزی است که مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا به آن اشاره کرد و فشارها تنها اقتصادی نیست و شامل فشار سیاسی نیز می‌شود.

وی افزود: خلاصه بگوییم، اگرچه این قانون مستقیماً لبنان، اردن و عراق را هدف قرار نمی‌دهد اما این کشورها در آینده از پیامدهای سیاسی و اقتصادی آن در زمینه‌های مختلف رنج خواهند برد.

جریصاتی در ادامه به وجود هماهنگی میان لبنان و سوریه برای مقابله با این قانون ظالمانه اشاره کرد و گفت: هماهنگی اطلاعاتی، نظامی و دیپلماتیک میان لبنان و سوریه همچنان پابرجا است و ارتباطی میان دو طرف از طریق سفیران دو کشور درباره قانون قیصر و پیامدهای آن وجود دارد.

مشاور رئیس جمهوری لبنان در بخش دیگری از اظهاراتش درباره نحوه مقابله کشورش با پیامدهای قانون سزار، تأکید کرد: همچنان درحال سنجش پیامدهای سیاسی و امنیتی این قانون هستیم و گفت‌وگوهای میدانی وجود دارد و می‌تواند گسترده‌تر شود تا از بروز پیامدهای آن بر لبنان جلوگیری شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حقیقت پیامدهای مختلف قانون سزار برای لبنان و حتی اردن و عراق آسان نخواهد بود.

جریصاتی همچنین تصریح کرد: قانون تحریم‌های دیگری نیز وجود دارد که شامل تمام جهان می‌شود؛ این قانون، "قانون مگنتیسکی" نام دارد و آنگونه که آمریکا می‌گوید برای هدف قرار دادن "فساد" مقامات است و واشنگتن با آن لبنان را تهدید می‌کند.

این مقام لبنانی در پایان عنوان کرد: موافقت با دولت مصطفی الکاظمی در عراق، موافقت با قانون اساسی جدید در سوریه، آرام شدن اوضاع در شمال سوریه، ایستادن عرب‌های حوزه خلیج (فارس) در کنار دولت سوریه در موضوع مداخله ترکیه و همچنین اتفاقات مصر و لیبی نشان می دهد که منطقه هم می‌تواند در آستانه "جنگ‌های بزرگ" باشد و هم "تفاهمات بزرگ".

انتهای پیام


10612539
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه تحریم‌های تازه ژاپن و کاهش سقف قیمت نفت خود را «غیردوستانه» خواند و وعده اقدام متقابل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ساکنان غزه با اشاره به قطعی فراگیر اینترنت و تلفن غزه از احتمال تشدید قریب‌الوقوع عملیات زمینی اسرائیل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود او و استارمر در مورد طیف گسترده‌ای از موضوعات، از جمله درگیری جاری در اوکراین، بحث کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع، برخی از عالی رتبه‌ترین دیپلمات‌های آمریکایی که بر رویداد‌های سوریه متمرکز بودند، در روز‌های اخیر به طور ناگهانی از سمت خود برکنار شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسپانیا اعلام کرد به منظور کمک به دیوان کیفری بین‌المللی، «تخلفات حقوق بشر در غزه» را بررسی خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به ادعای فرماندار منطقه پولتاوا نیرو‌های روسیه زیرساخت‌های ریلی در مرکز اوکراین را مورد حمله قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل می‌گوید توسعه پرتو آهنی، لیزر طراحی شده برای رهگیری موشک‌ها، تکمیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جهانی بهداشت می‌گوید بیمارستان‌های غزه «در آستانه فروپاشی» هستند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه خود را برای روز خشم و اختلال ناشی از اعتراضات علیه سیاست‌های بودجه‌ای آماده می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، و نخست‌وزیر انگلیس، کی یر استارمر، در چکرز امروز دیدار می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است