اجتماعی 09:17 - 08 بهمن 1400

باران هوای تهران را پاک کرد

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص آلودگی هوای پایتخت به‌دلیل بارندگی روز گذشته بر روی عدد ۳۸ یعنی بازه پاک قرار دارد؛ این در حالی است که طی ۲۴ ساعت گذشته این شاخص بر روی عدد ۷۴ یعنی بازه قابل قبول قرار داشته‌است.

بر اساس این گزارش، پایتخت از ابتدای سال تاکنون ۲۱۱ روز هوای قابل قبول، ۹۴ روز هوای ناسالم برای گروه حساس، ۶ روز هوای ناسالم و تنها دو روز هوای پاک داشته‌است.

این در حالی است که پایتخت‌نشینان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۹۰ روز هوای قابل قبول، ۹۳ روز هوای ناسالم برای گروه حساس، ۱۵ روز هوای ناسالم و ۱۵ روز هوای پاک را تجربه کرده‌اند.


11429846
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آموختن مهارت‌های زندگی بسیار مهم و حیاتی برای افراد جامعه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی سالمندان دچار اختلالات روحی و روانی می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران با تشریح برنامه‌های ستاد اربعین، از اجرای گسترده فعالیت‌های فرهنگی و خدماتی در مرز‌های کشور و برگزاری دو همایش ویژه برای شهدای فاجعه میناب و شهدای ناوچه دنا در شهر کربلا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اعلام ایجاد و تثبیت ۶۴ هزار و ۳۲۹ فرصت شغلی در سال گذشته، از رشد ۱۱۴ درصدی اشتغال با حمایت این صندوق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور از شناسایی ۳۰۰ معاند خارج‌نشین دریافت‌کننده یارانه خبر داد و گفت: یارانه این افراد پس از طی مذاحل قضایی قطع شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت از چند عملیات مهم پلیس طی روز‌های اخیر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، نشان ملی مهارت را دریافت کرد و همزمان به عنوان «سفیر ملی مهارت ایران» انتخاب شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال کشور از اتخاذ تمهیدات ویژه برای تسهیل و تسریع در ارائه خدمات هویتی به متقاضیان شرکت در راهپیمایی بزرگ اربعین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا گفت: اجرای اقدامات پیشگیرانه، سلب تحرک سارقان و کشف سریع جرائم با هدف تأمین امنیت زائران و حفاظت از اموال آنان به‌صورت ویژه در دستور کارپلیس قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مأموران پایگاه دوم پلیس اطلاعات تهران بزرگ در یک عملیات اطلاعاتی و غافلگیرانه، عامل اصلی تأمین و توزیع سلاح‌های غیرمجاز برای باند‌های شرارت، سرقت و زورگیری را شناسایی و دستگیر کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است