فرهنگی‌هنری 19:03 - 26 شهریور 1399
معاون سلامت وزارت آموزش‌وپرورش تاکید کرد:
معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش‌ و پرورش با تاکید بر اینکه خطر افزایش وزن برای دانش‌آموزان در شرایط کرونا وجود دارد، گفت: اجرای طرح کنترل وزن و چاقی مستلزم همسویی خانواده و مدرسه است.

خطر افزایش وزن برای دانش‌آموزان در شرایط کرونا

به گزارش ایسنا، مهرزاد حمیدی در جلسه شورای آموزش‌وپرورش شهرستان های استان تهران با اشاره به وضعیت چاقی دانش‌آموزان در شرایط کرونا و به خطر افتادن سلامتی نسل آینده گفت: خطر افزایش وزن برای دانش‌آموزان ما وجود دارد و در این شرایط باید تلاش کنیم نسل خود را از چاقی نجات دهیم و نگذاریم فاصله‌های فعلی منجر ‌به خطر افتادن نسل آینده ما شود.

 

وی افزود: هفت سال است سند تحول را اجرا می‌کنیم که چرخش تحول‌آفرین ما این بوده که پروژه‌هایمان به سمت مدارس رفته است. همچنین فعالیت‌های درون مدرسه‌ای و حیاط پویا و غیره را گسترش داده‌ایم چون مدرسه ارتباط با خانواده دارد.

 

وی با اشاره به پروژه دستیابی به وزن مطلوب و کنترل وزن و چاقی در دانش‌آموزان، ادامه داد: پروژه‌ها مدرسه محور و خانواده محور است و امیدوارم که همکاری موثری از سوی دستگاه ها برای نجات نسل آینده صورت گیرد.

 

حمیدی با اشاره به اینکه نزدیک به ۶۰ درصد جمعیت ما دچار اضافه‌وزن هستند و این فاجعه است گفت: ۹.۷ درصد دانش‌آموزان ما چاق هستند، قبل از کرونا در مدرسه بیشتر حضور فیزیکی دانش‌آموز را داشتیم و همکاری خانواده کم بود، در ایام کرونا همکاری فعال خانواده افزایش پیدا کرد و ارتباطات مجازی شکل گرفت اما در پساکرونا تعادل ایجاد می شود و خانواده‌ها بیشتر مداخله می‌کنند.

 

وی تاکید کرد: کنترل وزن دانش‌آموز تمرینی برای پساکرونا است، البته بدون حضور فعال خانواده و آموزش‌هایی که به آن‌ها می‌دهیم نمی‌توانیم نتیجه بگیریم، از اینرو باید دیوار خانواده و مدرسه برداشته شود و همسویی مدرسه و خانواده رخ دهد.

 

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به مدل فعال ارتباط خانواده و مدرسه گفت: پروژه کنترل وزن و چاقی با دوبال خانواده و مدرسه حرکت می‌کند و این طرح شهریور به مدارس ابلاغ‌ شده و ماه مهر آموزش منابع به والدین انجام می شود.

 

حمیدی ادامه داد: آبان تا بهمن راهنمایی و مشاوره در خصوص کنترل وزن انجام می شود و اسفندماه غربالگری ثانویه است، همچنین تا آخر اسفندماه نتایج را بررسی می‌کنیم و در روز درختکاری به شکرانه موفقیت در این پروژه درخت می‌کاریم و در فروردین غربالگری و تقدیر انجام می‌شود.

انتهای پیام


10720063
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عضو فقهای شورای نگهبان در دیدار با رئیس رسانه ملی از اهمیت بالای خبررسانی در جامعه سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با حضور در منزل شهید سرتیپ اسماعیل شاکری با خانواده معظم این شهید والامقام دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما مخاطب رسانه ملی را همه آحاد جامعه دانست و اظهار کرد: رسانه ملی مکمل منبر و تبلیغ دینی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار رئیس رسانه ملی، نقش صداوسیما را در اطلاع‌رسانی، ترویج معارف دینی و حفظ ارزش‌های اسلامی، مهم و اثرگذار خواند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما اعلام کرد: تا پایان سال جاری، مراکز تولیدات مردمی در ۱۰ مرکز صداوسیما در سراسر کشور راه‌اندازی خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «حالت پرواز» با روایت حامد عسگری و تمرکز بر تجربه اعتکاف نوجوانان از شبکه‌های سه و معارف سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با ششمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، فیلم «ترور» شنبه ۱۳ دی ماه از شبکه نمایش سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «دوئل بوکمال» به کارگردانی محمدرضا ابوالحسنی، شنبه ۱۳ دی در برنامه «کافه مستند» روی آنتن شبکه افق می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما، بر اهمیت تقویت همکاری‌های راهبردی میان رسانه ملی و حوزه علمیه قم تأکید کرد و گفت: بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت‌های عظیم معرفتی حوزه، زمینه‌ساز ارتقای روایت‌گری، تقویت هویت اسلامی ـ ایرانی و پاسخ‌گویی مؤثر به نیاز‌های ف...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» طبق گزارش تحلیل و اثرسنجی معاونت فضای مجازی رسانه ملی، ویژه‌برنامه‌های شب یلدای رسانه ملی با حضور چهار برنامه شاخص، در مجموع بیش از ۲۵ هزار محتوای تقطیع‌شده را در شبکه‌های اجتماعی رقم زدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است