اقتصادی 01:52 - 07 تیر 1401
سریلانکا برای مقابله با بدترین بحران اقتصادی و کمبود سوخت در این کشور کارمندان را به دورکاری دعوت و مدارس را تعطیل کرد.

تعطیلی مدارس و دورکاری کارمندان برای مقابله با بحران سوخت در سریلانکا

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از روسیا الیوم، مقامات سریلانکا که همچنان با بدترین بحران اقتصادی خود از زمان استقلال این کشور در سال ۱۹۴۸ مبارزه می‌کنند؛ تصمیم گرفته‌اند مدارس را ببندند و از کارمندان خواسته‌اند تا از خانه کار کنند تا در مصرف سوخت صرفه جویی شود.

مدارس، کلمبو پایتخت سریلانکا و مناطق اطراف آن از روز دوشنبه به مدت یک هفته تعطیل شده‌اند و از کارمندان این کشور خواسته شده تا اطلاع ثانوی از خانه کار کنند.

 این تصمیم درست چند روز پس از آن گرفته شد که دولت  سریلانکا روز جمعه را تعطیل اعلام کرده و کارمندان را به دورکاری ترغیب و مردم را هم به باغبانی یا کاشت برخی محصولات کشاورزی برای تأمین منابع خود در خانه‌هایشان دعوت کرد.

«کانچانا ویجسکرا» وزیر برق و انرژی سریلانکا گفت که کشور ۲۲ میلیون نفری برای تامین سوخت جدید با مشکل مواجه است و ذخایر این کشور حدود نُه هزار تن گازوئیل و شش هزار تن بنزین است.

بر اساس گزارش‌ها، اولویت توزیع سوخت برای حمل و نقل عمومی، تولید برق و خدمات پزشکی است و بخشی از آن در بنادر و فرودگاه‌ها جیره بندی می‌شود.

انتهای پیام/


11607258
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه  ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل میدکو گفت: امسال بیش از ۳۰ میلیون تن جابه‌جایی بار از طریق میدکو انجام شده که از این میزان، حدود ۱۲ میلیون تن در مسیر‌هایی قرار داشته که امکان حمل ریلی وجود داشته است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تامین خسارت‌های بدنی گفت: در بحث لوکوموتیو‌های بین شهری، آمار پوشش بیمه شخص ثالث به بیش از نود درصد رسیده‌اند، اما در حوزه واگن‌های مسافری و باری، این آمار هنوز رضایت‌بخش نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: براساس آمار شیوع بیماری تب برفکی به ۹ هزار و ۸۰۰ راس دام خسارت وارد کرد که این امر‌منجر به تلف شدن ۹۳۰ راس دام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اطلاعات تابلو‌های معاملاتی مرکز مبادله ارز و طلای ایران نرخ فروش در تالار دوم به ۱۳۲ هزار و ۵۰۷ تومان و این نرخ در تالار اول ۱۲۸ هزار و ۶۴۷ تومان معامله شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان اذعان می‌کنند که اصلاح مصوبه الگوی کشت راه حلی مناسب برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی و تحقق خودکفایی محصولات اساسی در برنامه هفتم است که در صورت تحقق می‌تواند از خروج قابل توجه ارز از کشور جلوگیری کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد با اشاره به کنترل شیوع بیماری تب برفکی گفت:به‌زودی بیش از ۷۵ راس دام سبک و سنگین کشور به شکل رایگان واکسینه می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص حذف ارز ترجیحی و واکنش بازار سهام به آن نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بازرگانی وزارت جهاد گفت: روند تصمیم‌گیری‌ها در خصوص ارز تخصیصی به واردات موجب شد وقفه در واردات گوشت قرمز صورت گیرد که این امر منجر به کاهش واردات نسبت به مدت مشابه سال گذشته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به نرخ کنونی دام زنده، قیمت هرکیلو لاشه گوسفندی درب کشتارگاه ۶۵۰ هزارتومان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است