اجتماعی 05:40 - 14 اسفند 1399
رییس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا درباره احتمال کلاهبرداری از شهروندان و به خصوص کاربران فضای مجازی در پوشش حراج‌های آخرسال، اجناس دست دوم، نوروز و ... هشدار داد.

مراقب حراج‌های قلابی آخر سالی باشید

سرهنگ علی محمد رجبی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن روزهای پایانی سال و افزایش خریدها برای  نوروز، گفت: همواره در روزهای پایانی سال شاهد برگزاری حراج‌ها و تخفیف‌های ویژه تحت عنوان حراج نوروزی یا حراج زمستانی و ...  هستیم. در این میان افراد سودجو نیز سعی دارند تا از فرصت پیش آمده نهایت استفاده را ببرند.

وی با بیان اینکه با آگاهی و هوشیاری شهروندان می‌توان افراد سودجو را ناکام گذاشت، گفت: کلاهبرداران سایبری در این ایام با ترفندهایی نظیر حراج ویژه و اعلام قیمت‌های بسیار پایین‌تر از بازار برای برخی اجناس، دست به جلب توجه می‌زنند. تبلیغاتی که عمدتا در فضای مجازی انجام شده و حتی ممکن است تصاویری از این اجناس را نیز در شبکه‌های اجتماعی بارگذاری کنند.

سرهنگ رجبی ادامه داد: پس از جلب توجه، این افراد برای سفارش از کاربران دعوت می‌کنند و هنگام سفارش ممکن است برخی از این افراد به درگاه‌های پرداخت اینترنتی جعلی یا همان فیشینگ هدایت شده و در آنجا اطلاعات حسابشان به سرقت رفته یا مبالغی بیشتر از آنچه که در تبلیغات اعلام شده بود، از حسابشان کسر شود.

به گفته وی، حالتی دیگر از کلاهبرداری نیز اینگونه است که سفارش دهندگان همان مبلغ را پرداخت می‌کنند اما یا جنسی به دستشان نمی‌رسد یا اجناس تقلبی و بی کیفیت برای مشتری ارسال خواهد شد.

رییس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا درخاتمه از شهروندان و به خصوص کاربران فضای مجازی خواست که در روزهای پایانی سال فریب پیام‌ها و آگهی‌های منتشر شده در کانال‌ها و صفحات فضای مجازی با ‌عنوان فروش ویژه نوروز و حراج آنلاین را نخورند و خریدهای اینترنتی خود را از سایت‌های معتبر و دارای نماداعتمادالکترونیک ( ای-نماد) انجام دهند.

انتهای پیام


10976650
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران از توقف پروژه‌های فاقد ایمنی، برخورد با پیمانکاران متخلف و اجرای برنامه‌های ارتقای ایمنی معابر و بزرگراه‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام آزمون جذب اختصاصی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ تمدید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد جوان که ۲۰ سال قبل در جریان یک اختلاف خانوادگی مادرزنش را کشته بود سرانجام با رضایت پسر مقتول از زندان آزاد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان تهران نسبت به شهروندان درخصوص نگهداری طلا و جواهرات در منزل هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ گفت: حدود ۴۲۹ هزار فقره برخورد با تخلفات حادثه ساز از ابتدای سال تاکنون در بزرگراه های پایتخت انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی در اکثر معابر و بزرگراه های حال حاضر شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون (۱ دی ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، با اعلام آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور، از انسداد محور چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت:در برخی حوزه‌ها، اطلاعات باید مردم‌پایه باشد و از ظرفیت گسترده مشارکت و همکاری مردم باید به‌درستی و هوشمندانه استفاده شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت برقراری بیمه رانندگان تاکسی‌های اینترنتی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است