اجتماعی 05:40 - 14 اسفند 1399
رییس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا درباره احتمال کلاهبرداری از شهروندان و به خصوص کاربران فضای مجازی در پوشش حراج‌های آخرسال، اجناس دست دوم، نوروز و ... هشدار داد.

مراقب حراج‌های قلابی آخر سالی باشید

سرهنگ علی محمد رجبی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن روزهای پایانی سال و افزایش خریدها برای  نوروز، گفت: همواره در روزهای پایانی سال شاهد برگزاری حراج‌ها و تخفیف‌های ویژه تحت عنوان حراج نوروزی یا حراج زمستانی و ...  هستیم. در این میان افراد سودجو نیز سعی دارند تا از فرصت پیش آمده نهایت استفاده را ببرند.

وی با بیان اینکه با آگاهی و هوشیاری شهروندان می‌توان افراد سودجو را ناکام گذاشت، گفت: کلاهبرداران سایبری در این ایام با ترفندهایی نظیر حراج ویژه و اعلام قیمت‌های بسیار پایین‌تر از بازار برای برخی اجناس، دست به جلب توجه می‌زنند. تبلیغاتی که عمدتا در فضای مجازی انجام شده و حتی ممکن است تصاویری از این اجناس را نیز در شبکه‌های اجتماعی بارگذاری کنند.

سرهنگ رجبی ادامه داد: پس از جلب توجه، این افراد برای سفارش از کاربران دعوت می‌کنند و هنگام سفارش ممکن است برخی از این افراد به درگاه‌های پرداخت اینترنتی جعلی یا همان فیشینگ هدایت شده و در آنجا اطلاعات حسابشان به سرقت رفته یا مبالغی بیشتر از آنچه که در تبلیغات اعلام شده بود، از حسابشان کسر شود.

به گفته وی، حالتی دیگر از کلاهبرداری نیز اینگونه است که سفارش دهندگان همان مبلغ را پرداخت می‌کنند اما یا جنسی به دستشان نمی‌رسد یا اجناس تقلبی و بی کیفیت برای مشتری ارسال خواهد شد.

رییس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا درخاتمه از شهروندان و به خصوص کاربران فضای مجازی خواست که در روزهای پایانی سال فریب پیام‌ها و آگهی‌های منتشر شده در کانال‌ها و صفحات فضای مجازی با ‌عنوان فروش ویژه نوروز و حراج آنلاین را نخورند و خریدهای اینترنتی خود را از سایت‌های معتبر و دارای نماداعتمادالکترونیک ( ای-نماد) انجام دهند.

انتهای پیام


10976650
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از مجسمه والرین در میدان انقلاب و با حضور پرشور شهروندان تهرانی برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جعفری از برگزاری اختتامیه سی امین کنگره قرآنی دانش آموزان دختر وپسر سمپاد به همت بنیاد علوی خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی غرب استان تهران از اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد و دستگیری ۶۳۰ نفر در شهرستان‌های غرب استان تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح ساماندهی و رفع سدمعبر وانتی‌های خیابان شهرزاد منطقه ۱۵ با حضور عوامل ساماندهی و خدمات شهری منطقه، پلیس راهور و بازرسی اصناف تهران در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر اعلام کرد: با توجه به پیش‌بینی یخبندان شبانه در مناطق سردسیر شهر‌های صنعتی، ضرورت آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی این جمعیت و رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان را دوچندان کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: باید منافع ملی کشور‌های دارای منابع طبیعی حفظ و رعایت شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشورمان با وزیر محیط زیست و تغییر اقلیم عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی هلال احمر اعلام کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی کشور یخبندان شبانه در مناطق سردسیر شهر‌های صنعتی ضرورت آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی این جمعیت، رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان را دوچندان کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در دیدار با همسر رئیس‌جمهور برزیل اعلام کرد که ایران آماده تبادل تجربیات و همکاری در زمینه محیط زیست با این کشور است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل، در برزیل و در دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست بر نقش فعال ایران در مباحث جهانی مرتبط با تغییر اقلیم تاکید شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است