اجتماعی 05:40 - 14 اسفند 1399
رییس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا درباره احتمال کلاهبرداری از شهروندان و به خصوص کاربران فضای مجازی در پوشش حراج‌های آخرسال، اجناس دست دوم، نوروز و ... هشدار داد.

مراقب حراج‌های قلابی آخر سالی باشید

سرهنگ علی محمد رجبی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن روزهای پایانی سال و افزایش خریدها برای  نوروز، گفت: همواره در روزهای پایانی سال شاهد برگزاری حراج‌ها و تخفیف‌های ویژه تحت عنوان حراج نوروزی یا حراج زمستانی و ...  هستیم. در این میان افراد سودجو نیز سعی دارند تا از فرصت پیش آمده نهایت استفاده را ببرند.

وی با بیان اینکه با آگاهی و هوشیاری شهروندان می‌توان افراد سودجو را ناکام گذاشت، گفت: کلاهبرداران سایبری در این ایام با ترفندهایی نظیر حراج ویژه و اعلام قیمت‌های بسیار پایین‌تر از بازار برای برخی اجناس، دست به جلب توجه می‌زنند. تبلیغاتی که عمدتا در فضای مجازی انجام شده و حتی ممکن است تصاویری از این اجناس را نیز در شبکه‌های اجتماعی بارگذاری کنند.

سرهنگ رجبی ادامه داد: پس از جلب توجه، این افراد برای سفارش از کاربران دعوت می‌کنند و هنگام سفارش ممکن است برخی از این افراد به درگاه‌های پرداخت اینترنتی جعلی یا همان فیشینگ هدایت شده و در آنجا اطلاعات حسابشان به سرقت رفته یا مبالغی بیشتر از آنچه که در تبلیغات اعلام شده بود، از حسابشان کسر شود.

به گفته وی، حالتی دیگر از کلاهبرداری نیز اینگونه است که سفارش دهندگان همان مبلغ را پرداخت می‌کنند اما یا جنسی به دستشان نمی‌رسد یا اجناس تقلبی و بی کیفیت برای مشتری ارسال خواهد شد.

رییس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا درخاتمه از شهروندان و به خصوص کاربران فضای مجازی خواست که در روزهای پایانی سال فریب پیام‌ها و آگهی‌های منتشر شده در کانال‌ها و صفحات فضای مجازی با ‌عنوان فروش ویژه نوروز و حراج آنلاین را نخورند و خریدهای اینترنتی خود را از سایت‌های معتبر و دارای نماداعتمادالکترونیک ( ای-نماد) انجام دهند.

انتهای پیام


10976650
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: از مجموع ۱۱۰ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی مددجویان بهزیستی، ۵۸ درصد آن به زنان تحت پوشش سازمان پرداخت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات و رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تصادفات فوتی موثر در سوانح و حوادث ترافیکی پایتخت در اسفند سال ۱۴۰۳ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز درباره تعداد وکلای بازداشتی در حوادث دی ماه، گفت: برخی وکلا در این ایام بازداشت شدند اما در مقایسه با سایر مشاغل تعداد کمی بودند و اکنون یک یا دو نفر از وکلا در بازداشت هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عوامل متعددی سبب بروز تصادفات منجر به فوت می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان تهران از احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در ساختمان‌های دادگستری کل استان تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: گسترش قرارداد‌های پیش‌فروش ساختمان، در کنار نیاز واقعی بازار مسکن به تأمین مالی پروژه‌ها، علت بروز دعاوی گسترده و حتی پرونده‌های کثیرالشاکی را فراهم کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محور‌های شمالی کشور از روز چهارشنبه ششم اسفند تا ساعت ۸ صبح روز شنبه نهم اسفند ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از امدادرسانی ۵۷۲ نیروی عملیاتی این جمعیت در ۱۷۳ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۵ سال وقفه در اجرای یکی از ظرفیت‌های کلیدی قانون نوسازی، نخستین جلسه هیئت موضوع ماده ۹ با محوریت تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۵ تهران گفت: از زنان کسبه آسیب‌دیده در بازار جنت با استقرار ۳۷ غرفه جدید حمایت می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است