فرهنگی‌هنری 19:34 - 07 بهمن 1398
مراسم دومین سالگرد درگذشت رضا مقدسی، از مدیران و فعالان رسانه‌ای روز پنجشنبه (۱۰ بهمن‌ماه) برگزار می‌شود.

برگزاری دومین مراسم سالگرد رضا مقدسی

به گزارش ایسنا، مراسم دومین سالگرد درگذشت رضا مقدسی، از مدیران و فعالان رسانه‌ای همزمان با ایام فاطمیه، ساعت ۱۹ پنجشنبه (۱۰ بهمن‌ماه) برگزار می‌شود.

این مراسم که با مداحی ذاکرین اهل بیت (ع) و سخنرانی حجت الاسلام‌والمسلمین محمد قمی همراه است.

محل برگزاری مراسم در نارمک، چهارراه سرسبز میدان ۴۶، کوی غفوری، پلاک ۱۶ (منزل شهید معصومی) اعلام شده است.

زنده‌یاد مقدسی پس از تحمل دوره‌ای بیماری در تاریخ ۱۳ بهمن سال ۹۶ درگذشت. او از فعالان رسانه‌ای و متولد سال ۱۳۴۶ بود که فعالیت حرفه‌ای خود را از سن ۲۰ سالگی در روزنامه قدس شروع کرده و همچنین مسوولیت‌هایی نظیر پروژه سراسری روزنامه قدس و سردبیری و معاونت مدیرمسئول این روزنامه در تهران را عهده‌دار بود. علاوه بر روزنامه‌نگاری، در حوزه روابط عمومی نیز فعالیت داشت و مدتی مشاور وزیر و مدیرکل روابط عمومی وزارت کار و امور اجتماعی بود.

از فعالیت‌های دیگر او حضور در بخش‌های مختلف تحریریه‌ای صداوسیما، دبیری سرویس‌های جامعه و سیاسی روزنامه جام‌جم، قائم مقامی مدیرمسئول همشهری، مدیرمسئولی روزنامه خبر، مدیرعاملی خبرگزاری مهر و مدیرمسئولی روزنامه بین‌المللی تهران تایمز را می‌توان نام برد.

انتهای پیام


10365612
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۸ داور ایرانی و خارجی فیلم‌های حاضر در چهار بخش از جشنواره جهانی فیلم فجر را داوری می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در جدیدترین قسمت از برنامه «کافه مستند»، مستند «خودکار»، به کارگردانی محمد ثقفی با موضوع داستان زندگی علی اکبر رفوگران، پدر نوشت‌افزار ایران، نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تهران، نخستین شبکه استانی صداوسیما، سی‌سالگی خود را در حالی جشن گرفت که امروز با هویت مستحکم و برنامه‌های پرمخاطب، به یکی از پایگاه‌های مهم رسانه‌ای کشور تبدیل شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهدی آشنا مدیر بخش عکس و ویدئوی جشنواره چهل و سومین جهانی فیلم فجر از جزئیات برپایی نمایشگاه عکس در این رویداد هنری گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قسمت آخر فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰»، جمعه ۷ آذر روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صدای رسانه ملی گفت: رادیو وظیفه دارد روایت دقیق و منصفانه‌ای از توانمندی‌های استان‌ها ارائه دهد و فاصله مرکز تا مناطق مختلف کشور را با روایت‌های درست و شنیدنی کم کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حسین عابدینی بازیگر سینما تلویزیون با حضور در چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: امیدوارم جشنواره جهانی هر سال در یک استان برگزار شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عبدالرضا رحمانی نسب کارگردان مستند کد «۰۲۴» که فانوس بهترین فیلم دوازدهمین جشنواره فیلم عمار را دریافت کرد، از جزئیات بیشتر ساخت این اثر گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قدام اخیر کانون فیلمسازان موسوم به «مستقل» در ارسال نامه‌ای سرگشاده به نوری بیلگه جیلان، کارگردان صاحب‌نام سینمای ترکیه موجی از واکنش‌های انتقادی را به دنبال داشته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در جریان دومین مجمع عمومی اتحادیه میراث‌فرهنگی آسیا (ACHA) در چونگ‌چینگ، گفت‌وگوی وزرای گردشگری ایران و مالدیو با تمرکز بر گشودن فصل تازه‌ای از همکاری‌های فرهنگی، میراثی، گردشگری و علمی برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است