سیاسی 09:14 - 27 مهر 1399
نمایندگان مجلس طرح استفساریه پرداخت مزایای شاغلان مناطق جنگی به بازنشستگان را جهت بررسی بیشتر به کمیسیون اجتماعی ارجاع دادند.

ارجاع طرح استفساریه مربوط به پرداخت مزایای شاغلان مناطق جنگی به بازنشستگان به کمیسیون اجتماعی

به گزارش ایسنا، در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس، بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح استفساریه بند ج ماده ۱۱۲ قانون برنامه ششم در دستور کار قرار داشت.

متن استفساریه بدین شرح است:

آیا منظور از شاغلان مناطق عملیاتی دفاع مقدس موضوع بند ج برنامه ششم توسعه، شاغلانی است که در طول دفاع مقدس از ۳۱ شهریور سال ۵۹ تا ۲۷ تیر سال ۶۷ مشغول به کار بودند که در پاسخ "بلی" آمده است.

در توضیح بررسی های کمیسیون اجتماعی، بابایی سخنگوی کمیسیون گفت که کسانی که در دوران دفاع مقدس در دستگاههای اجرایی مشغول به کار بودند مشمول مزایای خدمات کشوری و اکنون مزایای بازنشستگی نمی شوند این طرح می خواهد مزایای شاغلان مناطق جنگی را به بازنشستگان تسری دهد.

محمد حسین آصفری نماینده اراک در تذکری این طرح را دارای ابهام خواند و گفت که طرح باید برای رفع ابهام به کمیسیون اجتماعی ارجاع شود.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس با وارد دانستن این تذکر گفت که در صورت تصویب این طرح این ابهام وجود دارد که این مزایا شامل حال شاغلان فعلی در مناطق عملیاتی دفاع مقدس نشود، لذا بهتر است به کمیسیون برای رفع ابهام ارجاع شود.

نمایندگان نیز با تذکر آصفری موافقت کرده و به ارجاع این طرح به کمیسیون اجتماعی رای مثبت دادند.

انتهای پیام


10767936
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر دریادار ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران وارد دهلی نو شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: به معاونت حقوقی و وزارت دادگستری وظیفه داده شد تا حوادث دی‌ماه را بررسی و خسارات را برآورد کرده و مستندسازی کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجتبی یوسفی گفت: لایحه بودجه توسط دولت تهیه می‌شود و مجلس آن را بررسی می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت اعلام کرد: گزارش کامل مذاکرات روز گذشته توسط وزیر امور خارجه در جلسه امروز هیأت دولت مطرح شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در واکنش به طرح پرسشی درباره تغییر دیدگاه‌های وی با سال‌های ۱۳۸۸ و ۱۴۰۱ تصریح کرد: نظراتم عوض نشده و هیچ تغییری نکرده‌ام.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در واکنش به طرح پرسشی درباره تغییر دیدگاه‌های وی با سال‌های ۱۳۸۸ و ۱۴۰۱ تصریح کرد: نظراتم عوض نشده و هیچ تغییری نکرده‌ام.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) و نیروی پدافند هوایی ارتش، با حضور در سایت‌های عملیاتی و مواضع دفاعی گروه شهید ظرافتی بابلسر، از بخش‌های مختلف این یگان بازدید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) و نیروی پدافند هوایی ارتش، از سایت‌های عملیاتی گروه شهید ظرافتی بابلسر بازدید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناو بالگردبر «استویسکی» نیروی دریایی فدراسیون روسیه، در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش در بندرعباس پهلو گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: آنچه امروز در عرصه بین‌الملل شاهد آن هستیم، رویارویی دو ولایت است؛ ولایت اهل‌بیت علیهم‌السلام در برابر ولایت یهود و نظام سلطه جهانی.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است