سیاسی 09:14 - 27 مهر 1399
نمایندگان مجلس طرح استفساریه پرداخت مزایای شاغلان مناطق جنگی به بازنشستگان را جهت بررسی بیشتر به کمیسیون اجتماعی ارجاع دادند.

ارجاع طرح استفساریه مربوط به پرداخت مزایای شاغلان مناطق جنگی به بازنشستگان به کمیسیون اجتماعی

به گزارش ایسنا، در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس، بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح استفساریه بند ج ماده ۱۱۲ قانون برنامه ششم در دستور کار قرار داشت.

متن استفساریه بدین شرح است:

آیا منظور از شاغلان مناطق عملیاتی دفاع مقدس موضوع بند ج برنامه ششم توسعه، شاغلانی است که در طول دفاع مقدس از ۳۱ شهریور سال ۵۹ تا ۲۷ تیر سال ۶۷ مشغول به کار بودند که در پاسخ "بلی" آمده است.

در توضیح بررسی های کمیسیون اجتماعی، بابایی سخنگوی کمیسیون گفت که کسانی که در دوران دفاع مقدس در دستگاههای اجرایی مشغول به کار بودند مشمول مزایای خدمات کشوری و اکنون مزایای بازنشستگی نمی شوند این طرح می خواهد مزایای شاغلان مناطق جنگی را به بازنشستگان تسری دهد.

محمد حسین آصفری نماینده اراک در تذکری این طرح را دارای ابهام خواند و گفت که طرح باید برای رفع ابهام به کمیسیون اجتماعی ارجاع شود.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس با وارد دانستن این تذکر گفت که در صورت تصویب این طرح این ابهام وجود دارد که این مزایا شامل حال شاغلان فعلی در مناطق عملیاتی دفاع مقدس نشود، لذا بهتر است به کمیسیون برای رفع ابهام ارجاع شود.

نمایندگان نیز با تذکر آصفری موافقت کرده و به ارجاع این طرح به کمیسیون اجتماعی رای مثبت دادند.

انتهای پیام


10767936
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در سپتامبر ۲۰۲۵، آمریکا پنج جنگنده اف-۳۵ را به پایگاه نظامی در پورتوریکو منتقل کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری در پیامی به مناسبت قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در رقابت‌های جهانی کرواسی، این موفقیت ارزشمند را به اعضای تیم ملی کشتی، کادر فنی و مدیریتی، خانواده‌های عزیز آنان و ملت شریف ایران تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه های امروز به موضوعاتی نظیر صحبت های رئیس جمهور در دوحه پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با ابراز امیدواری نسبت به برقراری هر چه سریع‌تر روابط رسمی ایران و مصر گفت: تقویت اتحاد و انسجام میان کشور‌های اسلامی موثرترین راه برای مقابله با تکرار و تداوم جنایات رژیم صهیونیستی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۵ کرواسی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان اینکه در شرایط کنونی مسئولیت کشور‌های بزرگ مسلمان از جمله عربستان بسیار سنگین است، گفت: اگر کشور‌های اسلامی متحد باشند، رژیم صهیونیستی جرأت حمله و تجاوز به هیچ کشور مسلمانی را ندارد؛ عربستان می‌تواند نقش مهمی در مسیر وحدت...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور پس از شرکت و سخنرانی در نشست اضطراری کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب در دوحه قطر، دقایقی قبل وارد تهران شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: ایران و پاکستان ظرفیت‌های متعدد و متنوعی در زمینه‌های مختلف به خصوص برای همکاری‌های مرزی دارند که بالفعل شدن آنها باعث تامین منافع دو ملت و ملت‌های منطقه خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت جمهوری اسلامی ایران به گزافه گویی نخست وزیر رژیم صهیونیستی پاسخ داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت جمهوری اسلامی ایران به گزافه گویی نخست وزیر رژیم صهیونیستی پاسخ داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است