علمی فناوری 17:15 - 17 آبان 1398
گزارشی از آخرین وضعیت لرزه‌های آذربایجان شرقی؛
پس‌لرزه‌های زمین‌لرزه‌ی ۵.۹ ریشتری که بامداد امروز در آذربایجان شرقی رخ داد تا بعد از ظهر امروز به بیش از ۶۰ مورد رسید. این پس‌لرزه‌ها بین ۲.۵ تا ۴.۸ ریشتر شدت داشته است.

بیش از ۶۳ پس لرزه در ۱۶ ساعت/ لرزه‌ ۴.۸ ریشتری در آذربایجان شرقی

به گزارش ایسنا، بنا بر اطلاعات منتشر شده در مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران، پس از زلزله ۵.۹ ریشتری که در ساعت ۲:۱۷ بامداد امروز در آذربایجان شرقی رخ داد، تا ساعت ۱۸.۰۸ امروز(جمعه، ۱۷ آبان) بیش از ۶۰ پس‌لرزه در این استان تکرار شد که بزرگترین آن‌ها ۴.۸ ریشتر و محل آن ترکمنچای بوده است.

محل وقوع اغلب این پس‌لرزه‌ها ترکمنچای در شهرستان میانه استان آذربایجان شرقی بوده است. سراب نیز امروز در ساعت ۱۱:۳۱  شاهد یک زلزله ۲.۹ ریشتری در عمق ۱۸ کیلومتری زمین بوده است.

از میان ۶۱ پس‌لرزه‌ آذربایجان شرقی ۵۸ پس‌لرزه در ترکمنچای رخ داده و محل وقوع سه پس‌لرزه سراب بوده است. قدرت آخرین پس‌لرزه استان آذربایجان شرقی که در ساعت ۱۶:۳۱ رخ داده در سایت مرکز ژئوفیزیک ۲.۶ ریشتر اعلام شده و این لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داده است.

براساس اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، ظهر امروز سربیشه و مود در خراسان جنوبی نیز شاهد دو زلزله ۳.۶ و ۳.۵ ریشتری در عمق پنج کیلومتری بوده است. علاوه بر آن، کنگ در استان هرمزگان نیز با زلزله‌ای ۳.۵ ریشتری به عمق هفت کیلومتر لرزید. جیرفت کرمان را نیز زلزله‌ای با قدرت ۳.۶ ریشتر در ساعت ۱۴:۴۴ دقیقه امروز لرزاند.

در ساعت ۲:۳۷ بامداد نیز زمین‌لرزه‌ای به قدرت ۴.۸ ریشتر و به عمق ۱۰ کیلومتر گردکشانه در استان آذربایجان غربی را لرزاند.

بنا بر اطلاعات منتشر شده از سوی موسسه ژئوفیزیک مشخصات آخرین پس‌لرزه‌های این استان به شرح ذیل است:

این خبر به روز رسانی شده است


10287535
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به نقش دانش‌آموزان در دفاع مقدس، تأکید کرد: اگر دیروز نوجوانان با اسلحه از خاک کشور دفاع می‌کردند، امروز دانش‌آموزان با قلم و دفتر، پرچم‌دار جهاد علمی و فرهنگی و پاسدار آرمان‌های شهدا هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، با هشدار جدی نسبت به مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک در کشور تاکید کرد که بیماری‌های ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا هیچ نیازی به آنتی‌بیوتیک ندارند و تجویز یا مصرف خودسرانه این دارو‌ها تنها چرخه مقاومت میکروبی را تشدید می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مرکز ابن‌سینا از بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی در فرآیند IVF برای افزایش دقت و موفقیت درمان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: مدیران مدارس با آموزش مهارت‌های زندگی نقش مهمی در پیشگیری از خودآسیب‌رسانی دانش‌آموزان دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته معاون فناوری وزارت علوم در کشور ۶ پارک علم و فناوری جدید راه اندازی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همراه اول با ارائه طرح «سری به‌یادماندنی»، مسیر رسمی و شفافی برای دسترسی عادلانه به شماره‌های خاص و ماندگار فراهم کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام در بخش طراحی بازی دومین المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران به دلیل تقاضای گسترده مخاطبان برای تکمیل طراحی‌ها، تا پایان روز شنبه هشتم آذرماه تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر علمی چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مواد و متالورژی از تمدید فرصت یک هفته‌ای ارسال مقالات به کمیته برگزاری این کنفرانس بین‌المللی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر نقش مهم آموزش و ارتقای سلامت در پیشگیری از مقاومت میکروبی اعلام کرد: مقاومت میکروبی امروز یکی از جدی‌ترین تهدید‌های سلامت است و سالانه بیش از ۱.۲۷ میلیون مرگ مستقیم و حدود ۵ میلیون مرگ مرتبط در جهان ای...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنیای بازی‌های موبایلی امروز بیش از هر زمان دیگری رقابتی و جذاب شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است