علمی فناوری 17:15 - 17 آبان 1398
گزارشی از آخرین وضعیت لرزه‌های آذربایجان شرقی؛
پس‌لرزه‌های زمین‌لرزه‌ی ۵.۹ ریشتری که بامداد امروز در آذربایجان شرقی رخ داد تا بعد از ظهر امروز به بیش از ۶۰ مورد رسید. این پس‌لرزه‌ها بین ۲.۵ تا ۴.۸ ریشتر شدت داشته است.

بیش از ۶۳ پس لرزه در ۱۶ ساعت/ لرزه‌ ۴.۸ ریشتری در آذربایجان شرقی

به گزارش ایسنا، بنا بر اطلاعات منتشر شده در مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران، پس از زلزله ۵.۹ ریشتری که در ساعت ۲:۱۷ بامداد امروز در آذربایجان شرقی رخ داد، تا ساعت ۱۸.۰۸ امروز(جمعه، ۱۷ آبان) بیش از ۶۰ پس‌لرزه در این استان تکرار شد که بزرگترین آن‌ها ۴.۸ ریشتر و محل آن ترکمنچای بوده است.

محل وقوع اغلب این پس‌لرزه‌ها ترکمنچای در شهرستان میانه استان آذربایجان شرقی بوده است. سراب نیز امروز در ساعت ۱۱:۳۱  شاهد یک زلزله ۲.۹ ریشتری در عمق ۱۸ کیلومتری زمین بوده است.

از میان ۶۱ پس‌لرزه‌ آذربایجان شرقی ۵۸ پس‌لرزه در ترکمنچای رخ داده و محل وقوع سه پس‌لرزه سراب بوده است. قدرت آخرین پس‌لرزه استان آذربایجان شرقی که در ساعت ۱۶:۳۱ رخ داده در سایت مرکز ژئوفیزیک ۲.۶ ریشتر اعلام شده و این لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داده است.

براساس اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، ظهر امروز سربیشه و مود در خراسان جنوبی نیز شاهد دو زلزله ۳.۶ و ۳.۵ ریشتری در عمق پنج کیلومتری بوده است. علاوه بر آن، کنگ در استان هرمزگان نیز با زلزله‌ای ۳.۵ ریشتری به عمق هفت کیلومتر لرزید. جیرفت کرمان را نیز زلزله‌ای با قدرت ۳.۶ ریشتر در ساعت ۱۴:۴۴ دقیقه امروز لرزاند.

در ساعت ۲:۳۷ بامداد نیز زمین‌لرزه‌ای به قدرت ۴.۸ ریشتر و به عمق ۱۰ کیلومتر گردکشانه در استان آذربایجان غربی را لرزاند.

بنا بر اطلاعات منتشر شده از سوی موسسه ژئوفیزیک مشخصات آخرین پس‌لرزه‌های این استان به شرح ذیل است:

این خبر به روز رسانی شده است


10287535
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای 3I/ATLAS در طول سفر تاریخی خود به فراتر از منظومه شمسی، یک پدیده نجومی نادر را آشکار کرد که دانشمندان را متحیر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان تغییرات قابل توجهی در باکتری‌های روده بیماران در شروع بیماری التهابی روده کشف کرده‌اند که امکان تشخیص زودهنگام و توسعه درمان‌های نوآورانه را فراهم می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه نشان داده است که زنان علائم بیماری را بهتر از مردان بروز می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان نسبت به گسترش روش‌های جدید برای کلاهبرداری‌های آنلاین با نزدیک شدن به کریسمس و سال نو هشدار می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان از طریق ذره مگنتیت میکروسکوپی، ردپای گاز‌های آتشفشانی را در خاک ماه کشف کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی «شیوه نامه بهداشتی برگزاری مراسم اعتکاف سال ۱۴۰۴» را به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون شیر در تمامی استان‌ها در مدارس توزیع شده و در تهران نیز در مدارس ابتدایی دولتی این کار صورت گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: با هماهنگی صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مقرر شد سهم ارز دارو افزایش یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون درمانگران اعتیاد با هشدار نسبت به قطع ناگهانی شربت تنتور اپیوم، اعلام کرد: حذف این داروی حیاتی، نه‌تنها درمان ۶۰۰ هزار مددجو را مختل می‌کند، بلکه می‌تواند با ورشکستگی هزاران مرکز درمانی و گسترش آسیب‌های اجتماعی، به یک بحران تبدیل...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون‌های پروانه کارگزاران گمرکی، سازمان راهداری و انتخاب مشاوران رسمی مالیاتی در روز جمعه پنجم دی ماه برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است