بین‌الملل 15:34 - 03 آبان 1399

آمریکا و فرانسه سیاست واحدی علیه اسلام دنبال می کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، محمد علی الحوثی عضو شورای سیاسی یمن اعلام کرد: روسای جمهوری آمریکا و فرانسه سیاست واحدی را علیه اسلام و در دشمنی با امت اسلامی دنبال می کنند.

وی افزود:  امارات امروز تمام امکانات خود را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده و خدمتی که به مسأله فلسطین داشته بسیار ناچیز و غیرقابل ذکر است.

محمدعلی الحوثی در ادامه اعلام کرد،، آمریکا و رژیم صهیونیستی مانع صلح در یمن هستند. تمام کسانی که امروز با یمن دشمنی می‌کنند و زنان، کودکان و ملت آن را می‌کشند همان کسانی هستند که در کنار قاتلان زنان، کودکان و ملت فلسطین ایستاده‌اند.

وی سپس گفت: ما ندیدیم که سازشکاران با جنگنده‌های اف ۱۶ آمریکایی و توپهای سزار فرانسوی برای یاری فلسطینی‌ها بروند بلکه آنها برای کشتار یمنی‌ها آمدند. 


10778234
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور روسی تاکید کرد که براساس سند جدید امنیت ملی آمریکا دیگر کشور‌های اروپایی اولویت ترامپ نیستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید مدعی است که آمریکا با برنامه‌ریزی پشت‌پرده در تلاش است آتش‌بس غزه را به شکل آرامی وارد مرحله دوم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی ادعا کردند که ارتش اسرائیل طی چند هفته گذشته طرح حمله گسترده‌ای را علیه اهداف حزب‌الله در لبنان آماده کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تحریم‌های تازه‌ای علیه سه برادرزاده نیکولاس مادورو و شش شرکت مرتبط با صنعت نفت ونزوئلا اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین برای تشکیل دولتی با ریاست مقامات امنیتی آماده می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قرار است مقام‌های ارشد آمریکا شنبه در پاریس با نمایندگان اوکراین، فرانسه، آلمان و انگلیس دیدار تا درباره طرح صلح دونالد ترامپ گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید آمریکا پیشنهاد داده به عنوان مصالحه، نیرو‌های اوکراینی از بخشی از دونباس خارج شوند تا در آن نوعی منطقه غیرنظامی ایجاد شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در ترکیه اعلام کرد که ترکیه می‌تواند جزء کشور‌هایی باشد که نیرو‌های خود را در غزه مستقر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت چین در تل‌آویو، ضمن محکوم کردن شدید سفر اعلام‌نشده یک مقام تایوانی به اسرائیل، تاکید کرد که این اقدام مستقیما خط قرمز پکن را لمس می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شده که اگر حزب‌الله تا پایان سال تسلیحات خود را تحویل ندهد، (رژیم) اسرائیل حملات گسترده‌ای علیه این کشور انجام خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است