اجتماعی 19:58 - 03 شهریور 1398

تا پایان سال ۹۹ تمام استان ها دارای باشگاه پیشکسوتان می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جواد حسینی در آئین تکریم بازنشستگان فرهنگی شهر تهران، با تبریک هفته دولت اظهار کرد: خانواده ها به سه دسته؛ پرآشوب، خاموش و متعادل تقسیم می شوند و کلیدی ترین عنصر خانواده متعادل پیشکسوتان هستند و نقش پیشکسوتان در خانواده ها حرکت از دسته پرآشوب و خاموش به سمت خانواده متعادل است.

حسینی عمر انسان را به سه دوره؛ آموزش و توانمند سازی، دوره کار و اشتغال و دوره بازنشستگی، تقسیم و تصریح کرد: در دنیای امروز یک دوره به این تقسیمات افزوده شده است و آن دوره مهارت آموزی برای زندگی بهتر است.

وی به افزایش سن امید به زندگی از ۵۲ سالگی به ۷۴ سالگی خبر داد و ادامه داد: فاصله بین این دو عدد دوره بسیار مهمی است که در آن پیشکسوتان باید باردهی و سرزندگی را به زندگی خود و خانواده شان هدیه کنند چرا که این دوره، یک سوم عمر آنها را شامل می‌شود.

وی با اشاره به وجود ۸۰۰ هزار بازنشسته فرهنگی خاطرنشان کرد: مدرسه مکان تحول و معلم فکور عامل تحول است لذا این عامل تحول باید در دوره بازنشستگی نقش خود را عمیق‌تر ایفا کند.

وی دوره بازنشستگی را یک فرصت دانست و ادامه داد: دولت و حاکمیت در برابر بازنشستگان مسئول هستند لذا اگر این قشر از جامعه را فراموش کنند به این معنی است که خانواده و جامعه را به دست فراموشی سپردند نباید کاری کنیم که بازنشستگان به حاشیه رانده شوند.

حسینی از وجود ۵ باشگاه ویژه پیشکسوتان در سطح کشور خبرداد و افزود: این آمار تا پایان سال ۹۸ به ۱۷ باشگاه می رسد و تا پایان سال۹۹ تمامی استان ها دارای باشگاه پیشکسوتان خواهند شد لذا بودجه مربوطه در این خصوص پیش بینی شده است.

وی اضافه کرد:در هر منطقه آموزشی بزرگترین مدرسه در نوبت بعد از ظهر جهت انجام فعالیت های هنری مهارتی در اختیار  پیشکسوتان قرار می گیرد.

سرپرست وزارت آمورش و پرورش گفت: پرداخت پاداش بازنشستگان را در دستور کار داریم و پیگیر برابری حقوق بارنشستگان با شاغلین هستیم.

در انتهای این آئین با حضور سرپرست وزارت آموزش وپرورش از تعدادی از خانواده های شهدا تجلیل شد.


10218716
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از ۶۲ درصد مردم ایران حداقل یک بار در سال کار خیر می‌کنند، اما کمتر از ۱۱ درصد آنها این کار را در قالب تشکل‌های خیریه انجام می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه تاسیس هفت دبیرستان پلیس در سطح کشور، فعالیت نخستین دبیرستان پلیس همزمان با سال تحصیلی آینده (مهر ۱۴۰۵) در شهر تهران آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به انجام مصاحبه ۳۸۱ نفر از قبول شدگان آزمون استخدامی این سازمان، گفت: بعد از انجام مصاحبه، ۲۰۰ نفر که سهمیه استخدامی سازمان هستند، پذیرش شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است