بین‌الملل 13:29 - 17 تیر 1399

جنگنده‌های متجاوز سعودی ۳ استان یمن را به شدت بمباران کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المسیره، جنگنده‌های متجاوز سعودی بار دیگر آتش بس ادعایی خود در یمن را نقض کردند.

بر اساس این گزارش، طی ۲۴ ساعت گذشته مناطق مختلف یمن از جمله ۳ استان این کشور هدف حملات هوایی جنگنده‌های سعودی قرار گرفتند.

طبق اعلام رسانه‌های عربی، مناطق مسکونی در استان‌های مأرب، الجوف و البیضاء هدف سنگین‌ترین حملات جنگنده‌های سعودی قرار گرفته است.

حملات سعودی‌ها به غیر نظامیان یمنی در حالی ادامه دارد که آنها همچنان بر آتش بس ادعایی و دروغین خود در یمن تأکید می‌کنند.

تاکنون جامعه جهانی هیچ تلاشی برای متوقف ساختن جنگ علیه یمن انجام نداده است؛ مسأله ای که انتقاد دولت نجات ملی یمن را به دنبال داشته است.

در همین حال، «مارتین گریفیتس» فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در یمن نیز با اتخاذ مواضع جانبدارانه از عربستان سعودی عملاً نقش سازنده ای را در پایان جنگ در یمن ایفا نمی کند.


10607477
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله لبنان برای برگزاری تجمع بزرگ مردمی در محکومیت اهانت دشمنان به مقام معظم رهبری فراخوان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سند استراتژیک اصلاح‌شده آمریکا آمده است که این کشور حمایت «محدودتری» از دیگر اعضای ناتو ارائه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس خواستار عذرخواهی رئیس جمهور آمریکا بابت اظهاراتش درباره این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان الحشدالشعبی گفت که مرز‌های عراق با سوریه تحت کنترل کامل قرار دارد و در حال حاضر هیچ گروهی در سوریه توان تهدید عراق را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه انگلیسی به تشدید اختلافات میان اوکراین و اتحادیه اروپا در پی ارائه یک طرح از سوی ترامپ اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جنبش وجود نسبت به انتقال بمب‌های ساعتی از سوریه به عراق توسط آمریکا هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد که سند پیوستن به شورای صلح غزه ارائه شده از سوی ترامپ را امضا نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حماس نسبت به انحراف نهاد موسوم به شورای صلح از اهداف خود و زیرپا گذاشتن حقوق فلسطینیان هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مردم ونزوئلا در تظاهراتی خواستار بازگشت رئیس جمهور کشورشان شدند که توسط آمریکا ربوده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که اتاوا با طرح‌های او برای استقرار سامانه دفاع موشکی در گرینلند مخالف است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است