بین‌الملل 13:29 - 17 تیر 1399

جنگنده‌های متجاوز سعودی ۳ استان یمن را به شدت بمباران کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المسیره، جنگنده‌های متجاوز سعودی بار دیگر آتش بس ادعایی خود در یمن را نقض کردند.

بر اساس این گزارش، طی ۲۴ ساعت گذشته مناطق مختلف یمن از جمله ۳ استان این کشور هدف حملات هوایی جنگنده‌های سعودی قرار گرفتند.

طبق اعلام رسانه‌های عربی، مناطق مسکونی در استان‌های مأرب، الجوف و البیضاء هدف سنگین‌ترین حملات جنگنده‌های سعودی قرار گرفته است.

حملات سعودی‌ها به غیر نظامیان یمنی در حالی ادامه دارد که آنها همچنان بر آتش بس ادعایی و دروغین خود در یمن تأکید می‌کنند.

تاکنون جامعه جهانی هیچ تلاشی برای متوقف ساختن جنگ علیه یمن انجام نداده است؛ مسأله ای که انتقاد دولت نجات ملی یمن را به دنبال داشته است.

در همین حال، «مارتین گریفیتس» فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در یمن نیز با اتخاذ مواضع جانبدارانه از عربستان سعودی عملاً نقش سازنده ای را در پایان جنگ در یمن ایفا نمی کند.


10607477
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور روسی تاکید کرد که براساس سند جدید امنیت ملی آمریکا دیگر کشور‌های اروپایی اولویت ترامپ نیستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید مدعی است که آمریکا با برنامه‌ریزی پشت‌پرده در تلاش است آتش‌بس غزه را به شکل آرامی وارد مرحله دوم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی ادعا کردند که ارتش اسرائیل طی چند هفته گذشته طرح حمله گسترده‌ای را علیه اهداف حزب‌الله در لبنان آماده کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تحریم‌های تازه‌ای علیه سه برادرزاده نیکولاس مادورو و شش شرکت مرتبط با صنعت نفت ونزوئلا اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین برای تشکیل دولتی با ریاست مقامات امنیتی آماده می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قرار است مقام‌های ارشد آمریکا شنبه در پاریس با نمایندگان اوکراین، فرانسه، آلمان و انگلیس دیدار تا درباره طرح صلح دونالد ترامپ گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید آمریکا پیشنهاد داده به عنوان مصالحه، نیرو‌های اوکراینی از بخشی از دونباس خارج شوند تا در آن نوعی منطقه غیرنظامی ایجاد شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در ترکیه اعلام کرد که ترکیه می‌تواند جزء کشور‌هایی باشد که نیرو‌های خود را در غزه مستقر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت چین در تل‌آویو، ضمن محکوم کردن شدید سفر اعلام‌نشده یک مقام تایوانی به اسرائیل، تاکید کرد که این اقدام مستقیما خط قرمز پکن را لمس می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شده که اگر حزب‌الله تا پایان سال تسلیحات خود را تحویل ندهد، (رژیم) اسرائیل حملات گسترده‌ای علیه این کشور انجام خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است