فرهنگی‌هنری 14:41 - 22 مرداد 1394
نمایش «پینوکیا» پس از اصلاحات، دوباره مجوز اجرا گرفت.

رفع تعلیق نمایش شهره سلطانی

به گزارش خبرنگار تئاتر ایسنا، این نمایش به کارگردانی شهره سلطانی در یکی دو شب گذشته به دلیل وجود مواردی که عنوان شد «با قوانین مدون شورای ارزشیابی و نظارت اداره کل هنرهای نمایشی همخوانی ندارد»، متوقف شد و به صحنه نرفت، اما پس از بازبینی دوباره مجوز اجرای آن صادر شد.

به این ترتیب اجرای نمایش «پینوکیا» با رفع مواری که به ویژه درباره پوشش و موی بازیگران زن تذکر داده شده بود، از پنج‌شنبه، 22 مردادماه در تماشاخانه ایرانشهر از سرگرفته می‌شود.

نمایش «پینوکیا» نوشته استفانو بننی نویسنده، شاعر و روزنامه‌نگار ایتالیایی است که با الهام گرفتن از قصه پینوکیو در فضایی مدرن، نمایشنامه «پینوکیا» را به نگارش درآورده است.

پرستو گلستانی، محمدصادق ملک (ملکی)، محمد نادری، بهروز پناهده، پوریا رحیمی سام و شهره سلطانی نقش‌آفرینان این نمایش 80 دقیقه‌ای هستند که در سالن استاد ناظرزاده کرمانی به صحنه می‌رود.

به گزارش ایسنا، مهدی شفیعی، مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی 19 مردادماه از توقف اجرای نمایش «پینوکیا» خبر داد و گفت: به دلیل آنکه در این نمایش از لباس‌، کلاه‌گیس و آرایه‌های گریم نامناسب نمایش استفاده شده که با قوانین مدون شورا همخوانی ندارد، نیاز است تا برخی موارد اصلاح و بازبینی دیگری انجام شود.

انتهای پیام


6900891
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «پایتخت» همیشه در تلفیق طنز با مسائل اجتماعی پیشتاز بوده، اما در فصل هفتم این پیوند به اوج خود می‌رسد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سید اسحاق موسوی کیان، مستندساز و خبرنگار از ساخت دو فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه‌ای درباره فلسطین خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سید اسحاق موسوی کیان، مستندساز و خبرنگار از ساخت دو فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه‌ای درباره فلسطین خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی با رد اخبار عدم ثبت جهانی ماسوله، از ارسال پرونده آن به یونسکو در سال جاری خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی با اعلام کارن همایونفر آهنگساز به عنوان چهره ماندگار سال هنر انقلاب به پایان رسید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت سیدجعفر حمیدی از اساتید به‌نام زبان و ادبیات فارسی را تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم اختتامیه یازدهمین «هفته هنر انقلاب»، در آخرین روز از فروردین ۱۴۰۴ با معرفی چهره سال هنر انقلاب اسلامی به کار خود پایان داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پوستر نمایش «ایلوژن» با طراحی علی هاشمی منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فرهنگسرای خاوران بار دیگر میزبان نسلی از علاقه‌مندان به کتاب و داستان شد؛ نسلی که در جست‌وجوی حقیقت، از لابه‌لای واژه‌ها عبور می‌کند تا صدای ناگفته‌ها را بشنود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کامران تفتی با اشاره به تولید فصل سوم برنامه هموطنز، از استقبال خوب مخاطبان این برنامه در فضای مجازی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است