اقتصادی 14:50 - 01 مهر 1401
تصمیم نهایی برای استفاده از میرکارت ترکیه برای غلبه بر سلطه دلار در این کشور امروز مشخص می‌شود.

سرنوشت «میرکارت» ترکیه چه شد؟

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه امروز جلسه‌ای را‌ با حضور مقامات ارشد این کشور برای بحث و بررسی پیرامون آینده سیستم پرداختی به روسیه موسوم به میر کارت و نیز تبعات تحریم‌های غرب برای خدمات‌دهی این کارت برگزار می‌کند.

اردوغان در حاشیه دیدار خود با رئیس‌جمهور آمریکا به خبرنگاران اعلام کرده که ترکیه درباره تصمیم خود برای استفاده از میرکارت به عنوان سیستم جایگزین سوئیفت بررسی می‌کند.

وی در عین حال تاکید کرد که تحریم‌ها بر روابط اقتصادی بین ترکیه و روسیه تأثیر منفی گذاشته است.

وی ادامه داد: آنچه که ما انجام خواهیم داد و سیستمی که جایگزین خواهد بود را همکارانم بررسی می‌کنند و پس از این نشست امیدوارم که دوستان من در استانبول روز جمعه جمع شوند و نشستی را‌ ترتیب خواهیم داد و نتیجه نهایی را‌ در این باره اعلام خواهیم کرد.

15 سپتامبر وزارت خزانه‌داری آمریکا به بانک‌های بین‌المللی درباره استفاده از میرکارت روسیه هشدار داد و تاکید کرد که استفاده از این سیستم برای تسهیل در روابط تجاری می‌تواند به عنوان فرار از تحریم تلقی شود. همین مسئله باعث شد که دو بانک خصوصی ترکیه «آیس‌بنک» و «دنیزبنک» برای فرار از جریمه‌های آمریکا استفاده از میرکارت را‌ معلق کنند.

اما پنج بانک ترکیه پذیرفته که شبکه پرداختی میر در اوایل آگوست باعث شده که گردشگران روسی توانسته اند پرداختی‌های خود را‌ به ترکیه بپردازند. به هر روی کشورهای غربی درباره رشد اقتصادی و پیوندهای بین ترکیه و روسیه حساس هستند و نگرانند که آنکارا به روسیه برای عبور از تحریم‌های غرب کمک کند.

پایان پیام/

 


11695749
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام از خرید حمایتی ۳۰ هزارتن تخم مرغ مازاد مرغداران در راستای حمایت از تولید داخل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شکوهیان گفت: تمامی حوادث گاز خانگی ریشه در عوامل داخلی و فنی داشته و هیچ‌گونه شواهدی از اقدامات خرابکارانه یا تروریستی در آنها مشاهده نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های پنجشنبه تا شنبه پدیده بارشی در کشور نخواهیم داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: سامانه‌های سرمایشی اصلی‌ترین عامل ناترازی برق در فصل گرما محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، بررسی و دریافت اولیه اطلاعات از مودیان دارای تراکنش‏‌های بانکی با مبالغ بالا از طریق سامانه رستا انجام می‏‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ۱۵ میلیون هکتار از عرصه‌های بیابانی، فوق بحرانی و جزء کانون‌های گرد و غبار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس گفت: در ۲ روز طرح بیمه سهام، ۵۴ هزار و ۹۹۸ نفر سبد دارایی خود را بیمه کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن قطعه‌سازان کشورگفت: با توجه به برنامه‌ریزی برای تولید سه میلیون خودرو تا سال ۱۴۰۴، نیاز به سرمایه‌گذاری‌های کلان و اساسی داریم، که متأسفانه تا کنون محقق نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: از املاکی‌ها درخواست قرارداد ۳ برگی سابق نکنید؛ خودتان به مشکل مالیات می‌خورید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۸۶ هکتار به محدوده شهر پردیس الحاق شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است