فرهنگی‌هنری 15:44 - 25 تیر 1398
با هدف تبین اهمیت حجاب دوره آموزشی"حجاب و عفاف" در جهاددانشگاهی استان اردبیل برگزار شد.

حجاب آثار تربیتی فردی و اجتماعی را به همراه دارد

به گزارش ایسنا، این کارگاه مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه بدحجابی اثرات سوء فراوانی را در جامعه به دنبال دارد، گفت: باید در زندگی ابعاد مختلف مربوط به حجاب را برای فرزندان تبیین و در جهت رعایت پوشش اسلامی آن‌ها را ترغیب کرد.

حجت الاسلام صبری با بیان اینکه در قرآن کریم مفاهیم کلیدی تعلیم و تربیت در تمامی ابعاد استنباط و ذکر شده است، ادامه داد: حجاب آثار تربیتی در دو زمینه فردی و اجتماعی دارد که مهم‌ترین آثار آن در بعد فردی، شخصیت، سلامت جسمانی، استحکام خانواده، آرامش و امنیّت و در بعد اجتماعی، مسئولیت اجتماعی، آزادی زن، سلامت اخلاقی جامعه و حفظ نیروی کار اقتصادی و استقلال فرهنگی است.

مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه پوشیدن لباس، امری فطری است، اظهارکرد: نوع لباس، نشانه شخصیت انسان است و هر لباسی، حامل فرهنگی ویژه و نشان دهنده نگرش و شخصیت صاحب آن است.

صبری یادآور شد: بر اساس شواهد و قرائن زنان پوشیده در گوهر عفاف، درونی پاک و اعتقادی قوی دارند و حیا و حجاب را تدبیری برای صیانت از خویش و سلامت جامعه اسلامی می‏دانند.

وی با بیان اینکه تأثیر پوشش افراد در ارتقاء سلامت و شکوفایی استعدادها انکارناپذیر است، خاطرنشان کرد: برخی بی‌توجهی‌ها در جامعه نسبت به حجاب در ساحت فردی و اجتماعی اثرات مخرب دارد و گرایش‌های اجتماعی نشان می‌دهد که پوشش برای افراد یک ارزش است.

مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه اسلام در مورد حجاب چشم، هم به مرد و هم به زن تأکید زیادی داشته است، تصریح کرد: قرآن قبل از اینکه بگوید پوشش مناسب داشته باشید می‌فرماید در مرحله اول چشم باید عفیف باشد.

صبری با بیان اینکه حیا و حجاب زن، تدبیری است که خود زن با نوعی الهام، برای گرانبها کردن خود و حفظ موقعیتش در برابر مردان به کار می‏برد، اضافه کرد: قبل از اینکه به زنان امر شود که با پوشش مناسب در جامعه حاضر شوند، به مردان درخصوص حجاب چشم امر شده است.

انتهای پیام


10179292
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یوسف صیادی به دلیل مشکل قلبی در بیمارستان بستری شده و پیگیری‌ها نشان می‌دهد که حال او خوب است و جای نگرانی وجود ندارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سری جدید برنامه «۱۰۰۱» با اجرای هومن حاجی‌عبداللهی به مناسبت ویژه برنامه یلدا به کنداکتور شبکه نسیم باز می‌گردد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش و مخاطب نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر و تالار هنر تا جمعه اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های رادیویی به مناسبت شب یلدا ویژه برنامه‌های متنوعی را تدارک دیدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اشرف بروجردی، رئیس اسبق سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وحید قلیچ گفت: من جادوگران را در فوتبال دیده‌ام و اصلاً به حضورشان شک نکنید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نادر سلیمانی در نقشی تازه مقابل انگلیسی‌ها و به‌عنوان اولین بازیگر «دیوار دفاعی» معرفی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما به پشت‌صحنه فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» که هم‌اکنون مراحل تولید خود را در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) می‌گذراند، رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما به پشت‌صحنه مجموعه تلویزیونی «خانم یامامورا» در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما در پشت‌صحنه «دیوار دفاعی» در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) حضور یافت و در جریان مراحل ساخت این مجموعه تلویزیونی قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است