علمی فناوری 14:00 - 25 بهمن 1398
در ایرانداک صورت می‌گیرد
سخنرانی علمی "پیش‌نشست لزوم تدوین برنامه درسی برای اخلاق پژوهش در راستای اثربخشی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها"، ۲۷ بهمن ماه جاری در ایرانداک برگزار می‌شود.

بررسی اهمیت تدوین برنامه آموزشی اخلاق پژوهش در نظام آموزش‌ عالی

به گزارش ایسنا، در راستای دومین همایش ملی آسیب‌شناسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها در حوزه علوم انسانی ـ اسلامی، سخنرانی علمی «پیش‌نشست لزوم تدوین برنامه درسی برای اخلاق پژوهش در راستای اثربخشی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها»، با عنوان "اهمیت تدوین برنامه آموزشی اخلاق پژوهش در نظام آموزش‌عالی" با سخنرانی دکتر علیرضا ثقةالاسلامی و با عنوان "نقش دانش و اخلاقی‌پنداری در کاهش سرقت علمی: نمونه موردی کاربران پایگاه اطلاعات علمی ایران" با سخنرانی دکتر رویا پورنقی از اعضای هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برگزار می‌شود.

مدیر پنل این سخنرانی دکتر شکیبا امیرخانی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه مذاهب اسلامی است و این سخنرانی روز یکشنبه ۲۷ بهمن‌ماه جاری  از ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰ در تالار سخن ایرانداک برگزار می‌شود. 

بر اساس اعلام ایرانداک، حضور علاقه‌مندان در این نشست آزاد و رایگان است.

انتهای پیام


10393294
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع آگاه در سازمان غذا و دارو گفت: تا کنون هیچ گزارشی مبنی بر کمبود ست پیوند مغز استخوان به ما ارائه نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روح‌الله محلوجی کرمانشاهی مسن‌ترین شکسته بند ایران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه سالانه ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا ثبت می‌شود، اظهار داشت: باید از مردم به خاطر عملکرد خود عذرخواهی کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت در پاسخ به یکی از باور‌های نادرست تغذیه‌ای اعلام کرد: برخلاف تصور عمومی، قرص‌ها و پودر‌های لاغری یا چاقی که در عطاری‌ها عرضه می‌شوند، بی‌ضرر نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش از آغاز اجرای بسته‌های یادگیری برای تغییر رویکرد کتاب‌محور در دوره ابتدایی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایران با دستیابی به فناوری تولید واکسن‌های خوراکی آبزیان، به جمع سه کشور پیشرفته در این حوزه پیوسته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران ایرانی موفق شدند زنجیره‌ای کامل از پرورش تا تولید ۲۱ محصول دانش‌بنیان را راه‌اندازی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر بهداشت در نامه‌ای به معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و شیوع بیماری‌های تنفسی، شیوه نامه مراقبت و کنترل بیماری‌های حاد تنفسی در مدارس کشور سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد اسطوخودوس می‌تواند سبب به هوش نیامدن بیمار پس از عمل جراحی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه نشان داده است که مدل‌های بزرگ زبانی فقط وانمود می‌کنند که «حس شوخ‌طبعی» دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است