گوناگون 17:29 - 31 تیر 1393
این دسر خوشمزه مخصوص کشورهای لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر است، بسیار شبیه به کاداییفی یونانی و کونفه ترکیه ای و کاداییفی نانی است.

دسر عربی، مخصوص رمضان

حضرت زهرا علیهاالسلام فرمود: روزه داری که زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نکرده روزه اش به چه کارش خواهد آمد.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، مواد اصلی این دسر رشته های کاداییف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند. معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.

مواد لازم برای شربت کونفه:

• 1 فنجان آب

• 1 فنجان شکر

مواد لازم برای کونفه کاداییف:

• 150 گرم خمیر کاداییف

• 100 گرم کره

• 1 قاشق غذاخوری کره اضافی برای چرب کردن ظرف

• 100 گرم پنیر، خرد شده

• 1 قاشق چایخوری پسته، آسیاب شده برای تزئین

 

 

دستور تهیه:

1. اول شربت کونفه کاداییف را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.

2. شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.

 

3. فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

4. خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.

 

5. کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.

6. قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.

 

7. نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید.

8. پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته های کاداییف بریزید.

 

9. بقیه رشته های کاداییف را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.

10. حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

 

11. بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.

12. بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.

 

هنرآشپزی/ 2015


4300498
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است