اقتصادی 15:07 - 27 مهر 1399

لوله‌گذاری دریایی کیش – بندر آفتاب تکمیل شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، عبدالله مهرابی با اشاره به پایان عملیات اجرایی یک رشته خط لوله ۳۲ اینچ دریایی به طول ۱۸ کیلومتر از جزیره کیش به گرزه (بندر آفتاب) اظهار کرد: بخشی از این خط لوله به طول ۲.۲ کیلومتر، به روش کشش خط لوله دریا (Shore Pulling) از ساحل کیش در مردادماه امسال اجرا و دومین مرحله عملیات لوله‌گذاری بخش باقیمانده این طرح نیز از دوازدهم مهرماه با استقرار شناور لوله‌گذار سی‌مستر آغاز شد.

وی به محدودیت‌های موجود در زمینه اجرای دستورعمل‌های پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و ادامه داد: با تدابیر مناسب انجام شده، رعایت و اعمال پروتکل‌های بهداشتی، حداقل تأثیرگذاری ممکن را در اجرای فعالیت‌های این پروژه داشت، به‌گونه‌ای که لوله‌گذاری دریایی بخش دوم این پروژه به طول ۱۶ کیلومتر و کشش خط لوله دریا (Shore Pulling) از ساحل گرزه یک هفته زودتر از موعد مقرر پایان یافت.

سرپرست طرح توسعه میدان گازی کیش هدف از اجرای این پروژه را اتصال جزیره کیش به خط هفتم سراسری انتقال گاز عنوان کرد و گفت: با بهره‌برداری از این خط لوله زمینه ارسال گاز به نیروگاه‌های گازی کیش فراهم می‌شود.


10768990
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به فراوانی کالا و رکود حاکم بر بازار، قیمت اقلام اساسی ۵ تا ۷ درصد کاهش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور نیاز ماهانه گوشت مرغ کشور را ۲۲۰ هزارتن اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت:در حال حاضر بازار خودرو از نظر قیمت در وضعیت مناسبی قرار ندارد و نیازمند ساماندهی جدی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس ابلاغ گمرک ایران به گمرکات اجرایی کشور، تشریفات ترخیص کالا‌های اساسی از گمرکات باید حداکثر در مدت پنج روز انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران گفت: افزایش مدت اعتبار گواهینامه‌های استاندارد منوط به ارائه برنامه‌های تضمین کیفیت از سوی خودروسازان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور از کاهش محسوس دمای هوا در نواحی شمال شرق کشور خبر داد و گفت: روز جمعه سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:طی حدود یک‌سال‌ونیم گذشته و تا هشت‌ماهه امسال، در مجموع ۷۲ هزار هکتار زمین شهری و روستایی در کشور تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور گفت: دولت پس از جراحی اقتصادی، در فرآیند‌های تامین کالا حداکثر تسهیل را باید ایجاد کند و مطالبات بخش خصوصی را به فوریت پرداخت کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که بسیاری از کارشناسان اعلام می‌کنند تنها راهکار برای بهبود وضعیت بازار خودرو واردات است تاخیر در ترخیص خودرو از گمرکات زمینه ساز کندی واردات شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان چای کشور، در ۱۰ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ تجارت خارجی چای ایران با رشد ۲۳.۶ درصدی در واردات و ۱۰.۲ درصدی در صادرات همراه بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است