علمی فناوری 11:11 - 09 خرداد 1399

استفاده از واقعیت افزوده برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت،  گوگل یک ابزار واقعیت افزوده جدید در اختیار دارد که به کاربران کمک می کند خارج از خانه قوانین فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

این پروژه آزمایشی Sodar نام دارد که در حساب کاربری Expriments  with Google در توئیتر ارائه شده است. در این پروژه حلقه ای با شعاع ۳ متر اطراف موبایل کاربر در نظر گرفته می شود.

هدف این ابزار ایجاد راهی است تا فرد بتواند فاصله ای دو متر اطراف خود در نظر بگیرد و قوانین فاصله گذاری اجتماعی را بهتر رعایت کند.

Sodar یک اپلیکیشن مجزا نیست و نیازی نیست کاربر برای استفاده آن را نصب کند.  برای این منظور کافی است فرد به وب سایت Sodar مراجعه کند. البته این قابلیت فقط با استفاده از مرورگر کروم و در دستگاه های اندروید قابل استفاده است.


10551121
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلگرام اعلام کرده است که آخرین نسخه برنامه خود برای اندروید و iOS شامل یک ویژگی جدید
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت تاکید کرد: نظام ارجاع باید به عنوان بنای محکم سلامت کشور توسعه پیدا کند تا خدمات سلامت با کیفیت ارائه شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات، بر ضرورت اصلاح سیاست‌های محدودسازی، تقویت زیرساخت‌های ارتباطی، حمایت از کسب‌وکار‌های دیجیتال و تسریع مواجهه هوشمندانه کشور با فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ادویه‌ها به تقویت بدن و بهبود خلق و خو کمک می‌کنند و برای تقویت سیستم ایمنی در زمستان مناسب هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با افزایش وابستگی به تلفن‌های هوشمند، تلفن به ابزاری ضروری برای ارتباط، کار و سرگرمی تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه علمی جدید، معمای دیرینه‌ای را که از زمان پرواز تاریخی کاوشگر وویجر ۲ در سال ۱۹۸۶ بر فراز اورانوس، دانشمندان را متحیر کرده بود، آشکار کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استرس روانی قلب را تهدید می‌کند که باید از خود در برابر عوارض آن محافظت کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آنر رقیب جدیدی را در بازار گوشی‌های هوشمند عرضه می‌کند که مشخصات و قابلیت‌های عکاسی بسیار خوبی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم با هشدار درباره پیامد‌های کمبود انرژی، از رشد ۱۵۷ درصدی نیروگاه‌های خورشیدی در یک سال خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» میانگین دمای سطح زمین در ماه نوامبر به ۱۴.۰۲ درجه سانتیگراد رسید که ۰.۶۵ درجه سانتیگراد بالاتر از میانگین دوره بین سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۰ است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است