فرهنگی‌هنری 16:20 - 04 بهمن 1398

فیلم افتتاحیه جشنواره برلین معرفی شد؛ «سال سلینجری من»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، هفتادمین جشنواره فیلم برلین با «سال سلینجری من» به کارگردانی فیلیپ فالاردو با بازی سیگورنی ویور و مارگارت کویلی آغاز می‌شود.

این فیلم که دنیای ادبی نیویوک را در دهه ۱۹۹۰ تصویر می‌کند برمبنای رمان پرفروش جوانا راکوف رمان‌نویس و منتقد آمریکایی ساخته شده و شخصیت اصلی آن جوانا با بازی کویلی است که مدرسه را ترک می‌کند تا به رویایش برای نویسنده شدن جامه عمل بپوشاند. او به عنوان دستیار مارگارت با بازی ویور استخدام می‌شود که کارگزار ادبی جی.دی. سلینجر است.

جوانا که همیشه بین فقر و زرق‌وبرق در حال تلاطم است، روزهایش را در دفتری شیک و شب‌هایش را در یک آپارتمان بسیار بد در بروکلین می‌گذارند.

کارلو شاتریان مدیر هنری جدید فستیوال فیلم برلین گفت: «فیلیپ فالاردو دنیای ادبی کوچک نیویورک سیتی در دهه ۹۰ میلادی را با خوش‌مزاحی و شیرینی به تصویر می‌کشد، اما هرگز قرن بیست‌ویکمی که در آن زندگی می‌کنیم یا نقش متحدکننده‌ای که هنر در تمام زندگی‌های ما بازی می‌کند را فراموش نمی‌کند».

فالاردو که بیشتر از همه به خاطر فیلم نامزد دریافت جایزه اسکار خود «موسیو لازار» و همچنین «دروغ خوب» در کنار ریس ویدرسپون شناخته می‌شود، فیلمنامه «سال سلینجری من» را بر پایه رمان نوشت. او قبلاً با فیلم «من نیستم، قسم می‌خورم!» به فستیوال برلین رفته بود و در بخش نسل‌های فستیوال در سال ۲۰۰۹ آن را نمایش داده بود.

فالاردو گفت: «پیش‌نمایش جهانی فیلم بهتر از این نمی‌توانست باشد. در گذشته برلیناله با فیلم‌هایی فوق‌العاده از کارگردان‌های جاافتاده افتتاح شده و بدیهی است که من افتخار می‌کنم در این لیست باشم».

هفتادمین جشنواره فیلم برلین ۲۰ فوریه تا ۱ مارس (۱ تا ۱۱ اسفند) برگزار می‌شود.


10359930
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی در نکوداشت چهلمین روز درگذشت زنده‌یاد محمد کاسبی، ایشان را الگوی هنرمند ترازِ جامعه هنری کشور دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به مینو غزنوی پیشکسوت عرصه دوبله سینما و تلویزیون با حضور رئیس سازمان سینمایی برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مردم ایران جزء کشور‌هایی هستند که علاقه به کتاب و کتاب‌خوانی دارند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با فرارسیدن ایام سوگواری شهادت صدیقه طاهره (س)، شبکه افق مجموعه‌ای از برنامه‌ها و مستند‌های ویژه را برای همراهی مخاطبان در این روز‌های معنوی تدارک دیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی دومین ماه از فصل پاییز فیلم‌های «فرمانده»، «دنیای لوکا»، «تعقیب غیرمعمولی»، «شب طولانی»، «میکی ۱۷»، «نقاب آهنین» و «هزار توی خرگوش» این هفته از قاب شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک ناشر کتاب معتقد است که وجود کتب مختلف در منزل می‌تواند بسیار مفید باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جبلی با اشاره به اهتمام رسانه ملی در جبران کم‌کاری‌های صورت‌گرفته به حوزه کتاب، نویسندگی را منشأ حرکت و شروع برنامه‌سازی در رادیو و تلویزیون دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «تأیید انتخاب ۲ نفر از اعضای حقیقی هیأت امنای بنیاد ملی پویانمایی» که مهرماه امسال در این شورا به تصویب رسیده بود را برای اجرا ابلاغ کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین معنوی وداع با پیکر مطهر ۱۰۰ شهید گمنام با حضور اقشار مختلف مردم در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی گفت: در حال حاضر سالانه ۱.۰۲ میلیون نفر گردشگر سلامت داریم که ارزیابی ما افزایش این تعداد به ۲ میلیون نفر و درآمد ۶ میلیارد یورویی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است