اقتصادی 16:55 - 05 مهر 1399

برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمد علی طهماسبی، در رابطه با میزان برداشت برگ سبز چای اظهار کرد: برداشت برگ سبز چای از ۲۵ هزار هکتار باغات چای گیلان و مازندران با ۵۰ هزار خانوار چایکار هر ساله از اول اردیبهشت آغاز و تا پایان مهر ادامه پیدا می‌کند.

سرپرست معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: طی سال جاری باوجود سرمای اول فصل و تأخیر ۱۰ روزه در عملیات برداشت، تاکنون ۱۱۷۱۲۶ تن برگ سبز چای شامل ۵۱ درصد درجه یک و ۴۹ درصد درجه دو برداشت و عملیات خرید تضمینی در ۱۶۱ کارخانه انجام گرفته است.

وی حمایت‌های دولت را در افزایش تولید برگ سبز چای مؤثر دانسته و خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی های وزارتی و حمایت‌های به موقع دولت از جمله تخصیص به‌موقع منابع، افزایش بهای برگ سبز چای و جلوگیری از قاچاق چای و مهم‌تر از همه انتقال چای از گروه یک به گروه دو و تخصیص ارز نیمایی برای واردات چای خارجی که منجر به حفظ تراز تجاری چای تولیدی داخل نسبت به چای خارجی گردید، نقش اساسی در این روند داشته است.

طهماسبی با اشاره به استفاده سازمان چای از امکانات و حمایت‌ها در راستای اعتلای تولید چای در کشور تصریح کرد: از ثمرات این حمایت‌ها می‌توان به کاهش بار مالی ناشی از خرید تضمینی از ۴۰ درصد سهم دولت به ۲۵ درصد، ایجاد رقابت بین کارخانجات خرید فراتر از نرخ خرید تضمینی، پرداخت تسهیلات ۴ درصد برای عملیات زیربنایی باغ خرید ماشین‌آلات و تجهیز کارخانجات با بازپرداخت ۴ ساله اشاره کرد.

وی افزود: در سال ۹۸ بالغ به ۲۵ میلیارد تومان تسهیلات جاری با نرخ ۴ درصد به چای‌کاران و کارخانجات، از محل اعتبارات صندوق تخصصی حمایت از توسعه صنعت چای پرداخت شد.

طهماسبی ادامه داد: با پرداخت بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه‌ای ۴ و ۷ درصدی به چای‌کاران و کارخانجات از طریق صندوق، ۳۲۰ هکتار باغات رها شده، احیا و ۵۰۰۰ هکتار به‌باغی تبدیل شده است. همچنین با پرداخت این میزان تسهیلات، بالغ بر ۸۰۰ دستگاه ماشین برگ‌چین و هرس خریداری و ۷۰ کارخانه به برخی از ماشین‌آلات تجهیز شده است.


10734870
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: با توجه به شرایط تامین نهاده های دامی پیش بینی می شود که تولید تخم مرغ آذر نسبت به ماه های قبل کاهشی باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تهران خبر داد: سهمیه سوخت هیچ خودروی حذف نمی‌شود و روند عادی سوخت‌گیری در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: سامانه بازارگاه با هدف اصلاح بهبود عرضه نهاده و حذف واسطه‌ها شکل گرفته است، کارایی لازم را ندارد و خود یکی از عوامل برهم زدن نظم بازار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صادق گفت:به عنوان وزیر راه وشهرسازی با نرخ‌گذاری دستوری مخالف هستم؛ اما در عین حال، نرخ‌گذاری بدون در نظر گرفتن ملاحظات فنی و کیفیت خدمات‌دهی در شأن مردم نیز کاملاً مغایر اصول است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، با ورود هر ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی به مدار تولید سالانه از مصرف بیش از ۴۴ هزار متر مکعب آب و افزون بر ۵۶ میلیون متر مکعب گاز طبیعی جلوگیری می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با حذف ارز ترجیحی پیش بینی می‌شود که قیمت ۱۰ درصد افزایش یابد و در نهایت با ایجاد رقابت میان واردکنندگان بازار به ثبات برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح سه‌نرخی شدن بنزین از بامداد امروز، ۲۲ آذر ماه، به صورت رسمی در کشور اجرایی شد. این طرح با تثبیت سهمیه یارانه‌ای ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و اعمال نرخ آزاد ۵۰۰۰ تومانی برای سوخت‌گیری با کارت جایگاه، توزیع سوخت سهیمه‌ای را متحول ساخت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح سه‌نرخی شدن بنزین از بامداد امروز، ۲۲ آذر ماه، به صورت رسمی در کشور اجرایی شد. این طرح با تثبیت سهمیه یارانه‌ای ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و اعمال نرخ آزاد ۵۰۰۰ تومانی برای سوخت‌گیری با کارت جایگاه، توزیع سوخت سهمیه‌ای را متحول ساخت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور در غالب مناطق شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از اقدام حرفه‌ای کنترلر‌های مراقبت پرواز پس از ترکیدن لاستیک هواپیما یک شرکت هواپیمایی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است