اجتماعی 14:48 - 10 فروردین 1399
معاون استاندار تهران:
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران با اشاره به اینکه نگرانی بابت تامین مایحتاج مردم وجود ندارد گفت: هماهنگی با راهور جهت تردد خودروهای حمل مواد غذایی و اقلام اساسی انجام شد.

مشکلی برای تردد وسایل نقلیه حمل مواد غذایی وجود ندارد

به گزارش ایسنا، حمیدرضا گودرزی در جلسه با اصناف با اشاره به دغدغه فروشگاه ها جهت تردد وسایل نقلیه حمل مواد غذایی با توجه به طرح ممنوعیت تردد اظهار داشت: در این جلسه دغدغه‌ها و نگرانی‌های اصناف بررسی و مشکلات آن‌ها احصا شد.

 

وی ادامه داد: هیچ مشکلی برای تردد وسایل نقلیه حمل مواد غذایی وجود ندارد و در این زمینه هماهنگی لازم با راهور و راهداری انجام شده است.

 

معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران سپس عنوان کرد: خوشبختانه اقلام و کالاهای مورد نیاز مردم تامین و به قدر کافی در انبارها ذخیره سازی شده از اینرو هیچ نگرانی وجود ندارد و تمهیدات لازم نیز برای حمل این اقلام اندیشیده شده است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران، گودرزی در مورد عدم فعالیت اصناف غیرضرور گفت: پمپ بنزین‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها، نانوایی‌ها، میادین میوه و تره بار و دیگر فروشگاه هایی که اقلام مورد نیاز مردم را تامین می‌کند دایر هستند و فعالیت آنها برای تامین نیازمندی‌های مردم انجام می‌شود اما اصناف غیرضروری به منظور جلوگیری از شیوع کرونا باید بسته باشند و نظارت نسبت به اجرای دستورالعمل‌های محدودیت فعالیت این قبیل اصناف انجام می‌شود.

انتهای پیام


10461812
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۴ بهمن) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از انسداد آزادراه قزوین–رشت در محدوده منجیل تا رودبار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، آخرین وضعیت جوی و ترافیکی کشور را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش سوزی مرگبار در یک مکانیکی واقع در مجیدیه تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با رد ادعا‌های مطرح‌شده درباره عدم رعایت حقوق بازداشت‌ شدگان گفت: آیین دادرسی کیفری جمهوری اسلامی ایران از قوانین مترقی در تامین حقوق متهمان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، با اشاره به اعلام مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا نسبت به بروز شرایط جوی نامساعد در ارتفاعات کشور هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضائیه اعلام کرد: بررسی دقیق پرونده «صالح محمدی» نشان می‌دهد او هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۳ بهمن) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه با اشاره به ادعای کذب رسانه صهیونیستی درباره «اعدام مخفیانه هزاران نفر در ایران» اعلام کرد که هیچکدام از پرونده‌های اغتشاشات اخیر منجر به صدور رأی نهایی نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از رفع محدودیت تردد در محور کرج–چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است