اجتماعی 14:48 - 10 فروردین 1399
معاون استاندار تهران:
معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران با اشاره به اینکه نگرانی بابت تامین مایحتاج مردم وجود ندارد گفت: هماهنگی با راهور جهت تردد خودروهای حمل مواد غذایی و اقلام اساسی انجام شد.

مشکلی برای تردد وسایل نقلیه حمل مواد غذایی وجود ندارد

به گزارش ایسنا، حمیدرضا گودرزی در جلسه با اصناف با اشاره به دغدغه فروشگاه ها جهت تردد وسایل نقلیه حمل مواد غذایی با توجه به طرح ممنوعیت تردد اظهار داشت: در این جلسه دغدغه‌ها و نگرانی‌های اصناف بررسی و مشکلات آن‌ها احصا شد.

 

وی ادامه داد: هیچ مشکلی برای تردد وسایل نقلیه حمل مواد غذایی وجود ندارد و در این زمینه هماهنگی لازم با راهور و راهداری انجام شده است.

 

معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران سپس عنوان کرد: خوشبختانه اقلام و کالاهای مورد نیاز مردم تامین و به قدر کافی در انبارها ذخیره سازی شده از اینرو هیچ نگرانی وجود ندارد و تمهیدات لازم نیز برای حمل این اقلام اندیشیده شده است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران، گودرزی در مورد عدم فعالیت اصناف غیرضرور گفت: پمپ بنزین‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها، نانوایی‌ها، میادین میوه و تره بار و دیگر فروشگاه هایی که اقلام مورد نیاز مردم را تامین می‌کند دایر هستند و فعالیت آنها برای تامین نیازمندی‌های مردم انجام می‌شود اما اصناف غیرضروری به منظور جلوگیری از شیوع کرونا باید بسته باشند و نظارت نسبت به اجرای دستورالعمل‌های محدودیت فعالیت این قبیل اصناف انجام می‌شود.

انتهای پیام


10461812
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سامانه‌ها و هوش قضایی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: آیین‌نامه اجرایی نحوه استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیند‌های قضایی دو هدف تسریع در رسیدگی‌ها و دقت و اتقان را دنبال می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری شهرداری تهران از تقسیم کار بین مناطق و سازمان‌ها برای پوشش مراسم اربعین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت تأمین اجتماعی نحوه برخورداری از حمایت‌هایی مانند کمک‌هزینه ازدواج و مراسم ترحیم را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام قاضی عسکر اربعین را نماد مقاومت جهانی علیه ظلم و ستم خواند و تأکید کرد این حرکت پیام وحدت و عدالت را به جهان می‌رساند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخورد سواری ۲۰۶ با اتوبوس بی آر تی در بزرگراه چمران سبب بروز حادثه شد، اما خوشبختانه مصدومی به همراه نداشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در برخی از معابر و بزرگراه‌های حال حاضر پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۸۸ در وضعیت قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران گفت: اربعین امسال رسالتی تمدن‌ساز برای ملت ایران است و فرصتی برای رساندن پیام انقلاب اسلامی به جهان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دختر سردار سلامی گفت: تشییع باشکوه شهدا نماد اتحاد، انسجام و قدرت ملت ایران در برابر سختی‌ها بود و نشان داد هیچ دشمنی قادر به تضعیف ایران نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس سازمان حفاظت محیط زیست، ضمن تاکید بر اینکه کانون عمده گرد و غبار تهران و کرج را تالاب صالحیه است، بر لزوم اولویت قرار گرفتن این موضوع در اولویت دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است