فرهنگی‌هنری 17:13 - 23 تیر 1399
بررسی برگزاری آنلاین پنج جشنواره مهم سازمان سینمایی در حالی در دستور کار قرار گرفته که این سوال مطرح می‌شود که آیا جشنواره ملی فیلم فجر هم، به شرط برگزاری، قرار است آنلاین شود؟

جشنواره فیلم فجر آنلاین می‌شود؟

به گزارش ایسنا، روابط عمومی سازمان سینمایی در خبری اعلام کرده است دومین جلسه هماهنگی جشنواره‌های سینمایی با حضور حسین انتظامی - رییس سازمان سینمایی - و دبیران پنج جشنواره ملی و جهانی فجر، حقیقت، کوتاه و کودک و نوجوان  برگزار شده است.

در این خبر نام ابراهیم داروغه‌زاده به عنوان دبیر جشنواره ملی فجر ذکر شده که در کنار محمدمهدی عسگرپور - دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر - ، علیرضا تابش - دبیر جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان - ، محمد حمیدی مقدم - دبیر جشنواره سینما حقیقت - و سیدصادق موسوی - دبیر جشنواره فیلم کوتاه تهران - در جلسه حضور داشته و با توجه به کرونا و ضرورت اتخاذ سیاست‌ها و روش‌های اقتضایی مقرر شده است هر یک از دبیران در شورای سیاستگذاری خود، جنبه‌ و میزان برگزاری آنلاین را بررسی کنند. همچنین گزارشی از نرم‌افزار جشنواره جهانی ارائه و مقرر شده همه جشنواره‌ها از یک پلتفرم مشترک که قابلیت شخصی‌سازی داشته باشد استفاده کنند.

در جلسه رائد فریدزاده - دبیر شورای بین الملل سازمان سینمایی و معاون بین الملل بنیاد سینمایی فارابی - هم گزارشی را از تجربه بازار مجازی کن و حضور ایران در این جشنواره ارائه کرده است.

اما یک نکته مهم درباره بررسی آنلاین برگزار کردن جشنواره‌های سینمایی در این است که از ابتدای شیوع کرونا در کشور درباره برگزاری یا تعویق برخی از این جشنواره‌ها خبرهایی متتشر شده بود، ولی درباره جشنواره ملی فجر خبرهای رسمی چندان زیاد و قابل توجه نبود جز این‌که ابراهیم داروغه‌زاده بارها تاکید کرده که دیگر تمایلی به پذیرش مسئولیت دبیری این جشنواره ندارد، هرچند شاید با توجه به این‌که پزشک است در شرایط فعلی بتواند از لحاظ اشراف به مسائل پزشکی گزینه خوبی باشد.

البته غیر از دبیری جشنواره، این مسئله را باید مدنظر قرار داد که با توجه به ادامه شیوع کرونا در کشور که بر روند تولید فیلم‌ها نیز تا حدی تاثیرگذار بوده و همچنین هشدارهایی که درباره وخیم شدن اوضاع در نیمه دوم سال از سوی کارشناسان مطرح شده است، کلیت برگزاری جشنواره فیلم فجر در هاله‌ای از ابهام بوده و پیگیری ایسنا حاکی از این است که هنوز وضعیت برگزاری این روایداد مشخص نیست، ولی اگر قرار بر برگزاری باشد گویا نظر رییس سازمان سینمایی بر ادامه حضور داروغه‌زاده در سمت دبیری جشنواره فجر است که خبر منتشرشده هم گویای همین نکته است.

نکته قابل توجه دیگری که در این خبر به چشم می‌خورد، بررسی چگونگی برگزاری جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان است که به تازگی فراخوان بخش المپیاد ان منتشر شده و برگزاری آن در حال پیگیری است.

درباره جشنواره سینما حقیقت هم پیگیری‌های مدتی قبل ایسنا از دست‌اندرکاران مربوط به این نتیجه رسیده بود که این جشنواره حتما برگزار می‌شود، که البته بررسی برگزاری آنلاین آن از مدت‌ها قبل شروع شده بود تا اگر شرایط برگزاری فیزیکی به لحاظ همه‌گیری بیماری مهیا نبود، فقط آنلاین برپا شود.

برخی کارشناسان معتقدند در شرایطی که بسیاری از جشنواره‌های سینمایی دنیا به تعویق افتاده یا برای امسال تعطیل شده‌اند، شاید جشنواره‌های فیلم کوتاه تهران و حقیقت شرایط ایده‌آل‌تری برای آنلاین برگزار شدن داشته باشند، اما برای برگزار شدن یا نشدن باقی جشنواره‌ها شاید نیاز باشد رویکرد دیگری را درنظر گرفت. 

انتهای پیام

 


10617182
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان سریال «دشتستان» درباره ایده ساخت این اثر گفت: ایده قصه این سریال از خودِ زندگی آمده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از مستند «وکیل»؛ روایتی از تاریخ، مقاومت و تحولات اجتماعی شیعیان لبنان در حسینیه هنر برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۲۵ مجموعه مستند در بخش مسابقه نهمین جشنواره تلویزیونی مستند از امشب روی آنتن شبکه مستند می‌روند و به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل سوم مجموعه مستند «رخ مادر»، به کارگردانی امیرحسین اکاتی از امشب ۲۴ آبان ماه مهمان مخاطبان شبکه یک می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه پویانمایی «قصه‌های ناخوانده» تلاش دارد مفاهیم تربیتی و ارزش‌های اخلاقی را به زبانی جذاب و قابل فهم برای مخاطبان کودک روایت کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر نهمین جشنواره تلویزیونی مستند گفت: جشنواره تلویزیونی مستند، منظومه‌ای از مستند‌های اتحاد مردم ایران، حمایت از تولید ملی و حیات وحش را روی آنتن خواهد برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه مستند «استعمار، داستان یک تاریخ» با واکاوی ریشه‌ها و سیر تاریخی شکل‌گیری مفهوم استعمار در اروپا از ۲۴ آبان، هر شنبه ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه افق پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر اینکه ایران بیش از یک جغرافیاست و معنایی برخاسته از تجربه تاریخی، زبان، هنر و حافظه جمعی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پخش دوباره سریال ماندگار «یوسف پیامبر (ع)» از شبکه آی‌فیلم، یادآور این حقیقت است که آثار اصیل، محدود به زمان و نسل خاصی نمی‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کتاب «نود و نهمین نفر» تالیف محمد حکم‌آبادی با پژوهش نیلوفر نصیری‌فر، روایتی مستند از زندگی شهید مدافع حرم مهدی موحدنیا در انتشارات راه‌یار منتشر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است