فرهنگی‌هنری 17:13 - 23 تیر 1399
بررسی برگزاری آنلاین پنج جشنواره مهم سازمان سینمایی در حالی در دستور کار قرار گرفته که این سوال مطرح می‌شود که آیا جشنواره ملی فیلم فجر هم، به شرط برگزاری، قرار است آنلاین شود؟

جشنواره فیلم فجر آنلاین می‌شود؟

به گزارش ایسنا، روابط عمومی سازمان سینمایی در خبری اعلام کرده است دومین جلسه هماهنگی جشنواره‌های سینمایی با حضور حسین انتظامی - رییس سازمان سینمایی - و دبیران پنج جشنواره ملی و جهانی فجر، حقیقت، کوتاه و کودک و نوجوان  برگزار شده است.

در این خبر نام ابراهیم داروغه‌زاده به عنوان دبیر جشنواره ملی فجر ذکر شده که در کنار محمدمهدی عسگرپور - دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر - ، علیرضا تابش - دبیر جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان - ، محمد حمیدی مقدم - دبیر جشنواره سینما حقیقت - و سیدصادق موسوی - دبیر جشنواره فیلم کوتاه تهران - در جلسه حضور داشته و با توجه به کرونا و ضرورت اتخاذ سیاست‌ها و روش‌های اقتضایی مقرر شده است هر یک از دبیران در شورای سیاستگذاری خود، جنبه‌ و میزان برگزاری آنلاین را بررسی کنند. همچنین گزارشی از نرم‌افزار جشنواره جهانی ارائه و مقرر شده همه جشنواره‌ها از یک پلتفرم مشترک که قابلیت شخصی‌سازی داشته باشد استفاده کنند.

در جلسه رائد فریدزاده - دبیر شورای بین الملل سازمان سینمایی و معاون بین الملل بنیاد سینمایی فارابی - هم گزارشی را از تجربه بازار مجازی کن و حضور ایران در این جشنواره ارائه کرده است.

اما یک نکته مهم درباره بررسی آنلاین برگزار کردن جشنواره‌های سینمایی در این است که از ابتدای شیوع کرونا در کشور درباره برگزاری یا تعویق برخی از این جشنواره‌ها خبرهایی متتشر شده بود، ولی درباره جشنواره ملی فجر خبرهای رسمی چندان زیاد و قابل توجه نبود جز این‌که ابراهیم داروغه‌زاده بارها تاکید کرده که دیگر تمایلی به پذیرش مسئولیت دبیری این جشنواره ندارد، هرچند شاید با توجه به این‌که پزشک است در شرایط فعلی بتواند از لحاظ اشراف به مسائل پزشکی گزینه خوبی باشد.

البته غیر از دبیری جشنواره، این مسئله را باید مدنظر قرار داد که با توجه به ادامه شیوع کرونا در کشور که بر روند تولید فیلم‌ها نیز تا حدی تاثیرگذار بوده و همچنین هشدارهایی که درباره وخیم شدن اوضاع در نیمه دوم سال از سوی کارشناسان مطرح شده است، کلیت برگزاری جشنواره فیلم فجر در هاله‌ای از ابهام بوده و پیگیری ایسنا حاکی از این است که هنوز وضعیت برگزاری این روایداد مشخص نیست، ولی اگر قرار بر برگزاری باشد گویا نظر رییس سازمان سینمایی بر ادامه حضور داروغه‌زاده در سمت دبیری جشنواره فجر است که خبر منتشرشده هم گویای همین نکته است.

نکته قابل توجه دیگری که در این خبر به چشم می‌خورد، بررسی چگونگی برگزاری جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان است که به تازگی فراخوان بخش المپیاد ان منتشر شده و برگزاری آن در حال پیگیری است.

درباره جشنواره سینما حقیقت هم پیگیری‌های مدتی قبل ایسنا از دست‌اندرکاران مربوط به این نتیجه رسیده بود که این جشنواره حتما برگزار می‌شود، که البته بررسی برگزاری آنلاین آن از مدت‌ها قبل شروع شده بود تا اگر شرایط برگزاری فیزیکی به لحاظ همه‌گیری بیماری مهیا نبود، فقط آنلاین برپا شود.

برخی کارشناسان معتقدند در شرایطی که بسیاری از جشنواره‌های سینمایی دنیا به تعویق افتاده یا برای امسال تعطیل شده‌اند، شاید جشنواره‌های فیلم کوتاه تهران و حقیقت شرایط ایده‌آل‌تری برای آنلاین برگزار شدن داشته باشند، اما برای برگزار شدن یا نشدن باقی جشنواره‌ها شاید نیاز باشد رویکرد دیگری را درنظر گرفت. 

انتهای پیام

 


10617182
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون برون مرزی سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: تشکیل کارگروه حقوقی برای حمایت و دفاع از مصونیت رسانه‌ها ضروری است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلوزیونی شبکه جهانی الکوثر با عنوان "أفلا یتدبرون" پس از پخش خود با استقبال بی‌نظیر و کم‌سابقه مخاطبان عرب‌زبان روبه‌رو شد و توانست در کوتاه‌ترین زمان ممکن جایگاه ویژه‌ای در میان بینندگان برنامه‌های قرآنی و دینی به دست...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نامزد‌های سینمای ایران جهت معرفی به آکادمی اسکار معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نامزد‌های سینمای ایران جهت معرفی به آکادمی اسکار معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دوازدهمین روز جشنواره موسیقی جوان روز گذشته (شنبه ۲۲ شهریورماه) با اختصاص به ساز دف دستگاهی و قانون در تالار رودکی برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه شاد و متفاوت «آبروی کوچه‌ها» که با محوریت ترویج سبک زندگی شهدا تولید می‌شود، با شروع هفته دفاع مقدس با اجرای سید مرتضی حسینی از شبکه تهران پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» امید جهان در مصاحبه‌ای از ارادت خود به امام حسین (ع) سخن گفته بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اختتامیه اولین دوره جشن ملی سینمایی «مهربانی» به یاد زنده‌یاد آرش میراحمدی در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اختتامیه اولین دوره جشن ملی سینمایی «مهربانی» به یاد زنده‌یاد آرش میراحمدی در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» افتتاحیه نمایشگاه  «هنر در برابر جنگ» امروز در گالری خانه عکاسان حوزه هنری برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است