فرهنگی‌هنری 17:09 - 17 آذر 1398
پیام تیرانداز ـ مدیرعامل خبرگزاری فارس ـ در پیامی به علی متقیان ـ مدیرعامل ایسنا ـ بیستمین سالگرد تاسیس خبرگزاری دانشجویان ایران را تبریک گفت.

پیام تبریک مدیرعامل فارس برای ۲۰ سالگی ایسنا

در پیام تبریک پیام تیرانداز خطاب به علی متقیان که به مناسبت ۲۰ سالگی ایسنا نوشته شده، چنین آمده است:

«برادر ارجمند، جناب آقای دکتر علی متقیان ـ مدیر عامل محترم خبرگزاری ایسنا

سلام علیکم

همان‌طور که مستحضرید رسانه قوی‌ترین عرصه تحقق فناوری نرم به منظور ایجاد و تغییر ذهنیت‌ها و در نتیجه انحطاط یا رشد و پیشرفت ابعاد فردی و اجتماعی زندگی انسان است. بر این اساس تربیت و ارتقای مسیر عقلانیت جامعه در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و علم و فناوری کار اصلی رسانه‌هاست.

رسانه با ادراک چنین ماموریتی بی‌گمان با اجتناب از حواشی بی‌فایده مضر و گاه مخرب و مخدر با همه‌ی تفاوت‌های منطقی، فرهنگی و سیاسی در چارچوب تامین و تحقق اهداف و منافع ملی تنها برای پیشرفت همه جانبه فردی و اجتماعی ایران  و حتی جهان تلاش خواهند کرد.

رسانه با چنین خصوصیتی به رسانه تراز انقلاب اسلامی تبدیل خواهد شدکه در آن رسانه محلی برای عرضه همه تفاوت‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و نه حتی رقییب هم بلکه مکمل هم برای پیشرفت همه‌جانبه ایران خواهد بود.

با گرامی‌داشت بیستمین سالگرد تاسیس خبرگزاری دانشجوین ایران (ایسنا)، بر خود فرض می‌دانم تا از تلاش‌های شما و همکاران عزیز در این سال‌ها تشکر و قدردانی کنم و خاضعانه از وجود مقدس حضرت بقیة‌الله‌ الاعظم توفیقات بیشتر شما را برای حرکت در این مسیر سخت اما روشن، مسئلت می‌کنم.»

انتهای پیام


10313799
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سید مصطفی موتور چی دبیر شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد از چرایی انتخاب جایزه ویژه فرج الله سلحور در این جشنواره گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر نخستین رویداد ملی صنایع خلاق از حضور ۳۰ الی ۵۰ شرکت در این نمایشگاه خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مسعود شجاعی طباطبایی دبیر سومین مسابقه کارتون و کاریکاتور تراپیسم از جزئیات بیشتر این رویداد هنری گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محسن جهانی کارگردان فیلم کوتاه رادیون درباره چالش ساخت این اثر و مکان جشنواره چهل و دوم فیلم کوتاه تهران سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رییس مرکز سیمافیلم درباره زمان پخش سریال «شیش‌ماهه» مهران مدیری، احتمال بازگشت رضا عطاران، ساخت «گاندو۳» و احیای برند‌ها توضیح داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز سیما فیلم گفت: قطعاً سریال پایتخت ۸ ساخته خواهد شد. اما این سریال سریالی نیست که یکی دو روزه تصمیم به ساخت آن گرفته شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صنعت انیمه ژاپن در سال ۲۰۲۴ به نقطه عطف تاریخی رسید و درآمد خود را با رشد نزدیک به ۱۵ درصد به ۲۵ میلیارد دلار افزایش داد که بیش از نیمی از این رقم از بازار‌های جهانی به‌دست آمده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در ادامه طرح پخش فیلم‌های دنباله‌دار سینمای جهان، از روز چهارشنبه ۱۴ آبان‌ماه دو قسمت از «خانه خراب‌کن» را پخش می‌کند و در ادامه سری فیلم‌های «سرگرد گروم»، «شبح» و «نبرد با طبیعت» از تاریخ ۱۶ الی ۲۱ آبان در جدول پخش این شبکه...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نویسنده کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» تاکید کرد که واقعه ۱۳ آبان واکنشی به کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، لایحه کاپیتولاسیون، حضور مستشاران سیاسی و اطلاعاتی در ایران و ... بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اشعری انتشار نام پژمان جمشیدی در رسانه‌ها را اقدامی نادرست دانست و تأکید کرد هدف رسانه باید حل مسئله باشد، نه آبرو‌ریزی و انتقام‌جویی.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است