اقتصادی 12:37 - 03 تیر 1396
استاندار خوزستان:
اهواز - استاندار خوزستان گفت: وقتی برای بازدید به شادگان رفتم تنش آبی و خشکی در حال نابود کردن نخیلات بود و حتی مردم آب شرب نداشتند.

تنش آبی در حال نابود کردن نخیلات شادگان است/مردم آب شرب ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی پیش از ظهر امروز در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه کارون اظهار کرد: دستگاه های مختلف باید به این نکته توجه داشته باشند اگر بنا باشد سیستم تولید و اداره جامع استان مدیریت شود؛ بناست شوراهای حاکمیتی آن را مدیریت کنند ولی اگر قرار باشد بخشی نگری شود و کسی کاری به اثرات آن در سایر بخش ها نداشته باشد آن وقت وضعیت نامتوازن و از هم گسیخته ای خواهیم داشت.

وی افزود: اگر بناست، منابع آبی مدیریت و از رودخانه حفاظت شده و زمین حفظ شود؛ این شوراها باید اقدامات لازم را انجام دهند وگرنه اگر قرار باشد هرکسی هر کاری می خواهد انجام دهد که دیگر نتیجه ای حاصل نمی شود. 

شریعتی عنوان کرد: تنش آبی در حوزه مارون و زهره داریم و بعد اعلام می کنیم که نخیلات شادگان اهمیت اصلی است ولی کسی نمی آید از انهار بالادستی جلوگیری کنند تا آب به اولویت اول برسد و باید من ورود پیدا کنم و فرماندار و دستگاه ها را تهدید کنم تا آب به این نخیلات برسد. واحدهای ستادی و معاونت های استانداری که کارشان نظارت است همیشه باید خودشان ورود پیدا کنند و کارهای اجرایی را انجام دهند و اینطور که هر دستگاهی کارها را به دیگری واگذار کند که کاری انجام نمی شود.

استاندار خوزستان بیان کرد: وقتی مصوبه ای تصویب شده، همه موظف به اجرای آن هستیم و اینکه شیلات بگوید من کاری با تولید ندارم اصلا درست نیست. این مطلب به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و همه باید مکلف به اجرای تصمیمات شورا باشند و هیچ کسی حق تخطی ندارد. شیلات باید در عملکرد و رفتارش تجدیدنظر کند. اینکه می گوید برون سپاری شده جواب نشد. چون ما برای پیمانکار تعیین تکلیف و سیاست را ابلاغ می کنیم و اگر این کارها را انجام ندهد خلع یدش می کنیم و فرقی هم ندارد چه کسی باشد.

شریعتی عنوان کرد: اگر استانداری مصوبات خودش را محترم بشمارد آن وقت دستگاه های اجرایی نیز پیگیری های لازم را انجام می دهد. به هر حال حفاظت کیفی رودخانه امر حاکمیتی است و وقتی تصمیمی گرفته می شود باید همه ملزم به اجرای آن باشند. این ایراد به معاون عمرانی استانداری هست که چرا پیگیری و نظارت لازم را در زمینه اجرایی شدن مصوبات انجام نداده و معاونت ها باید نظارت لازم را داشته و گزارش های مربوطه را به من ارائه دهند. اگر محل اشکال برای اجرای مصوبات هم باشد، معاونت عمرانی باید نسبت به تشکیل جلسه و بررسی آن اقدام کنند.

وی ادامه داد: دستور رئیس جمهور است که هر پروژه ای باید پیوست زیست محیطی داشته باشد و وقتی محیط زیست مخالفت کند، نباید به نحوی عمل شود که دستگاه های اجرایی به آن عمل نکنند و افرادی که کار غیرمجاز انجام می دهند نیز از اختلاف بین دستگاه ها سوءاستفاده کند.

استاندار خوزستان تاکید کرد: باید همه دستگاه ها با هم هماهنگ شود و همکاری بین بخشی در این شورا تصویب شود و اگر اینطور نباشد؛ ضعف مدیریتی در آن دستگاه وجود دارد و بیش از این نمی توان مصوبات جلسه را تکرار کرد. برای بازدید به شادگان رفتم حالا بماند که آب شرب نداشتند ولی تنش آبی و خشکی در حال نابود کردن نخیلات بود. اگر مدافع تولید هستیم باید پای این تولید بایستیم که سالم است و هیچ مشکل و عارضه ای برای دیگران ایجاد نمی کند.

شریعتی عنوان کرد: این نخیلات هم مثل نفت و پتروشیمی سرمایه هستند و هر سال تولید ثروت می کنند و باید از آن صیانت کنیم؛ چه کسی صدای آن کشاورز بدبخت را می شوند بنابراین باید رسیدگی لازم را داشته باشیم. به وزارت کشور درخواست دادیم که برای انجام کارهای لازم به منظور احیای نخیلات شادگان از محل۱۰ و ۱۲ کمیته بحران، پنج میلیارد تومان مصوب و به سازمان آب و برق خوزستان ابلاغ شود. همه موظف هستند در این زمینه با سازمان آب و برق همکاری لازم را داشته باشند.

وی افزود: در خصوص کارگاه های پرورش ماهی نیز هرچه سریعتر به یک تصمیم واحد رسیده و هیچ کسی حق تخطی از آن را ندارد. اداره کل شیلات نیز باید پرورش دهندگان را به سمت حوضچه های بتنی سوق دهد و از طریق بسته حمایت از تولید و رفع موانع تولید نیز تا حدودی اعتبار به این حوزه اختصاص می دهیم. آب و فاضلاب دزفول و شوشتر نیز باید گزارش لازم را داشته باشند و در صورت هزینه دار بودن باید در قالب گزارش اعلام کنند. 

شریعتی تاکید کرد: باید تا هفته دولت افتتاح پروژه تصفیه خانه شرق اهواز را داشته باشیم. آب و فاضلاب و دانشگاه علوم پزشکی باید تعجیل کنند چون دولت هم برای این مسئله آب شرب و فاضلاب خوزستان اهتمام ورزیده و پای کار آمده است. خداوکیلی آن اهتمام و پیگیری کار حل مشکل فاضلاب و شرب خوزستان در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور می بینم در دستگاه های اجرایی ذیربط خوزستان نمی بینم.

استاندار خوزستان تصریح کرد: در حوزه اهواز، دانشگاه علوم پزشکی اهواز پیگیری لازم را داشته باشد و به آب و فاضلاب سخت بگیرد و اگر گفت اعتبار نیست قبول نکند چون من اعلام می کنم اعتبار هست. سهم اهواز برای اجرای پروژه های آب و فاضلاب ۹۰۰ میلیارد تومان است و اصلاح شبکه آب و فاضلاب نیز سالانه ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار دارد. 


9199642
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» رییس کل اسبق بانک مرکزی گفت:سال 95 در اثر تصمیم بانک مرکزی برای افزایش نرخ سود از 15 به 20 درصد 3 بانک مهم کشور ناتراز شدند که این نمونه ای از تضعیف بنگاه های پولی است.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» معاون اقتصادی بانک مرکزی شرط اول تحقق بهتر سیاست های پولی و ارزی را شهرت و اعتبار بانک مرکزی دانست و گفت: نرخ سالانه تورم مصرف کننده که در فروردین 1402، 47.6 درصد بود (طبق گزارش مرکز آمار) اکنون به 38.8 درصد رسیده است.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: 2.5 میلیارد بشکه معادل نفت خام، مجموع ذخایر جدید اکتشافی در دولت سیزدهم بوده است.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» بدهی جهانی تنها در سه ماهه اول سال جاری میلادی 1.3 تریلیون دلار افزایش داشته و به رکورد 315 تریلیون دلار رسیده است.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس اتاق اصناف تهران گفت سازمان مالیاتی موافقت کرد افرادی که فروششان بالاتر از 18 میلیارد تومان بوده و نمی توانند از تسهیلات تبصره 100 برخوردار شوند اظهارنامه تعاملی برایشان تولید شود.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: حوزه فضایی در دولت سیزدهم احیا و متحول شده است به طوری که از ابتدای فعالیت این دولت تا کنون 12 پرتاب ماهواره به فضا انجام شد.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: میادین شادگان، کوپال، آبان، پایدار غرب، دال پری، پایدار شرق و چشمه خوش، 7 میدان نفتی است که سرمایه گذاران آن خارجی هستند.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی در حاشیه نمایشگاه بین المللی نفت، با دانشگاه های صنعتی شریف و امیرکبیر تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی امضا کرد.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرعامل پالایشگاه تهران گفت: با اجرای طرح های کیفی سازی، میزان گوگرد نفت کوره بعد از اجرای این پروژه به کمتر از نیم پی پی ام خواهد رسید که در حال حاضر حدود 7 درصد وزنی است.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» نماینده ویژه رئیس جمهوری در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: سامانه تخصیص نفت گاز براساس اسناد حمل برخط در گام نخست از انحراف روزانه حدود 8 میلیون لیتر فرآورده جلوگیری خواهد شد که آمار قابل توجهی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است